Bende ilk gebeliğinde herşeyi yaşadım ama karnında oldu nasip olmadı sonra dia gebelik sonra biyokimyasal hiç umudum yok ama yinede ALLAH kerim ne diyim ALLAH hepmizin kucağını doldursunZaten bende umutlu değilim göğüslerimde hiçbi şey yok ilk gebeliğimde göğüslerim çok fenaydı
Çok garip bi sakinlik var üstümde. Erken farketmiş olmak çok avantajlı oldu benim için diye düşünüyorum. Yarın sabah hemen doktoruma gidicem. Umarım tüplerim zarar görmeden atlatırım.CANIM DIS GEBELIKSE HEMEN MUDAHALE ETTIR ALLAH KORUSUN TUPUN YIRTILIRSA ALIYORLAR TUPU IC KANAMA OLUYOR .. BENIM DIŞ GEBELIGIM YUMURTA USTUNDE DOLLENMISTI umarım kimyasaldır kendi kaybolur ama inan normal gebelik olmasını isterdim allahım sana yardım etsin tez zamanda sağlıklı gebelik yaşatsın CANIM uzulme
Yok ilaç ta sadece topic asit bide vajinal jel kullanyorm AMA ADET OKUCAMHIC AMA HIC UMUDUM YOK KEŞKE OLSA GEBELIK AHHH KESKEBöl şu içeydin canım çabuk atardık etkisini ama şuan kullandığın bi ilaç yoksa gebelikten olabilir o ağrılar insalah
Insallahh CANIM benim iğne ile dusurmulerdi DIŞ gebeliği ALLAH buyukÇok garip bi sakinlik var üstümde. Erken farketmiş olmak çok avantajlı oldu benim için diye düşünüyorum. Yarın sabah hemen doktoruma gidicem. Umarım tüplerim zarar görmeden atlatırım.
Canm belli olmaz sabırla bekleyip gidecez bakalım umutsuz olma yinedeYok ilaç ta sadece topic asit bide vajinal jel kullanyorm AMA ADET OKUCAMHIC AMA HIC UMUDUM YOK KEŞKE OLSA GEBELIK AHHH KESKE
Rabbim ne derse o olur. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri her sonuca tepkisizim inan ki. Evdeki idrar testinden tam olması gerektiği gibi çıkan kan testlerime bile tepkisizdim. Halada tepkisizim.Insallahh CANIM benim iğne ile dusurmulerdi DIŞ gebeliği ALLAH buyuk
HAYIRLISI ALLAHTANCanm belli olmaz sabırla bekleyip gidecez bakalım umutsuz olma yinede
Inşallah herşey normale döner zaten gebelik mucizevi bisey gerisi Allahım takdiriTeşekkür ederim canım. Yarın gidip baktırıcam sabah ilk iş. Dış gebelikse tüpe filan zarar vermeden müdehale ettiricem hemen.
Üzülme 2 yıl sonra ilkkez gebe kaldım felan yazmışın olsun bak gebe kalabiliyorsun buda güzel allahım sana verecektir umarım herşey düzelir atlatırsın CANIM.. doktor ne dedi yani o mu şüphelendi ektopik gebelik mi dedi sana da sen bu şekil dusunuyirsunRabbim ne derse o olur. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri her sonuca tepkisizim inan ki. Evdeki idrar testinden tam olması gerektiği gibi çıkan kan testlerime bile tepkisizdim. Halada tepkisizim.
Öyle canım tabi. Vardır rabbimin bi bildiği.Inşallah herşey normale döner zaten gebelik mucizevi bisey gerisi Allahım takdiri
Benim ilk değerlerim hep katlayarak ilerledi. Cuma günü katlama olmadı %71 artış oldu normal olabilir tekrarlayalım denildi. Bugün kan verdim tekrar 1000 olduğunda keseye bakalım demişti doktorum. Bi önceki artıştan dolayı şüphede olunca ben ertelemedim. Bugün artış %48. Sağlıklı gebeliklerde düzenli artış şartmış zaten canım. Progestan kullanıyorum o o yüzdende ne lekelenmem var ne kanamam. Yarın hemen gidicem doktorla konuşucam. Ultrasonla bakılır sonra ne yapılması gerekiyosa bir an önce yapılır işte. Rabbim herkese sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin.Üzülme 2 yıl sonra ilkkez gebe kaldım felan yazmışın olsun bak gebe kalabiliyorsun buda güzel allahım sana verecektir umarım herşey düzelir atlatırsın CANIM.. doktor ne dedi yani o mu şüphelendi ektopik gebelik mi dedi sana da sen bu şekil dusunuyirsun
Ben artık ikinci aşılama için gün belirlemeye çalışıyorum bunu araştırma hastanesinde yaptırcam bi de orda deneyeyeyim Rabbim büyük hiç sebep yoklen olmuyosa vardır Rabbimin bi bildiği elimiDen giçbi şey gelmiyoBende ilk gebeliğinde herşeyi yaşadım ama karnında oldu nasip olmadı sonra dia gebelik sonra biyokimyasal hiç umudum yok ama yinede ALLAH kerim ne diyim ALLAH hepmizin kucağını doldursun
Sende durumlar nasıl :)Canım dahabhasta değilsin sonuçta umutsuz olma bugün 13.gunun hasta olmamışım henüz var olabilir yani
Daha sonucu almadan sıkma canını bende senin gibiyim tez canlıyım birazda umutsuz ama neyalim herşey olduğuna variyirBen artık ikinci aşılama için gün belirlemeye çalışıyorum bunu araştırma hastanesinde yaptırcam bi de orda deneyeyeyim Rabbim büyük hiç sebep yoklen olmuyosa vardır Rabbimin bi bildiği elimiDen giçbi şey gelmiyo
Valla bend3 beklemedeyim cnn gem umutlu hem umutsuz arası yarın gidecem inşallah kan vermeye bakalım ne olacak sen bugün test yapsaydinSende durumlar nasıl :)
canim insallah bebegin vardir stresten kaynaklidir duzelir hayirlisi diyeyim ne diyeyim604 çıkan değerim bugün 894 çıkmış. Ya dış gebelik ya kimyasal gebelik. Tek temennim kimyasal gebelik olması.
Hayırlısı tabi canım allahın dediği olur.canim insallah bebegin vardir stresten kaynaklidir duzelir hayirlisi diyeyim ne diyeyim
Test yok elimde,ağrılarım da pek kalmadı senin ağrın yada belirtin var mıValla bend3 beklemedeyim cnn gem umutlu hem umutsuz arası yarın gidecem inşallah kan vermeye bakalım ne olacak sen bugün test yapsaydin
Evt canim artis az olmus malesef.ama bazilarindada artis az olup saglikla kucagina alanlarda oldu,Allahtan ümit kesilmez. Klmyasal gebelik olsa düsme olurdu degerlerinde,bende öyle olmustu.sende ise az artis olmus,doktorun ne diyecek önemli olan o604 çıkan değerim bugün 894 çıkmış. Ya dış gebelik ya kimyasal gebelik. Tek temennim kimyasal gebelik olması.