3 senelik evliyim 1 senedir istiyoruz.hic cocugum yok daha ilk olucak olursa.daha yeni yaptirdim asilamayi bu ilk.pek umudum yok o yuzdenAnladim canim sizde ne sorunn vardı kac senelik evlisin ne kadardir uğraştın kacincida tuttu
Insallah tutar canim benim bende bugun ndoktira gittim adetliyken gel dedi3 senelik evliyim 1 senedir istiyoruz.hic cocugum yok daha ilk olucak olursa.daha yeni yaptirdim asilamayi bu ilk.pek umudum yok o yuzden
Amin insallah canim.sebepsiz canim ikimizdede bi sorun yok ama olmuyo iste.evet adetli gitmen lazim.ilkmi yaptiracaksin.bide neden 500 istediki devlet deilmiInsallah tutar canim benim bende bugun ndoktira gittim adetliyken gel dedi
Gelirken 500tl getir dedi hhakkimizda hayirlisi sizde sorun ne acaba
Evet canim ilk olucak 2017de bi düşüğüm var 6senelik evliyim bende yumurta catlama sorunum var bende anlamadim o yuzden sizlere sordumAmin insallah canim.sebepsiz canim ikimizdede bi sorun yok ama olmuyo iste.evet adetli gitmen lazim.ilkmi yaptiracaksin.bide neden 500 istediki devlet deilmi
pardon doktor nerden biliyor sıkıntı olduğunu..bence bir
canim degerlerin senin nasil ilerledi? mutlaka baska doktorada git ikinci hatta ücüncü fikir edin, karar vermeden önce.
Ahhhh canim simdi gordüm neden böyle oldu belkide yükselir canim. Baska bir doktorada git bence. Rabbim yardimcin olsun
Ya
Üzüldüm canım gerçekten herşey normal ama Allah nasip etmicekse bi sebep cikiyor üzülme düşük yaparsan bile hemen sonra insalah hamile kalırsın hayırlısı olsun insal
Kan Degerd3n dolayi heralde oyle demisler arkadaşa kendisi cvp verir zaten görünce @canimmkendimm
doktora daha gidinHAYIRLISI allahtan bak dis gebelik değilmiş yinede ALLAH hepimizin gönlüne göre versin
Baska bi hastaneye gorun bide istersen.ben kac kisiye sordum hastanede sigortasinda sorun olan bile 40 tl vermis en fazla.Rabbim aratmadan en kisa zamanda nasip etsin insallah canimEvet canim ilk olucak 2017de bi düşüğüm var 6senelik evliyim bende yumurta catlama sorunum var bende anlamadim o yuzden sizlere sordum
Inşallah mucize olması için dua edeceği canım bu arada alttan mi muane ediyolar karindanmiHepinize tek msjla cvp vereyim arkadaşlar. Değerlerim 63, 176, 352, 604, 894 ve bu sabah 938 çıktı. Sadece 63ten 176ya kadar 3 gün geçti diğerleri hep 2 günlük. Doktorum müdehalede bulunmadığı için bekliyorum aslında sakince. Tek doktor değildi 3 doktor değerlendirdi kan değerlerimi, ultrasondada 3 doktor vardı hepsi baktı keseye. Kese oluşmuş, rahim kalınlığı iyi, ama kan değerlerine bakılırsa bebekte bi problem var ve gelişmiyo dediler. Herhangi bi ilaç yada iğne müdehalesinde bulunulmadı. Progestan kullanıyodum sadece. Onu kes, cuma gel yine hem kanına hem ultrasonuna bakalım dediler. Yani diyelim ki bi mucize olacak ve bebeğim gelişmeye devam edecekse onu engelleyecek bişey yapılmayacak bi müdehalede bulunulmadan takip edilecek.
Canim tedavi surecim orda oldugu icin gitmek istemedimBaska bi hastaneye gorun bide istersen.ben kac kisiye sordum hastanede sigortasinda sorun olan bile 40 tl vermis en fazla.Rabbim aratmadan en kisa zamanda nasip etsin insallah canim
Gözün aydın canım. İhmal etme hcg takibini yaptır. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Do
Haklısın valla canım.uzuldugumle kalıyorum sabah boğazım falan çok fena ağrıdı dün çok ağladım ama güzel bi haber aldım şükür tam belli defil ama pozitif demişler ama 3 hafta sonra kesin hamilesin diyebilirz demisler
Vanijal ultrason oldum canım. Zaten bu kadar düşük değerle karından gözükmez kese.Inşallah mucize olması için dua edeceği canım bu arada alttan mi muane ediyolar karindanmi
Amin insallah canım valla insan tam sevinemiyor da hayırlısı AllahtanGözün aydın canım. İhmal etme hcg takibini yaptır. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ben karından sanıyodum direk canım o zaman banada vajinal bakilirVanijal ultrason oldum canım. Zaten bu kadar düşük değerle karından gözükmez kese.
Asilaman Hayirli olsun,bilgilerini yazarsan senide ekleyim 1.sayfamiza.insallah tutar asilaman arkadasim3 senelik evliyim 1 senedir istiyoruz.hic cocugum yok daha ilk olucak olursa.daha yeni yaptirdim asilamayi bu ilk.pek umudum yok o yuzden
Vajinal baktirmamani tavsiye ederim,bazen durumlarda sakincali olabiliyor.ben daha önce düsük yaptigim icin doktor vajinadan hic bakmadi,iliskiyide yasakladi.bilgin olsun canim Ama Tabiki herkeste ayni olacak diye birsey yok.Ben karından sanıyodum direk canım o zaman banada vajinal bakilir
Insallah bir mucize olur,Rabbimden umut kesilmez canim.hakkinda Hayirlisi neyse o olur ins.bize ne yapmak ne etsek bos kaderimizi yasiyoruz Sonucta.rabbim Hepimizin yardimcisi olsun.herseyde vardir bir hayir öyle düsünHepinize tek msjla cvp vereyim arkadaşlar. Değerlerim 63, 176, 352, 604, 894 ve bu sabah 938 çıktı. Sadece 63ten 176ya kadar 3 gün geçti diğerleri hep 2 günlük. Doktorum müdehalede bulunmadığı için bekliyorum aslında sakince. Tek doktor değildi 3 doktor değerlendirdi kan değerlerimi, ultrasondada 3 doktor vardı hepsi baktı keseye. Kese oluşmuş, rahim kalınlığı iyi, ama kan değerlerine bakılırsa bebekte bi problem var ve gelişmiyo dediler. Herhangi bi ilaç yada iğne müdehalesinde bulunulmadı. Progestan kullanıyodum sadece. Onu kes, cuma gel yine hem kanına hem ultrasonuna bakalım dediler. Yani diyelim ki bi mucize olacak ve bebeğim gelişmeye devam edecekse onu engelleyecek bişey yapılmayacak bi müdehalede bulunulmadan takip edilecek.
Hepinize tek msjla cvp vereyim arkadaşlar. Değerlerim 63, 176, 352, 604, 894 ve bu sabah 938 çıktı. Sadece 63ten 176ya kadar 3 gün geçti diğerleri hep 2 günlük. Doktorum müdehalede bulunmadığı için bekliyorum aslında sakince. Tek doktor değildi 3 doktor değerlendirdi kan değerlerimi, ultrasondada 3 doktor vardı hepsi baktı keseye. Kese oluşmuş, rahim kalınlığı iyi, ama kan değerlerine bakılırsa bebekte bi problem var ve gelişmiyo dediler. Herhangi bi ilaç yada iğne müdehalesinde bulunulmadı. Progestan kullanıyodum sadece. Onu kes, cuma gel yine hem kanına hem ultrasonuna bakalım dediler. Yani diyelim ki bi mucize olacak ve bebeğim gelişmeye devam edecekse onu engelleyecek bişey yapılmayacak bi müdehalede bulunulmadan takip edilecek.
canım inşallah mucize gerçekleşir ve bebgin sağlıklı olur hayırlısıylaHepinize tek msjla cvp vereyim arkadaşlar. Değerlerim 63, 176, 352, 604, 894 ve bu sabah 938 çıktı. Sadece 63ten 176ya kadar 3 gün geçti diğerleri hep 2 günlük. Doktorum müdehalede bulunmadığı için bekliyorum aslında sakince. Tek doktor değildi 3 doktor değerlendirdi kan değerlerimi, ultrasondada 3 doktor vardı hepsi baktı keseye. Kese oluşmuş, rahim kalınlığı iyi, ama kan değerlerine bakılırsa bebekte bi problem var ve gelişmiyo dediler. Herhangi bi ilaç yada iğne müdehalesinde bulunulmadı. Progestan kullanıyodum sadece. Onu kes, cuma gel yine hem kanına hem ultrasonuna bakalım dediler. Yani diyelim ki bi mucize olacak ve bebeğim gelişmeye devam edecekse onu engelleyecek bişey yapılmayacak bi müdehalede bulunulmadan takip edilecek.
canım gozunaydın evde hıc ıdrar yaptınmı sankı senın evdekı testte cıkmamıstı dıye hatırlıyorumBen karından sanıyodum direk canım o zaman banada vajinal bakilir
Karından gözükmesi için 5000 ve üstü olması gerekiyo.Ben karından sanıyodum direk canım o zaman banada vajinal bakilir
Insallah bir mucize olur,Rabbimden umut kesilmez canim.hakkinda Hayirlisi neyse o olur ins.bize ne yapmak ne etsek bos kaderimizi yasiyoruz Sonucta.rabbim Hepimizin yardimcisi olsun.herseyde vardir bir hayir öyle düsün
Canim hakkinda hayirlisi olsun mucizeler hep vardir. Sen kendin icin hayirlisini iste. Rabbim hayirli sonuclar versin insallah
canım inşallah mucize gerçekleşir ve bebgin sağlıklı olur hayırlısıyla