- 18 Aralık 2018
- 158
- 91
- 27
Ekle canım. bi kaç gün kaldı zaten ama günler geçmiyor kiHosgeldin cnm senide ekliyorim bekleyenler listesine
Amin canim saglikla gelsinler insallah!düsügünün sebebi neydi aceba?bende daha önce kimyasal yasadimAllah sağlıkla kucağınıza alabileceğiniz hamilelikler nasip etsin kızlar ben daha önce hamile kaldım hiç bir belirtim yoktu içime doğmuş gibi regl sabahı test yaptım da öğrendim ama daha sevincini yaşayamadan 8 haftalıkken düşük yaptım daha varlığına şükredemeden gitti o yüzden sağlıklı hayırlı bi şekilde gelsin bebeklerimiz inşallah.
Rabbimin izniyle ins tutmustur canimEkle canım. bi kaç gün kaldı zaten ama günler geçmiyor ki
Yerleşmedi kese rahme canım sürekli kaydı aşağı taraflara en sondada ilaçla son verildi gebeliğeAmin canim saglikla gelsinler insallah!düsügünün sebebi neydi aceba?bende daha önce kimyasal yasadim
İnşallah ama hasta olacakmışm gibi ağrıyor göğüslerimRabbimin izniyle ins tutmustur canim
evet canım ilk sayfada tarihlerde yazarsa kafamız karışmaz dedik hep konuşuyoruz birbirimizle ama tarih bilgisi olmadan daha zorduKızlar yeni topik burasimi
canım senın ovıtrellenın etkisi geçmismi diye tekrar test yaptınmıYerleşmedi kese rahme canım sürekli kaydı aşağı taraflara en sondada ilaçla son verildi gebeliğe
Yok hiç test yapmadım. Doğrusu totem yaptım bundada direk evde test yapmayı düşünüyorum gününü bekliyorumcanım senın ovıtrellenın etkisi geçmismi diye tekrar test yaptınmı
aynen canım üstelik bende çalışıyorum ve sadece 2 gün akşamları yoruldu oda annemde var annemde ona yardım etti her konuda ben diyorumki hakkım helal etmiyorum eşime çünkü çok hakkıma giriyorAlla alla ya biz ne yapiyoruz peki onlar yorulurken,Cok ilginc.böyle alistirinca iki gün is yapinca yoruluyorlar.bosver canim takma Sen Simdi kafana
aslında bende öyle istiyorum ama dayanamıyorum evdede test bol olunca bugun bile yaptım etkisi geçmemiş baya koyu birde canım bence senin varsa çıkar yarın 12. gün sanırım S silam30 13. gün yapmıştı ama bayada belliydiYok hiç test yapmadım. Doğrusu totem yaptım bundada direk evde test yapmayı düşünüyorum gününü bekliyorum
Yok ben sabderebiliyorum o konuda dirençliyim :). Yaa o kadar erken çıkar mı ki?
Hakkinda Hayirlisi cnm,ins bu sefer tutar ve hayirla kucagina alirsin bebegini!Yerleşmedi kese rahme canım sürekli kaydı aşağı taraflara en sondada ilaçla son verildi gebeliğe
Ama gebeliktede Sisme ve agri olabiliyor biliyorsunİnşallah ama hasta olacakmışm gibi ağrıyor göğüslerim
Amin inşallah kzumHakkinda Hayirlisi cnm,ins bu sefer tutar ve hayirla kucagina alirsin bebegini!
Hoş bulduk kuzum inşallah uğurlu gelir bu topik hepimizeHosgeldiniz canim
Aminn cnm insallah,Sen asilama olmusmuydun?senide ekleyim ilk sayfayaHoş bulduk kuzum inşallah uğurlu gelir bu topik hepimize
ay inşallah bu topik hepimize ugurlu gelirCnm ben 13.gün idrar yaptim onda Cikinca,14.günde kan testi yaptirmistim 132 cikti