- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.397
- 29
Canim bisry sorucam ilaclari benmi aliyorum nasil olucaj süreçDevlette raporun aşılama günü veriliyo.
Sen ilaçları alıyosun rapor çıkınca eczacı farkını geri veriyo sana. Tanıdıktı benim eczacı rapor çıkınca ödemenin gereken tutarı ödedik sadece.Canim bisry sorucam ilaclari benmi aliyorum nasil olucaj süreç
Ilaclar ne kadar tutuyo bi bilgin varmiSen ilaçları alıyosun rapor çıkınca eczacı farkını geri veriyo sana. Tanıdıktı benim eczacı rapor çıkınca ödemenin gereken tutarı ödedik sadece.
Sağlık ocağı kanda gebeliğe bakıyor mu?Bende sağlık ocağına kan vermeye utanıyodum artık. Testide internetten alıyodum hep.
Kişiye göre değişiyor doktor ona göre doz ayarlıyor.devlet sigortana göre belli dozdan sonrasını karşılamiyor.doktorun bana verdiği ilaçlar: eşim ve bana kuvvetli bir antibiyotik (sadece ilk gün kullaniyorsun.120tl)folik asit(100tl-90tablet) gonal f iğne kullandim(1100tl tuttu) asilamadan sonra jel kullanıyorum (100tl) bu fiyatlardan devleti karşıladığı sadece 350tl oldu ben birde devlet hastanesi nde yaptırdım.ama ilaçlar doktordan doktora degisiyor.Ilaclar ne kadar tutuyo bi bilgin varmi
Herkesin değişiyo canım. Kimi 300 filan ödüyo benim yumurtam geç gelişti 2 aşılamadada. Birinde 600 civarı ödedik. 2.de 700 filan ödedik.Ilaclar ne kadar tutuyo bi bilgin varmi
Oooo baya yuksek mebla nasil kalarim altindan ben ya allahim sabir versin hepimizeKişiye göre değişiyor doktor ona göre doz ayarlıyor.devlet sigortana göre belli dozdan sonrasını karşılamiyor.doktorun bana verdiği ilaçlar: eşim ve bana kuvvetli bir antibiyotik (sadece ilk gün kullaniyorsun.120tl)folik asit(100tl-90tablet) gonal f iğne kullandim(1100tl tuttu) asilamadan sonra jel kullanıyorum (100tl) bu fiyatlardan devleti karşıladığı sadece 350tl oldu ben birde devlet hastanesi nde yaptırdım.ama ilaçlar doktordan doktora degisiyor.
Benim gittiğim sağlık ocağı bakıyo canım. Yerine göre değişiyodur belki.Sağlık ocağı kanda gebeliğe bakıyor mu?
Herkesin değişiyo canım. Kimi 300 filan ödüyo benim yumurtam geç gelişti 2 aşılamadada. Birinde 600 civarı ödedik. 2.de 700 filan ödedik.
Bende ek olarak vitamin filan aldım hem eşime hem kendime. Onları hiç katmıyorum. Devlet karşılamıyo çünkü.Oooo baya yuksek mebla nasil kalarim altindan ben ya allahim sabir versin hepimize
Daha az tutar ilaçların yumurtan çabuk gelişirse.Canim benim yumurta gelişiyor ama catlamiyor rabbim yardimcimiz olsun
Bazı doktorlar iğne değil hap veriyor.bazilari jel kullandirmiyor yani neye göre değişiyor bilmiyorum , kafalarına göre galibaOooo baya yuksek mebla nasil kalarim altindan ben ya allahim sabir versin hepimize
Sonuç ertesi gün mü çıkıyorBenim gittiğim sağlık ocağı bakıyo canım. Yerine göre değişiyodur belki.
7.gunum canimAteş ölçerim yoktu. Eşime dedim unutmuştu almayı. Eczaneye gidince alalım dedik bende unutmuşum kaldı öyle. Kaçıncı günün?
Bazen aynı gün bazen ertesi gün.Sonuç ertesi gün mü çıkıyor
Ben ilkinde heyecanla kan verdim 7.gün. 5.7 çıktı 9.gün yine kan verdim 2ye düştü. Çok erken daha bekle 1 hafta. Güzel haberlerini alırız inşallah.7.gunum canim
atesime hic bakmadim canim Ben hic aklima gelmedi daha dogrusu.13.Gün idrar testinde cikti,asilama yapilan gün 1.gün diye saydimCanım ateşin kaçtı senin öğrendiğinde aşılama.sonucun
Canım gebesin sen de galiba değil mi, kaçıncı hafta idrar testin pozitif oldu. Kan da ne zaman çıktıBen ilkinde heyecanla kan verdim 7.gün. 5.7 çıktı 9.gün yine kan verdim 2ye düştü. Çok erken daha bekle 1 hafta. Güzel haberlerini alırız inşallah.
Evet canım çok şükür ki gebeyim. Benim aşılamamın 12.günü idrar teslim pozitif çıktı. 14.gün kan verdim.Canım gebesin sen de galiba değil mi, kaçıncı hafta idrar testin pozitif oldu. Kan da ne zaman çıktı
Maşallah canım, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim bugün 13. Gün çook silik bir çizgi var yarın Sağlıkta kan vericem inşallah vardır gebelik :/Evet canım çok şükür ki gebeyim. Benim aşılamamın 12.günü idrar teslim pozitif çıktı. 14.gün kan verdim.