Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
C
Selam kızlar kaç gündür yazamıyorum. Ev taşıma telaşım var bir türlü bitmeyen ev işleri falan :) evime geçiyim rahatlayınca tekrar tüp bebek tedavisne başlıycam. Acayip ağrılı adet geçriyorm ki halada tam ağrılar geçmiş dğil. Hayırlısı artık :)
Anım hayırlı olsun kolay gelsin kurtuluyorsun öncelikler Rabbim yüzünü akeylesin:)

canim raporun varmi tup bebek icin ne kadar para odedin
Canım yurtdışınym bn. Burda rapor grrekmiyo. Kadın doktorun tüp bebek merkezine sevk kağıdı veriyo onunla tedaviye başlıyosn. Tamamını devlet karşılıyo. İlk 2 kere aşılama oldum. Aşılama hakkım da ücretsizdi 8 kereye kadr bn 2 kere yaptırdım. Snra tüp bebek yaptırdım 1 kere tutunamadılar çnkü o kdr yoğun dönem geçiriyorm ki evi taşıma telaşı ağır iş yapıyorm bazen. Tutmadı malesef hayırlısı. 3 kere de ücretsiz tüp bebek hakkım var. Sadce %50 sini veriyorm tedavi ve ilaçlar için snra devlete fişleri veriyorm eczane ve tüp bebek merkezinin fişlerini onlarda ödediğim parayı iade eediyolar bna geri. 3 hakkımıda kullanıcam. Ama inş gerek kalmaz 2.cinde tutar inşaalllahh....

Canım yurtdışınym bn. Burda rapor grrekmiyo. Kadın doktorun tüp bebek merkezine sevk kağıdı veriyo onunla tedaviye başlıyosn. Tamamını devlet karşılıyo. İlk 2 kere aşılama oldum. Aşılama hakkım da ücretsizdi 8 kereye kadr bn 2 kere yaptırdım. Snra tüp bebek yaptırdım 1 kere tutunamadılar çnkü o kdr yoğun dönem geçiriyorm ki evi taşıma telaşı ağır iş yapıyorm bazen. Tutmadı malesef hayırlısı. 3 kere de ücretsiz tüp bebek hakkım var. Sadce %50 sini veriyorm tedavi ve ilaçlar için snra devlete fişleri veriyorm eczane ve tüp bebek merkezinin fişlerini onlarda ödediğim parayı iade eediyolar bna geri. 3 hakkımıda kullanıcam. Ama inş gerek kalmaz 2.cinde tutar inşaalllahh....
iyiymiş canım burda fiyatlar çok yüksek

iyiymiş canım burda fiyatlar çok yüksek
Ama baktım 3.üncüde de olmuyosa türkiyeye gidicem. İstanbulda çok iyi yerler var. Ki bi hastanede ablam çalışıyo oda orda tüp bebk yaptırdı çlk iyi yer. Onun özel sigortasından kardeş indirimiyle yararlanıyorm oda 10 bin tl falan tutuyo herşey

Ama baktım 3.üncüde de olmuyosa türkiyeye gidicem. İstanbulda çok iyi yerler var. Ki bi hastanede ablam çalışıyo oda orda tüp bebk yaptırdı çlk iyi yer. Onun özel sigortasından kardeş indirimiyle yararlanıyorm oda 10 bin tl falan tutuyo herşey
hangi hastane canım benım en buyuk sorunum konaklama 15 gun oralarda kalsam e birde eşle kalıcan bir ton para

Kızlar sat ne demek bu takvimi yanlış yaptım heralde neyse ya kalsın böyle inşallah hayırlısıyla sağlıkla gerçek olduğuna inanarak yaptım bakalim

hangi hastane canım benım en buyuk sorunum konaklama 15 gun oralarda kalsam e birde eşle kalıcan bir ton para
İstanbul memorial hastanesi şişli. Çok kaliteli doktorları bi işlem yapılıcaksa 8 veya 10 doktor toplanıp karar veriyo bi hastaya çok ilgililler vede herşeyinle ilgileniyolar. Bn bu hastaneyi 8 yaşımdan beri biliyorm düşün annemde orda çalıştı şmdi emekli oldu. Yani doktorları falan çok iyi bliyorm. Tüp bebek konusunda araştırablirsin de hastaneyi

X