Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim kasiklarimda ara ara boyle batmalar oluyor anlik sancilar giriyor sizlerdedemi oluyormu

Ya kızlar benim yarın catlatma iğnem vuralacak ama saati bilmiyoruz eşim öğlen 12 ye randevu almış sinirlendiriyor beni aşılama pazartesi sabah olacak sizce doğru oluyormu acil cvp verin lutfen

Ya kızlar benim yarın catlatma iğnem vuralacak ama saati bilmiyoruz eşim öğlen 12 ye randevu almış sinirlendiriyor beni aşılama pazartesi sabah olacak sizce doğru oluyormu acil cvp verin lutfen
Alinan randevu saatinin üzerine 36 saat hesapla,pazartesi asilama saatine denk geliyorsa okay,yoksa ona göre ayarlanmali diye biliyorum:

Selam hanımlar bende bugün yumurta toplama işlemi oldum hala sersem gbiyim size yazıyorum :halay: 3 yumurta toplamışlar 2 ydi bi tane daha olmuş bugne kadr. Yarın döllenip döllenmediğinE bakıp arıycaklar hayırlısı olsun inşaallah

Selam hanımlar bende bugün yumurta toplama işlemi oldum hala sersem gbiyim size yazıyorum :halay: 3 yumurta toplamışlar 2 ydi bi tane daha olmuş bugne kadr. Yarın döllenip döllenmediğinE bakıp arıycaklar hayırlısı olsun inşaallah
Ya hadi hayırlısı inşallah 3 ude döllenir cnm

Hayirlisi olsun insallah hakkinda.yarinda mutlaka haber ver bize,ins döllenmislerdir ve hayirlisiyla Transferin gerceklesir.

Benim 6 şubat adet günüm zaten. 6 şubatta sabah ilk idrarımla yapcam. Bu arada geçen ayki aşılamada iğnenin etkisi bende 6. günün akşamından itibaren gitmişti.
Hayırlısı olsun inşallah emeklerin karşılıksız kalmaz canım. Ben kimyasal gebeliğimden sonra ara vermek durumunda kaldım. Tedaviden kistlerim kaldı geçmesini bekliyorum. Kimyasal gebelik sebebi ile adet gördüm bitti, 15 gün sonra yine gördüm. İnşallah hepimiz için herşey yoluna girer.

Hayırlısı olsun inşallah emeklerin karşılıksız kalmaz canım. Ben kimyasal gebeliğimden sonra ara vermek durumunda kaldım. Tedaviden kistlerim kaldı geçmesini bekliyorum. Kimyasal gebelik sebebi ile adet gördüm bitti, 15 gün sonra yine gördüm. İnşallah hepimiz için herşey yoluna girer.
Hakkinda Hayirlisi insallah. Bir dahaki asilaman ins saglikli olur.rabbim hepimize yardim etsin

canim ben 26 saat sonra asilama oldum pazar 11.30da igne vuruldum pazartesi 1 de asilama oldum
Demekki doktordan doktora fark ediyor canim bilemiyorumki.benim 3 asilamamda hep 36 saat yapildi.bazen catlatma ignesi gece 1 denk geliyordu,Ama hastaneye gidip yaptiriyorduk.

X