Üzüldüm canım gerçekten herşey normal ama Allah nasip etmicekse bi sebep cikiyor üzülme düşük yaparsan bile hemen sonra insalah hamile kalırsın hayırlısı olsun insalBu sabah ki hcg sonucum 938 çıktı. Ultrasona girdim. Kese rahimde göründü, rahim kalınlığıda iyiydi, kese bozukta değildi. Doktorum dış gebelik değil hamileliğin oluşmuş ama sağlıklı bi bebek değil muhtemelen dedi. Progestanı bıraktırdı. Cuma yine gidicem hem kan hem ultrason için. Düşük yapmamı bekliycez. Kanaman olduğunda korkma çok şiddetli ağrın olursa hastaneye gel dediler..
Çok şükür canım pozitif demişler ama haftaya tekrar gelsin şuan kesin değil demislerNaptın canım bekli mi sonucun ? Syledin mi eşin
Ayy süper canim cok sevindim,bak ne güzel hbr almissin.gözün aydin olsun.kac cikti sonucun?ins Kat Kat artar Dikkat et kendine,bosuna Üzülme bak artik tek degilsinDo
Haklısın valla canım.uzuldugumle kalıyorum sabah boğazım falan çok fena ağrıdı dün çok ağladım ama güzel bi haber aldım şükür tam belli defil ama pozitif demişler ama 3 hafta sonra kesin hamilesin diyebilirz demisler
Tabiki yaziyorum kuzum:)
pardon doktor nerden biliyor sıkıntı olduğunu..bence bir doktora daha gidinYa
Üzüldüm canım gerçekten herşey normal ama Allah nasip etmicekse bi sebep cikiyor üzülme düşük yaparsan bile hemen sonra insalah hamile kalırsın hayırlısı olsun insal
Ya kuzum benim Allah razı olsun değeri söylememişler ya eşimde hiç anlamaz sormamış inşallah artar yinede korkuyorum tabiAyy süper canim cok sevindim,bak ne güzel hbr almissin.gözün aydin olsun.kac cikti sonucun?ins Kat Kat artar Dikkat et kendine,bosuna Üzülme bak artik tek degilsin
Kan Degerd3n dolayi heralde oyle demisler arkadaşa kendisi cvp verir zaten görünce @canimmkendimmpardon doktor nerden biliyor sıkıntı olduğunu..bence bir doktora daha gidin
Rabbim hayirlisini versin canim,insallah güzel devam eder hepimiz icinYa kuzum benim Allah razı olsun değeri söylememişler ya eşimde hiç anlamaz sormamış inşallah artar yinede korkuyorum tabi
Hadi hayırlıs olsun değerin kat kat artar inşallah.Kızlar etiket yapmayı beceremedim ama dün eşimi arayıp pozitif çıktı kesin diyemezyi ama gidişata göre bakacaz demişler yinede çok şükür ben 2 sene die hiç gebe kalamamıştım sevindim gerisini Rabbim bilir dualarınızda eksik olmasin ben hepiniz için inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatlar diliyorum
HAYIRLISI allahtan bak dis gebelik değilmiş yinede ALLAH hepimizin gönlüne göre versinBu sabah ki hcg sonucum 938 çıktı. Ultrasona girdim. Kese rahimde göründü, rahim kalınlığıda iyiydi, kese bozukta değildi. Doktorum dış gebelik değil hamileliğin oluşmuş ama sağlıklı bi bebek değil muhtemelen dedi. Progestanı bıraktırdı. Cuma yine gidicem hem kan hem ultrason için. Düşük yapmamı bekliycez. Kanaman olduğunda korkma çok şiddetli ağrın olursa hastaneye gel dediler..
Inşallah canim sagolasinHadi hayırlıs olsun değerin kat kat artar inşallah.
Hadi ya olsun cnm nasip bidakine inşallah geç olsun hayırlısı olsunBen de adet oldum kızlar kahverengi gelmeye başladı devamı kırmızı bunun. Nasip değilmiş bu ayda
Ben devlette yaptirdim canimKizlar devlet hastanesinde asilama yapan varmi
Canim ne kadar ucret istediler benden 500tl istedilerBen devlette yaptirdim canim
Canim ben bedava yaptirdim bitek catlatma ignesine 100 lira verdim.hastane para almadiCanim ne kadar ucret istediler benden 500tl istediler