- 8 Ekim 2021
- 169
- 119
- 53
- 28
- Konu Sahibi Melegim344
-
Bilmem bem hani hiç yapmayacaktım aslında. Direk bi tek kannverecektm 2 seneye yakindir negatif görmekten usanmıştım çünküÜmitsiz olma iki farklı test alsaydın belki test bozuktur ben öyle yapmıştım ilki nasıl gözüktü biliyor musun telefonun fenerini arkadan kaset teste tuttum öyle dokuzuncu gün çizgi çıktı normal gözle gözüktü onuncu gün çıkmadı on birinci gün çıktı bı kaç marka ile dene olmuştur inşallahhhhh
Ben de hep beş TL lik testlerden yaptımYok hayır onlardan yoktu sordum. Bu normal 6 tl olanlar vardı aldım. Bakında başka eczane de yoktu
Öyle zor ki biliyorum ben de her adet bir gün gecikse iki yil koş test yap otur ağla o kadar usandım ki Allah biktigin yerde kaldırıyor korkma diyorum ya kalınca her şey bitiyor kucağıma alacahim kesinmis sandım tokatı yedim hiçbir şey olmak zorunda değilmiş oysakiBilmem bem hani hiç yapmayacaktım aslında. Direk bi tek kannverecektm 2 seneye yakindir negatif görmekten usanmıştım çünkü
Öyle düşünme rabbimin var bi bildiği elbetÖyle zor ki biliyorum ben de her adet bir gün gecikse iki yil koş test yap otur ağla o kadar usandım ki Allah biktigin yerde kaldırıyor korkma diyorum ya kalınca her şey bitiyor kucağıma alacahim kesinmis sandım tokatı yedim hiçbir şey olmak zorunda değilmiş oysaki
Amin hepimize nasip olur inşallahİnşallah bu olur ve kucğına sağ saglim alırsınçok acı
Amin inşalalhAmin hepimize nasip olur inşallah
Aminnnnn aminnn zaten öyle ayakta duruyorum kim anne babasına cennet anahtarı hediye eder ki en hayırlı evlat diyorum kuzularımaaaaaaaÖyle düşünme rabbimin var bi bildiği elbet☹ çok zoe birşey sadece sabır dileyebiliyorum elden bisey gelmez . Melek olup gittiler yavrularımız cennete sefaaatcimiz olacak orsa bizi bekliyorlar. Herkese nasip olmaz cennet kusu anneleri olmak . Rabbim o acıyı hiç bir kuluna yasatmasin. Hepimize sağlıklı sıhhatli elleri ayakları düzgün hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah
Korkma benim adetten bir gün önce olmuştu dedim ahaaa testler yalan çıktı çünkü adetime dört gün kala çift çizgi çıkmıştı lekeyi görünce adet olacam sandım ama yerleşme kesilmiş inşallah öyledir korkmaaaKızlar benm kahve rengi alıntım oldu çok açık bi kahve rengi peçete ile silince fark ettim çamaşırıma bulaşmamıştı. Ay ben çok korktum ve hala korkuyorum ☹☹
Bende ayni durumdayim alt karın ağrım çok.sinirli öfkeli olmusum.Adet belirtileri yasiomKızlar benm kahve rengi alıntım oldu çok açık bi kahve rengi peçete ile silince fark ettim çamaşırıma bulaşmamıştı. Ay ben çok korktum ve hala korkuyorum ☹☹
Lekeyle birlikte ağrı da oldu mu peki böyle adet sancısı gibi. Bi de bi kere tek mi oldu yoksa o gün hep sürdü mu . Ben demin peçeteylesilince böyle baya baya bildiğin açık kahve akıntı leke var minik bi damla falan değildi böyle hani toz alırsın ya ni yerden beyaz bi bez sürtersin bez böyle hep leke olur öyle bsiey. Çok çok koyu sarı açık kahve gibiydi işte. Şimdi sıkıştım idrara çıkmaya öyle çok korkuyorum ki tekrar leke olmuşsa ya diyeKorkma benim adetten bir gün önce olmuştu dedim ahaaa testler yalan çıktı çünkü adetime dört gün kala çift çizgi çıkmıştı lekeyi görünce adet olacam sandım ama yerleşme kesilmiş inşallah öyledir korkmaaa
Korkma inşallah öyledir bı iki kere arka arkaya olmuştu bekle biraz daha bakalımLekeyle birlikte ağrı da oldu mu peki böyle adet sancısı gibi. Bi de bi kere tek mi oldu yoksa o gün hep sürdü mu . Ben demin peçeteylesilince böyle baya baya bildiğin açık kahve akıntı leke var minik bi damla falan değildi böyle hani toz alırsın ya ni yerden beyaz bi bez sürtersin bez böyle hep leke olur öyle bsiey. Çok çok koyu sarı açık kahve gibiydi işte. Şimdi sıkıştım idrara çıkmaya öyle çok korkuyorum ki tekrar leke olmuşsa ya diye
Yanı kısaca 1 kere lekeyi gördüm akıntıyı yani.. işte bi daha yaşadın mi diye lavaboya gitmeye koekjrorim.1 saattir uzanıyorum ayaklarım yüksekte. Ve ayağımi kaldırdığımdan beri sancım durdu.Lekeyle birlikte ağrı da oldu mu peki böyle adet sancısı gibi. Bi de bi kere tek mi oldu yoksa o gün hep sürdü mu . Ben demin peçeteylesilince böyle baya baya bildiğin açık kahve akıntı leke var minik bi damla falan değildi böyle hani toz alırsın ya ni yerden beyaz bi bez sürtersin bez böyle hep leke olur öyle bsiey. Çok çok koyu sarı açık kahve gibiydi işte. Şimdi sıkıştım idrara çıkmaya öyle çok korkuyorum ki tekrar leke olmuşsa ya diye
Inşallah yerlesmedir yaKorkma inşallah öyledir bı iki kere arka arkaya olmuştu bekle biraz daha bakalım
EvetInşallah yerlesmedir yaagrilimiydi peki seninkide
Benimde sancım olmuştu rahim duvarı kalımlaşıyor ondan da ağrı kasılma olurYanı kısaca 1 kere lekeyi gördüm akıntıyı yani.. işte bi daha yaşadın mi diye lavaboya gitmeye koekjrorim.1 saattir uzanıyorum ayaklarım yüksekte. Ve ayağımi kaldırdığımdan beri sancım durdu.
Hayırlısı bakalım artık hayırlısı neyse o olacak zaten Ben elimden geleni yaptım dikkat te ettim ılaçlarimi da zamanında kullandım gerisi zaten rabbime kalmış. O nasıp ettiyse olacak zatenBenimde sancım olmuştu rahim duvarı kalımlaşıyor ondan da ağrı kasılma olur
Ah kuzum bende aynı durumdayım sabah o kahve rengi alıntım ve lekemden sonra modum çok düştü ağladım da az saat kaç oldu ne kahvaltı ne bisey hala açım. Ama o lekedennsonra ayaklarımı yüksekte tutup 2 3 saattir uzanıyorum agrım geçti sancım geçti gibi 2 3 kez lavaboya gittim çamaşırım ter temiz siliyorum peçete ile ter temiz. Inşallah yerleşme olduğu içindirBugun 9.gun cok kotu agrim var ve sari akintim Karin agrim aşırı
Aynen öyle bende ilk çatalda yapilirken dedim Allah'ım ne onlarlik ne benlik her şey şenlik dedimHayırlısı bakalım artık hayırlısı neyse o olacak zaten Ben elimden geleni yaptım dikkat te ettim ılaçlarimi da zamanında kullandım gerisi zaten rabbime kalmış. O nasıp ettiyse olacak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?