Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar inşallah bende sizler gibi buraya güzel haberle gelirim bu sabah çatlatma iğnemi oldum yarın aşılamam olacak.Allah herkese sağlıklı hayırlı bebekler versin.

Vajinal baktirmamani tavsiye ederim,bazen durumlarda sakincali olabiliyor.ben daha önce düsük yaptigim icin doktor vajinadan hic bakmadi,iliskiyide yasakladi.bilgin olsun canim Ama Tabiki herkeste ayni olacak diye birsey yok.
E çok küçük olunca karından görebilirlerdi canım kaçıncı hafta görülüyor karından

Merhaba kızlar inşallah bende sizler gibi buraya güzel haberle gelirim bu sabah çatlatma iğnemi oldum yarın aşılamam olacak.Allah herkese sağlıklı hayırlı bebekler versin.
Hayırlı olsun inşallah pozitif haberlerini bekliyoruz ben inanıyorum ki bu tipimdeki herkes buraya bi gün pozitif yazacak uğuruna inanarak geldik topige

merhaba canim, hos geldin aramiza. asilaman hayirli olsun. ilk mi olacak? ilaclimi tedavi gördün ignelimi? bilgilerini yazarsan senide ekleyim yarin 1.sayfamiza

merhaba canim, hos geldin aramiza. asilaman hayirli olsun. ilk mi olacak? ilaclimi tedavi gördün ignelimi? bilgilerini yazarsan senide ekleyim yarin 1.sayfamiza
Hoşbuldum cnm bende bir sorun yok eşimde morfoloji sıkıntısı var yaklaşık 3 aydır bebek istiyoruz.
Benim yaşım 35 olduğu için ve SLE hastası olduğum için pek beklemek istemedik bu sebeple aşılama olacak.
Sperm sayımızda iyi aslında yeterli lakin yıkama tekniği ile daha iyi olur dedi doktorumuz.
Bakalım göreceğiz Allahım hayırlı sağlıklı sonuçlar verir inş.
Bende sorun olmadığı halde gonal f iğne kullandım 5 gün 50ml 1 gün 37,5ml ve olması gereken günden çok önce 5 tane yumurtam var gelişmiş olarak.Bu sabah çatlatma iğnesi oldum yarında aşılama inşallah.

Hoşbuldum cnm bende bir sorun yok eşimde morfoloji sıkıntısı var yaklaşık 3 aydır bebek istiyoruz.
Benim yaşım 35 olduğu için ve SLE hastası olduğum için pek beklemek istemedik bu sebeple aşılama olacak.
Sperm sayımızda iyi aslında yeterli lakin yıkama tekniği ile daha iyi olur dedi doktorumuz.
Bakalım göreceğiz Allahım hayırlı sağlıklı sonuçlar verir inş.
Bende sorun olmadığı halde gonal f iğne kullandım 5 gün 50ml 1 gün 37,5ml ve olması gereken günden çok önce 5 tane yumurtam var gelişmiş olarak.Bu sabah çatlatma iğnesi oldum yarında aşılama inşallah.
bizdede sebebsiz infertilite tanisi konuldu, birsey yoktu ama malesef hep bayandan basliyorlar takviyeye. bende igneli tedavi gördüm, ama sükürler olsun. doktorum cok ilgili ve bilgisi birisi, sayesinde hamile kaldim. masallah yumurta sayin cok iyi, 1 taneden fazla tutma ihtimali yüksek, insallah hayirlisi neyse o olur. adina sevindim. umarim sende güzel güzel haberlerini buraya yazarsin.

Bu sabah ki hcg sonucum 938 çıktı. Ultrasona girdim. Kese rahimde göründü, rahim kalınlığıda iyiydi, kese bozukta değildi. Doktorum dış gebelik değil hamileliğin oluşmuş ama sağlıklı bi bebek değil muhtemelen dedi. Progestanı bıraktırdı. Cuma yine gidicem hem kan hem ultrason için. Düşük yapmamı bekliycez. Kanaman olduğunda korkma çok şiddetli ağrın olursa hastaneye gel dediler..
Hay allah yaaa neden oyle olduki ama kese var her sey yolundq sen canini sikma ya etrafimdaki insanlar hamileliklerini 2 liralik testlerle ogrenub bi kac hafta sora keseye bakmaya gitdiler hickimse boyle surekli olarak kan tahlili yaptirmiyo ustelik kesede gorunmusdaha ne istiyor doktorun

Do

Haklısın valla canım.uzuldugumle kalıyorum sabah boğazım falan çok fena ağrıdı dün çok ağladım ama güzel bi haber aldım şükür tam belli defil ama pozitif demişler ama 3 hafta sonra kesin hamilesin diyebilirz demisler
Tebrikler canim insallah tamama erdirirsin

Hay allah yaaa neden oyle olduki ama kese var her sey yolundq sen canini sikma ya etrafimdaki insanlar hamileliklerini 2 liralik testlerle ogrenub bi kac hafta sora keseye bakmaya gitdiler hickimse boyle surekli olarak kan tahlili yaptirmiyo ustelik kesede gorunmusdaha ne istiyor doktorun
Normal gebeliklerde 2 güne 1 en az %60 artış olması lazım diyolar. Benim kese gözükmez daha değer 900lerde denildiği halde dün kese gözüktü. Bozuk filanda demediler. Cuma yine bakalım dedi hoca. Eğer kesede gelişme varsa kanda düşme yoksa birazda olsa artış varsa bekliycem rabbim hayırlısını versin. Hiç bitmiyo bizlerin derdi inan ki. Hamile kaldığımıza bile sevinemiyoruz korkmaktan..

bizdede sebebsiz infertilite tanisi konuldu, birsey yoktu ama malesef hep bayandan basliyorlar takviyeye. bende igneli tedavi gördüm, ama sükürler olsun. doktorum cok ilgili ve bilgisi birisi, sayesinde hamile kaldim. masallah yumurta sayin cok iyi, 1 taneden fazla tutma ihtimali yüksek, insallah hayirlisi neyse o olur. adina sevindim. umarim sende güzel güzel haberlerini buraya yazarsin.
Ne mutlu sana sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Dediğim gibi ben normaldede hem sağdan hem soldan düzenli yumurtluyorum kontrollerimde hep öyle görüldü iğnelerde 5 i buldu belkide 6 olucak bi tanede küçük vardı çünkü en son baktığımızda bakalım canım Allahım hayırlısıyla versin ne yapsak boş o ol demeden

Normal gebeliklerde 2 güne 1 en az %60 artış olması lazım diyolar. Benim kese gözükmez daha değer 900lerde denildiği halde dün kese gözüktü. Bozuk filanda demediler. Cuma yine bakalım dedi hoca. Eğer kesede gelişme varsa kanda düşme yoksa birazda olsa artış varsa bekliycem rabbim hayırlısını versin. Hiç bitmiyo bizlerin derdi inan ki. Hamile kaldığımıza bile sevinemiyoruz korkmaktan..
Rabbim büyük bakalım canım bekle belki bi vitamin kan değeri eks8kliginden senin yükseliş tam olmuodur sen sağlıklı beslen meyveyi ihmal etme süt iç şu iç bol bol bide yat no stress

Hepinize tek msjla cvp vereyim arkadaşlar. Değerlerim 63, 176, 352, 604, 894 ve bu sabah 938 çıktı. Sadece 63ten 176ya kadar 3 gün geçti diğerleri hep 2 günlük. Doktorum müdehalede bulunmadığı için bekliyorum aslında sakince. Tek doktor değildi 3 doktor değerlendirdi kan değerlerimi, ultrasondada 3 doktor vardı hepsi baktı keseye. Kese oluşmuş, rahim kalınlığı iyi, ama kan değerlerine bakılırsa bebekte bi problem var ve gelişmiyo dediler. Herhangi bi ilaç yada iğne müdehalesinde bulunulmadı. Progestan kullanıyodum sadece. Onu kes, cuma gel yine hem kanına hem ultrasonuna bakalım dediler. Yani diyelim ki bi mucize olacak ve bebeğim gelişmeye devam edecekse onu engelleyecek bişey yapılmayacak bi müdehalede bulunulmadan takip edilecek.
Demekki transvajinal ultursonla 900 lere gelince kese görünüyor , ALLAHTAN UMUT KESILMEZ INŞALLAH HERSEY YOLUNA GIRER canım benim

Ne mutlu sana sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Dediğim gibi ben normaldede hem sağdan hem soldan düzenli yumurtluyorum kontrollerimde hep öyle görüldü iğnelerde 5 i buldu belkide 6 olucak bi tanede küçük vardı çünkü en son baktığımızda bakalım canım Allahım hayırlısıyla versin ne yapsak boş o ol demeden
Amin canim Allah razi olsun insallah en kisa zamanda sizede nasip etsin Rabbim!aminnnn.hadi bakalim canim hakkinda Hayirlisi.insallah asilaman yarin cok güzel gecer ve hayirlisiyla hamile kalirsin arkadasim. Rabbim ol demeden olmuyor cok Haklisin,hepimiz icin herseyin Hayirlisi.nasip Kismetmis bu isler,vakti gelmeden olmuyor Ama yinede biz elimizden geleni yapalim

X