Aynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun insallahseni cok iyi anliyorum, insanin sevincide üzüntüsüde cok kisa zaman icinde gerceklesince kendine kolay kolay gelemiyorsun. bendede öyle olmustu malesef, ama 1 ay dinlendikten sonra yine kendimi toparladim ve önüme baktim, sende öyle yap canim. hakkimizda hayirlisi
Garip ama son günlerde çok azalan göğüs hassasiyetim dün ve bugün tekrar başladı. Progestanı kesmemin bugün 3. günü lekelenmem bile olmadı. Belki bi umut bebeğim sürpriz yapar şaşırtır bizi diye bekliyoruz eşimle. Eğer ki bebeğim giderse vücut kendini toplar toplamaz 3. aşılamaya başlıycam. Pes etmiycem, pes etme vazgeçme lüksüm yok.seni cok iyi anliyorum, insanin sevincide üzüntüsüde cok kisa zaman icinde gerceklesince kendine kolay kolay gelemiyorsun. bendede öyle olmustu malesef, ama 1 ay dinlendikten sonra yine kendimi toparladim ve önüme baktim, sende öyle yap canim. hakkimizda hayirlisi
Canım hakkınızda hayırlısı olsun.Üzme kendini belki bir mucize olur bilemezsin bir anda herşey değişir.Moralini bozupta kendi bağışıklığını bozma sen. Tabiki vazgeçmek yok pes etmek yok.Garip ama son günlerde çok azalan göğüs hassasiyetim dün ve bugün tekrar başladı. Progestanı kesmemin bugün 3. günü lekelenmem bile olmadı. Belki bi umut bebeğim sürpriz yapar şaşırtır bizi diye bekliyoruz eşimle. Eğer ki bebeğim giderse vücut kendini toplar toplamaz 3. aşılamaya başlıycam. Pes etmiycem, pes etme vazgeçme lüksüm yok.
Aynen öyle kuzum devam edeceğiz Allahım ne zaman nasipnettiyse inşallah bebekler s3nid3 benide bırakmazlarGarip ama son günlerde çok azalan göğüs hassasiyetim dün ve bugün tekrar başladı. Progestanı kesmemin bugün 3. günü lekelenmem bile olmadı. Belki bi umut bebeğim sürpriz yapar şaşırtır bizi diye bekliyoruz eşimle. Eğer ki bebeğim giderse vücut kendini toplar toplamaz 3. aşılamaya başlıycam. Pes etmiycem, pes etme vazgeçme lüksüm yok.
Allah büyüktür canım. Herkese sağlıklı, sıhhatli bebekler nasip etsin rabbim.Canım hakkınızda hayırlısı olsun.Üzme kendini belki bir mucize olur bilemezsin bir anda herşey değişir.Moralini bozupta kendi bağışıklığını bozma sen. Tabiki vazgeçmek yok pes etmek yok.
Amin canım. Ben kendi derdimden hiç okuyamıyorum burayı doğru dürüst. Sen ne yaptın ? Nasıl gidiyo ?Aynen öyle kuzum devam edeceğiz Allahım ne zaman nasipnettiyse inşallah bebekler s3nid3 benide bırakmazlar
Ben bekliyorum canm lan vermem gerekiyormuş tekrar haftaya gidecem inşallah herşey yolunda ileler korkuyorum bende sağlıcakla bi kalbini duysam rahatlarım inşallah sende duyarsinAmin canım. Ben kendi derdimden hiç okuyamıyorum burayı doğru dürüst. Sen ne yaptın ? Nasıl gidiyo ?
Hadi insallah öyle olur kuzum,Rabbim ne eylerse güzel eyler.belkide mucizen olacak,insallah! Kesinlikle pes etmeyelim ins Gerek kalmadsinGarip ama son günlerde çok azalan göğüs hassasiyetim dün ve bugün tekrar başladı. Progestanı kesmemin bugün 3. günü lekelenmem bile olmadı. Belki bi umut bebeğim sürpriz yapar şaşırtır bizi diye bekliyoruz eşimle. Eğer ki bebeğim giderse vücut kendini toplar toplamaz 3. aşılamaya başlıycam. Pes etmiycem, pes etme vazgeçme lüksüm yok.
Canım sana kist için bi ilaç. Erdi mi doktorun bende de kalmış malesef 19 mmlik doğum kontrol hapı verdi yumurtaları bu ay baskılasın gelecek ay daha iyi olaun diye anlamadımcanım kist olunca karında sıvı toplanırmış klomen bıle kullanamazmısım sen belkıde cok reaksıyon vermemıssındır ılaçlara canım mesela 3.5 cm kist varmıs bazılarıda yumurtalar buyumeye baslamıs bıle ne zaman asılama yapıcaz bılemeyız dedı asılama sanırım ılacsız yapmıyorlar yoksa ha normal yol ha asılama tek fark dıgerınde ılac kullandırtıyorlar
Canım 19 mm çok degilmi ya eminmisin çünkü riskli o ben hiç duymadımCanım sana kist için bi ilaç. Erdi mi doktorun bende de kalmış malesef 19 mmlik doğum kontrol hapı verdi yumurtaları bu ay baskılasın gelecek ay daha iyi olaun diye anlamadım
2 cm bile değil deyip önemsemedi doktor sadece diğer aya yumurtalıklar daha verimli olsun diye ilaç veriyorum dedi riskli olsa söylerdi herhalde bilemedimCanım 19 mm çok degilmi ya eminmisin çünkü riskli o ben hiç duymadım
Ha doğrudur o zaman canım belki ben cm le.karistirdim doktor biliodur2 cm bile değil deyip önemsemedi doktor sadece diğer aya yumurtalıklar daha verimli olsun diye ilaç veriyorum dedi riskli olsa söylerdi herhalde bilemedim
yok canim ilac vermedi dediki adetten sonra 7 gun say sonra 7 gun boyunca gun asiri birliktelik olsun esinle normal dene dedi balcorekotu yapayimmi dedim yap dediCanım sana kist için bi ilaç. Erdi mi doktorun bende de kalmış malesef 19 mmlik doğum kontrol hapı verdi yumurtaları bu ay baskılasın gelecek ay daha iyi olaun diye anlamadım
Bal çörek otu nedir ne işe yarıyoryok canim ilac vermedi dediki adetten sonra 7 gun say sonra 7 gun boyunca gun asiri birliktelik olsun esinle normal dene dedi balcorekotu yapayimmi dedim yap dedi
canim dogal olarak yumurtalari guclendiriyor incir havuc kuru var sogan kuru var bal tarcin corekotu varBal çörek otu nedir ne işe yarıyor
Amin canım. Ben kendi derdimden hiç okuyamıyorum burayı doğru dürüst. Sen ne yaptın ? Nasıl gidiyo ?
canim raporun varmi tup bebek icin ne kadar para odedinSelam kızlar kaç gündür yazamıyorum. Ev taşıma telaşım var bir türlü bitmeyen ev işleri falan :) evime geçiyim rahatlayınca tekrar tüp bebek tedavisne başlıycam. Acayip ağrılı adet geçriyorm ki halada tam ağrılar geçmiş dğil. Hayırlısı artık :)