Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Garip ama son günlerde çok azalan göğüs hassasiyetim dün ve bugün tekrar başladı. Progestanı kesmemin bugün 3. günü lekelenmem bile olmadı. Belki bi umut bebeğim sürpriz yapar şaşırtır bizi diye bekliyoruz eşimle. Eğer ki bebeğim giderse vücut kendini toplar toplamaz 3. aşılamaya başlıycam. Pes etmiycem, pes etme vazgeçme lüksüm yok.

Canım hakkınızda hayırlısı olsun.Üzme kendini belki bir mucize olur bilemezsin bir anda herşey değişir.Moralini bozupta kendi bağışıklığını bozma sen. Tabiki vazgeçmek yok pes etmek yok.

Aynen öyle kuzum devam edeceğiz Allahım ne zaman nasipnettiyse inşallah bebekler s3nid3 benide bırakmazlar

Canım hakkınızda hayırlısı olsun.Üzme kendini belki bir mucize olur bilemezsin bir anda herşey değişir.Moralini bozupta kendi bağışıklığını bozma sen. Tabiki vazgeçmek yok pes etmek yok.
Allah büyüktür canım. Herkese sağlıklı, sıhhatli bebekler nasip etsin rabbim.

Hadi insallah öyle olur kuzum,Rabbim ne eylerse güzel eyler.belkide mucizen olacak,insallah! Kesinlikle pes etmeyelim ins Gerek kalmadsin

Canım sana kist için bi ilaç. Erdi mi doktorun bende de kalmış malesef 19 mmlik doğum kontrol hapı verdi yumurtaları bu ay baskılasın gelecek ay daha iyi olaun diye anlamadım

Canım sana kist için bi ilaç. Erdi mi doktorun bende de kalmış malesef 19 mmlik doğum kontrol hapı verdi yumurtaları bu ay baskılasın gelecek ay daha iyi olaun diye anlamadım
Canım 19 mm çok degilmi ya eminmisin çünkü riskli o ben hiç duymadım

yok canim ilac vermedi dediki adetten sonra 7 gun say sonra 7 gun boyunca gun asiri birliktelik olsun esinle normal dene dedi balcorekotu yapayimmi dedim yap dedi

Amin canım. Ben kendi derdimden hiç okuyamıyorum burayı doğru dürüst. Sen ne yaptın ? Nasıl gidiyo ?

Ilk asilamada kimyasal olunca bende ayni korkulari yasadim rabbim kimseye yasatmasin. Insallah bugün mübarek cuna gününde güzel haberler alirsin

Selam kızlar kaç gündür yazamıyorum. Ev taşıma telaşım var bir türlü bitmeyen ev işleri falan :) evime geçiyim rahatlayınca tekrar tüp bebek tedavisne başlıycam. Acayip ağrılı adet geçriyorm ki halada tam ağrılar geçmiş dğil. Hayırlısı artık :)

canim raporun varmi tup bebek icin ne kadar para odedin

Kızlar Selam Herkese dün itibari ile aşılamamı oldum güzel geçti. Bundan sonra dua edip beklemekten başka çare yok.
Aşılamanın 12. gününde kan testinde çıkar dedi doktor bekleyip göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…