Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir cunku 12 gun beta 4.9 ciktu ondan önceki günlerde idrar testim saatler sonra cizgi cikardi ilk asilamada saatlet sonra bile cizgi çıkmadı. 9.10.11. Gunler yaptim ikinci asilamamda saatler snra cikmisti
Senin gerçekten yükselebilir cnn değerin inşallah yükselir kimyasal bile bi umut ışığı bence

• Beğen
Reactions: Cac
Asilamadan sonra iliski sansi artiriyormu bilemiyorum canim-zaten olsa asilamasiz olurdu.benim rahim retrovert o yüzden spermler muhtemelen umasamiyordu diye düsünüyorum. Yarim saat uzanmakta geri cikmamasi icin degilse,spermlerin tamamen dagilmasi icin.
Canim bendede iceriye dogru eyik belki bendede o yuzden olmuyordur su gune kadar , bugun test yaptim ama negativ asilama 25 olmusdu sizce normalmi simdi pozitivi olmamasi :KK43:

Canim bendede iceriye dogru eyik belki bendede o yuzden olmuyordur su gune kadar , bugun test yaptim ama negativ asilama 25 olmusdu sizce normalmi simdi pozitivi olmamasi :KK43:
Bugün 10.gün cnm,4 gün sonra yine bir idrar testi yap o zaman daha net olur veya kan testi yap bugün.retrovert olmasina doktorlar Engel degil Desede bence etkiliyordur.sonucta spermler direk ulasmiyor,bi engel cikiyor karsisina.ama tabi Rabbim bilir nasip ederse olurdur insallah.

canim 9 gunde belli olmazki en azindan 11 12 gun olmasi gerek bence acele etme bak benim hala ignenin etkisi gecmemis senden 3 gun sonra asilama yaptirdim hala baya etkisi var

Bugün 10.gün cnm,4 gün sonra yine bir idrar testi yap o zaman daha net olur veya kan testi yap bugün.retrovert olmasina doktorlar Engel degil Desede bence etkiliyordur.sonucta spermler direk ulasmiyor,bi engel cikiyor karsisina.ama tabi Rabbim bilir nasip ederse olurdur insallah.
Evet ya birde ben hsg cektirirken doktor iceriye zor ulasti bi kaz kez maye karin bosluguna gidince baya bi cabaladi ve girisin cok fazla iceriye dogru oldugunu soyledi umarim ilk asilamamda tutunmusdur bebegim :)

Senin gerçekten yükselebilir cnn değerin inşallah yükselir kimyasal bile bi umut ışığı bence
Regl oldum bugun bitti bile regl sabahi testim koskoca negatifti saatler sonra bile cikmadi 14.gun ama umut var ins bu ay kendiglinden gelir tupe gerek kalmadan cok para tüp tutuyo

Kızlar bu rapor nasıl aliniyor
Iki asilama yapiyorsin yada ozelde yaptin onu belgelersin heralde .tutmayinca tupe yonlendiriyo orda disarda yaptıracam diyorsun ama bi suru evrak isi var heyet konsey vs .tup bebek devlette olandan cikariyorsin ben iki asilamadan sonra infertilite bolumu beni tüp bolumune yönlendirdi onlarda evraklari aldi inceledi sartlari var 3 yllik evlilik esinin sperm degeri 5 mlyn alti birde amh degerin düşükse tup yapiyorlar ama kosturmaca cok

Yok canım eşime sadece 36 saat demişler o kadar eşim bugün öğlen 12 dedi bana dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti eşim her tedavide bireyleri ya yanlış anlıyor ya doktor anlatmıyor hep mutsuz tedaviye gidiyorum eşimle tartıştık sonuç olarak hemşire ye akşam saat 10 da gel dedik basın dönüyor dün o kadar çok ağladım ki icim dışıma çıktı sinirlerim boşaldı resmen
Canım şmdi senin randevun saat kaçta. Bak şmdi ben mesela saat öğlen 11.30 da aşılama oldum iki aşılamada da öyle denk gldi ve cuma günüydü günlerimin ikiside. Çatlama iğnemi de çarşamba gece 12 den snra sbh en geç 7 ye kadr vurmam gerekiyodu.

Evet ya birde ben hsg cektirirken doktor iceriye zor ulasti bi kaz kez maye karin bosluguna gidince baya bi cabaladi ve girisin cok fazla iceriye dogru oldugunu soyledi umarim ilk asilamamda tutunmusdur bebegim :)
Amin ins tutunmustur allahin izniyle.banada retrovert dediler sadece Ama Engel degil felan dedi doktorum.sadece daha uzun sürüyormus gebe kalmam.cok sükür Rabbim nasip etti,insallah tüm isteyenlere nasip eder en kisa zamanda.

Ben daha tup bebek evrak asamasina geçemedim basvurdum sartlar uymuyo dedi evlilik ve sperm sayisi hic amh degeri demedi ordaki kiz birgun önce baska topic de Allah razi olsun amh degerine baktir dedi kiza dedim peki amh degeri hiii oda var soylemiyo bilmesek gondercek amh icin kan ver dedi dusuk çıkarsa gel dedi verdim sonucu bekliyorm ama basvuri kabulden sonra 5 6 doktor geziyon bildiğim

Regl oldum bugun bitti bile regl sabahi testim koskoca negatifti saatler sonra bile cikmadi 14.gun ama umut var ins bu ay kendiglinden gelir tupe gerek kalmadan cok para tüp tutuyo
Insallah kendiliginden gelir mucizen canim ve tüp bebege hic gerek kalmaz.

• Beğen
Reactions: Cac
Ins sirayla hepimiz iyi haberi verelim bizim 1.5 yilbitti bebek icin
Cikmadik candan ümit kesilmez demis atalarimiz canim. Bende bir bucuk sene bekledim,asilamayla hamile kaldim cok sükür.demek istedigim su, kesinlikle umutsuz olma,moral cok önemli. Insallah Rabbim en kisa zamanda saglikla nasip etsin aminn.bende aceba bir gün hamile kalicakmiyim diye soruyordum esime,aceba banada annelik nasip olacakmi diye düsünüyorum. Icten ice cok üzülüyorum agliyordum Ama Hep rabbime dua ettim.annem günlük meryem suresini okudu Allah razi olsun.yer Gök duayla demisler.rabbim bütün dualarimizi kabul eder insallah

Kizlar asilamam 25i catlatma ignemde 23u olmusdu 27sinden ignenin etkisinin gecmesi icin test yaptim 1de ogle simdide hamilelk varmi diye yaptim hepsi hamilelik tesi sizce umut varmi 1ne nazaram sanki daha koyu cikmis ben cizgiyi hafif gormusdum ama negativdir demisdim simdi geldim eve durum boyle :)

Eklentiler

• 2FB39DBC-F8A3-44E2-AE59-2DA76E3A0A1D.jpeg
    2FB39DBC-F8A3-44E2-AE59-2DA76E3A0A1D.jpeg
    123 KB · Görüntüleme: 68
  • 118E84D8-84D8-44F6-AD05-5084247DBA71.jpeg
    118E84D8-84D8-44F6-AD05-5084247DBA71.jpeg
    136,5 KB · Görüntüleme: 65
Cikmadik candan ümit kesilmez demis atalarimiz canim. Bende bir bucuk sene bekledim,asilamayla hamile kaldim cok sükür.demek istedigim su, kesinlikle umutsuz olma,moral cok önemli. Insallah Rabbim en kisa zamanda saglikla nasip etsin aminn.bende aceba bir gün hamile kalicakmiyim diye soruyordum esime,aceba banada annelik nasip olacakmi diye düsünüyorum. Icten ice cok üzülüyorum agliyordum Ama Hep rabbime dua ettim.annem günlük meryem suresini okudu Allah razi olsun.yer Gök duayla demisler.rabbim bütün dualarimizi kabul eder insallah
Bi bakarmisiniz kizlar :)

Ins ins evet moral ve dua etmek cok önemli

X