Gebeliğe Hazırlık Asilamadan sonra belirtisi olmayip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duramadım. Bi test yaptım ilk idrarla yapmak lazımdı aslında. İkinci hayalet çizgi vardı testte belli belirsiz. Çatlatma iğnesi 9. gününde kanımda 5 çıkarmıştı hcg'yi. Onun etkisi idrarda bu şekilde çıkmış olabilir sanırım. İlk bakıldığında negatif duruyo yakından bakılınca çok çok silik bi çizgi var. 5 dk içinde belli belirsiz bi pembelik oldu.
Insallah o görmüs oldugun pembe silik cizgi gün gectikce koyulaşsın arkadaşım. Biz böyleyiz duramiyoruz Test yapmadan :)

Ben de 23 ocakta aşılama oldum..vakit geçmiyor bi türlü.. içimden bi ses yarın git kan ver diyo,ötekisi otur oturduğun yerde köyün delisi daha bi hafta olmus gidip koca bir sıfır görüp oturmak istiyorsun heralde diye kiziyo

Ben asilamanin 13.günde idrar testiyle ögrendim hamileligimi.suanda hamileyim.
Ay oylemi benim dikkatimden kaçtı demekki ne güzel:)saglikla geçsin hamileliğin bebegini saglikla kucagina al inşallah benim bu sabahki testim dunden cok cok daha silik çıktı canım sıkıldı biraz :KK43:

Ben de 23 ocakta aşılama oldum..vakit geçmiyor bi türlü.. içimden bi ses yarın git kan ver diyo,ötekisi otur oturduğun yerde köyün delisi daha bi hafta olmus gidip koca bir sıfır görüp oturmak istiyorsun heralde diye kiziyo
Hayirlisi olsun hakkinda Ama hepimiz öyleyiz sanirim.bende asla bekleyemiyenlerdenim:)

Ay oylemi benim dikkatimden kaçtı demekki ne güzel:)saglikla geçsin hamileliğin bebegini saglikla kucagina al inşallah benim bu sabahki testim dunden cok cok daha silik çıktı canım sıkıldı biraz :KK43:
Aminn cok saol canim,Allah razi olsun.en kisa zamanda ins tüm isteyenlere nasip etsin,icindede sana. At istersen bakalim?kacinci günün bgn?

Hepimizin yaşadığı ikilem guzel bisey varsa bi an once ogrenmek istiyoruz ama bi taraftanda kötü sonuç almaktan korkuyoruz :KK43: dileklerimiz hayirlisiyla kabul olsun insallah :)

Hakkinda Hayirlisi bizede mutlaka doktorun söylediklerini belirt. Eger daha önce asilamayla hamile kaldiysan canim tekrar asilama dene derim. Ben igneli asilama tedavilerinde hamile kaliyorum,3.asilamamdi Benimde.
canım senin ilki tutmamıştı değilmi ama acaba o neden tutmadı

21 ocakta aşılama oldum kizlar bende bu da bu sabahki yaptigim idrar testi

Kan testi verdim az önce bakalim ne cikacak sonuç
canım senin vardır kesin dunkü testin baya belirgindi fakat bugun neden silikleştiki hadi inşallah test bozuktur hayırlı haberlerini bekliyoruz bugunkı testınide atsana buraya canım karşılaştıralım

Evt ilk tutmamisti canim.o ilacli aşılamaydı,sonra iğnelilere geçtik
hımm demek isteiğini şimdi anladım canım igneli yumurta gelişiminde kullandın benimde igneli inşallah benimde tutar ama ilkinde ihtimal az diyorlar birde ben ilişki olayınıda yapmadım korkuyom

hımm demek isteiğini şimdi anladım canım igneli yumurta gelişiminde kullandın benimde igneli inşallah benimde tutar ama ilkinde ihtimal az diyorlar birde ben ilişki olayınıda yapmadım korkuyom
Yok canim hic korkma,Ben ona bagliyorum ilkinde ilacla yumurtalari büyüttük.digerlerinde igne ile oldu ve ikiside tuttu.tabiki vardir bundada bir hayir rabbim bilir neden tutmadigini Ama Ben o yüzden mi aceba tutmadi diye aklimda geldi. Sen korkma allahin izniyle tutmustur.ilk asilama tutmayacak diye birsey yok bazilarinda Ilkindede tutmustur

Insallah o görmüs oldugun pembe silik cizgi gün gectikce koyulaşsın arkadaşım. Biz böyleyiz duramiyoruz Test yapmadan :)
Dün o kadar ağrım olunca akşam sabah bi deneyim dedim. Bakalım inşallah belirginleşir. Umutlanmak istemiyorum ama geçen ay aşılamanın 6. günü tek çizgi vardı, gölge bile yoktu.

X