Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesildi o kadr geldi başka gelmedi ama her an olucak gibi hissediyorm korkudan mı yoksa gerçktn oluckmıyım blmiyorm. Şuan hiç bişey glmedi geceden beri
Yok canım ya o zaman bi uzan koltuğa ac tv yi kafanı dağıt odaklanma ona devam etmemiş korkulacak bisey yok inşallah Rabbim sana bagislar

AŞILAMA OLDUM 10 SUBATTA SUAN SIRTIM AGRIYOR BU GENE KALMA BELIRTSIMI ACABA INS TUTAR ilk denemem benim

canim oyle dusunme negatif olma insallah tutmustur. Canim tup bebekte surec nasil oluyor soyleyebilirmisin ben il disinda tup bebek yaptirma durumunda kalirsam kac gun kalmam gerek
En zor en güçlü olunması gereken dönem bnce tüp bebek. Bnde amh düşüklüğü var. Adetin ilk günü gidiyosn ilaçlara başlanıyo iğneler vs. Alıyosn önfeden zatn. 10 gün boyunca kullandım iğne snra 10 günün sonu da ultrosnla bakıyo yumurtaların durumuna ve çatlama iğnesi yapıyosn duruma göre 36 saat içinde yumhrta toplama işlemi oluyo 15 dkika sğrüyo anestezili oluyo. Snra dinlenşp eve gidiyosn. Ertesi gün arıyolar yumurtalrın döllenip döllenmedğini söylemek için. Snra döllenen yumrtaları 3.gün embriyosu veya 5.gün embriyosu olarak kişiden kişiye değişiyo bu durum transfer oluyosn 12 ün snra test yapıyosn. 17 gün falan sürüyo kişiye göre bu.

canim benim bukundugum sehirde yok doktorumda dedi tup diye ama bu kadar uzun sure il disida zor birde canim senin yas kac 35 yas alti tek embriyo imis ama cogu yerde cift koyuyorlar

Sende Hangisi yapilmisti peki cnm?3.gün embriyosumu transfer edildi yoksa 5.gün embriyosumu?

Ne kadr zor ne kadr yıpratıcı ağlayamıyorm bile kendimi sıkmaktan
Sakin ol canim,cünki ne yaparsak yapalim Rabbim ol demeyince olmuyor.istersek biz kendimizi harap edelim aglamaktan üzülmekten,sonucu degistirmiyor.degistirmedigi gibi hormonlarimizi Cok kötü etkiliyor.bende öyle olmustu,üzünzüden stresten prolaktin hormonum tavan yapmisti.biz elimizden geleni sonuna kadar yapalim,herseyin bir vakti zamani var.bu sürec gercekten cok zor,bende gectim bu yoldan ve sonunda cok sükür hamile kalabildim.rabbim en kisa zamanda sanada,tüm isteyenlerede nasip edecektir.yeterki takmamaya calisalim...biliyorum Kolay degil Ama baska Yapacak birsey yok malesef

Aynen öyle canım rabbim ol derse olur herşey inşaallah bnde güzl sonuç alırm pazartesi. İnş yerleşmedir ne blim yıkılıyo insan

Kızlar şu erken gebelik testleri var ya bunlar kaç günlükken sonuç verebilir biliyo musunuz? Elimde bu var 12. Gün yapmak istiyorum bu markanınkini kullanan deneyen var mı?

Eklentiler

• A6EE913D-C562-4E23-967A-037D5BAD81E7.jpeg
    165 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…