Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ins
Hala adet olmadığına göre umut var
Inşallah canim bende ona givemerekten umutluyum biraz Rabbim.hayorlisini versin dusunuyorumda evlat için 2 senedir uğraştık bugün sabah hevesle kan vermeye gittim sonrasında eşimle aramızda kıyamet koptu insan herşeyin hayırlısını dilemesi gerekiyormuş buda heralde Rabbimin bi imtihanı dünyaya dalmayın demesi 2 senedir git gel hastaneler ilaçlar hep destek olduk birbirimize bugün hayatımda ilk defa acaba varmı heyecanıyla gittim ama bu seferde eş le aram bozuk

Çıkar canm inşallah ucuz almak en iyisi ben hiç pahalıya para vermedim ama aşılama gününü sayma ben saymadim
Aşılama günün saymazsam zaten 10 oluyodu bugün bence çıkmaz en iyisi perşembe sabahı yapmak 13.gün olcak.ben ilk gebeliğimde adet olacağım gün yaptım erken gebelik testiydi ona rağmen çok silik bi çizgi çıkmıştı aslında boşuna konuşuyorum bu kadar şurda 4 gün sonra adet olcam zaten ama insanoğlu işte

Tabi her şeyin hayırlısı ama bak benim bi evladım olmasına rağmen ikinciyi çok istiyorum yani her çocuğun yeri ayrı bence . Rabbim isteyen herkese istediği kadar çocuk versin . Beklemek zormuş

Belli olmaz canım Allah ne dilerse o ama pozitif ol 4 gün daha sabret inşallah vardir

Oo
Tabi her şeyin hayırlısı ama bak benim bi evladım olmasına rağmen ikinciyi çok istiyorum yani her çocuğun yeri ayrı bence . Rabbim isteyen herkese istediği kadar çocuk versin . Beklemek zormuş
Canım orası öyledir mutlaka evlat güzel.biseydir heralde sen daha iyi bilirsin ama sen daha umutlu olman lazım sonuçta bir tane olmus

Oo

Canım orası öyledir mutlaka evlat güzel.biseydir heralde sen daha iyi bilirsin ama sen daha umutlu olman lazım sonuçta bir tane olmus
İlk seferde olunca ilki ikinci için de 10 aydır uğraşınca öyle umutlu olamıyo insan hiçbir sebep yok ve olmuyo tedavisi yok ilacı yok bekle diyo herkes

Aşılama olduğumuz günü sayacak mıyız acaba S silam30 bir de şu erken gebelik testleri değil de diğerleri varya ondan vermişler eşime 5 tl lik vunlar da çıkar mı ki 12. Gün
Canim Ben asilama gününüde saydim.evt 5 tl lik testler daha net Sonuc veriyor,digerinin duyarlilik orani daha yüksek oldugu icin gebelik olmasada cift cizgi gösterip yaniltiyor-daha önce Basima gelmisti.ama 5 tl lik olanlarda duyarlilik orani daha düsük,dolayisiyla cift cizgi cikarsa hamilesin demektir.digeri beni bir defasinda yaniltmistikötü oluyor insan

Bosver canim pskolojini bosuna bozma,bak benim yasadiklarimi sinandiklarimi surayA yazsam oturur aglarsin inan.o yüzden sagligimiza sükrrdelim.her yerde ayni sorunlar olabiliyor Sen kendini bosuna stres yapma

Aşılama olduğumuz günü sayacak mıyız acaba S silam30 bir de şu erken gebelik testleri değil de diğerleri varya ondan vermişler eşime 5 tl lik vunlar da çıkar mı ki 12. Gün

İlk seferde olunca ilki ikinci için de 10 aydır uğraşınca öyle umutlu olamıyo insan hiçbir sebep yok ve olmuyo tedavisi yok ilacı yok bekle diyo herkes
canım benım durum aynı oglum ıkıncı ayda olmustu ılk aydada zaten evlendıkten sonra adet olmustum ama sımdı oglum 7 yasında 2 senedir ugrasıyorum sebep yok ama olmuyorda aşılamada yaptırdım tutmadı hayırlısı

Ultra erken genelik testi kullanmıştım ben ilkinde 30. Gün olmasına göre silikti o yüzden bunlar gösterir mi bilemedim neyse varsa eğer bebek test edip görcez

Arkadaşlar bende aşılamaya niyetlendim, eksik testlerim var onları toparlayıp gidicem martta doktora..ağrı sızı oluyormu doğal yoldan olsa ne iyi olurdu ama bu da bir imtihan Rabbim herşeyin hayırlısını versin

Bu sabah ki hcg sonucum 938 çıktı. Ultrasona girdim. Kese rahimde göründü, rahim kalınlığıda iyiydi, kese bozukta değildi. Doktorum dış gebelik değil hamileliğin oluşmuş ama sağlıklı bi bebek değil muhtemelen dedi. Progestanı bıraktırdı. Cuma yine gidicem hem kan hem ultrason için. Düşük yapmamı bekliycez. Kanaman olduğunda korkma çok şiddetli ağrın olursa hastaneye gel dediler..

canim degerlerin senin nasil ilerledi? mutlaka baska doktorada git ikinci hatta ücüncü fikir edin, karar vermeden önce.

Ahhhh canim simdi gordüm neden böyle oldu belkide yükselir canim. Baska bir doktorada git bence. Rabbim yardimcin olsun

Do
Bosver canim pskolojini bosuna bozma,bak benim yasadiklarimi sinandiklarimi surayA yazsam oturur aglarsin inan.o yüzden sagligimiza sükrrdelim.her yerde ayni sorunlar olabiliyor Sen kendini bosuna stres yapma
Haklısın valla canım.uzuldugumle kalıyorum sabah boğazım falan çok fena ağrıdı dün çok ağladım ama güzel bi haber aldım şükür tam belli defil ama pozitif demişler ama 3 hafta sonra kesin hamilesin diyebilirz demisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…