• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılamadan sonra 10.gün belirtileri ve hamile olduğunu öğrenenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben de bırakmayı düşündüm ama diğer doktorlar da beni tatmin etmiyor gibi kimde devam ediyorsun peki memnun musun
Diğer memorialda Aydın Ilgın var ona başladım daha 1 kez gittim yavaş yavaş bakıyor ultrasona bakarken anlatıyor mesela ikiz olduğu için erken doğum riski oluyormuş hep o yüzden iğne verdi haftada bir yaptırıyorum doğumu geciktirmek içinmiş bebişlerede bı zararı yokmuş

Canım ben de bırakmayı düşündüm ama diğer doktorlar da beni tatmin etmiyor gibi kimde devam ediyorsun peki memnun musun
Diğer memorialda Aydın Ilgın var ona başladım daha 1 kez gittim yavaş yavaş bakıyor ultrasona bakarken anlatıyor mesela ikiz olduğu için erken doğum riski oluyormuş hep o yüzden iğne verdi haftada bir yaptırıyorum doğumu geciktirmek içinmiş bebişlerede bı zararı yokmuş.

Rabbim bagislasin
Onda mı devam ediyorsun canım senin de mi ikizz uğur hocanın eli uğurlu sanki
Rabbim evlatlarınizi size bagislason sag salom kucağınıza almayı nasip etsin ınsalalhhhhh🙏🙏🙏
Evet ikiz canım. Ama ona devam etmiyorum çok yoğun çünkü yetişemiyor dolayısıyla gebelik takibi tatmin etmiyor. Başka doktora geçtim
Hayırlısı olsun ya benm göğüslerim akşam oldu yine ağrısı çok arttı ya 😣 cidden bilemiyorum hani progestan kullanmadım duphaston mu onun gibi hunde 2 tane progestan içerikli tutunmasını sağlayan bi ilaç kullandım 10 gün tam . Hanı ona bağladım basta. 12.gün bugün 2 gün önce bitti ama ağrı hala çok. Tuttuğunun belirtisi mi ilaçların belirtisi mi hif bilmiyorum. Tecrübem de yok açıkçası
Onda mı devam ediyorsun canım senin de mi ikizz uğur hocanın eli uğurlu sanki :

Diğer memorialda Aydın Ilgın var ona başladım daha 1 kez gittim yavaş yavaş bakıyor ultrasona bakarken anlatıyor mesela ikiz olduğu için erken doğum riski oluyormuş hep o yüzden iğne verdi haftada bir yaptırıyorum doğumu geciktirmek içinmiş bebişlerede bı zararı yokmuş.
Anladım cnm .ınsalalh hayırlısıyla kucağına alırsın. Seni nde mi ilk asılamaydi . Bide sen en çok nasıl belirtiler yaşadın. Sende de özellikle 10.günden sonra sık şancı be ağrılar oldu mu

Anladım cnm .ınsalalh hayırlısıyla kucağına alırsın. Seni nde mi ilk asılamaydi . Bide sen en çok nasıl belirtiler yaşadın. Sende de özellikle 10.günden sonra sık şancı be ağrılar oldu mu
İlk aşılama. İlk gebelik. Belirtiler kasık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti gaz sancısı falandı. Gebeliği öğrendikten sonra bı süre daha devam etti sonra geçti. Çok şükür bulantı falanda yaşamadım. Ama şimdi kasık ağrısı başladı rahim büyüdüğü için

Merhaba hanımlar acil yardımınıza ihtiyacım var.
Ilk kez aşılama yapıyorum. 6 yıllık evliyim 4 düşüğün var. Esimde de bende de hiç bir sorunum yok. Doktor aşılama yapalım. Dedi spermler yikandifi icin. Belki hep sağlıksız spermler yumurtayı dölllüyor ondan düşük oluyor diye. Gonal-F ile 10 gun 50 ml olarak iğne vuruldim.Sagda 2 tane 19 mm solda 1 tane 16mm olmak üzere 3 yumurta oluştu. Son gün 75 ml olarak iğneyi vurdum ve sabahı ovitrelleyi vurdum. 36 saat sonrasi asilama oldu. Yani ovitrellenin 12. Aşılamanın 10.günü. belirtilerim şu şekil
1.gün çok kaşık ağrısı oldu
2.gün gaz sancısı
3.gün felaket ötesi bel ağrısı ve hafif göğüs ağrısı
4.gün bel ağrım biraz hafifledi
5.gün çok fena ıstahim açıldı biraz alıntım oldu şeffaf kokusuz renksiz akşama kadar sürdü o alıntı
6.gün bel ağrım tekrar şiddetlendi gogsuleeom inanılmaz şişti ve ağrısı arttı.nezle oldum
7.gün baş ağrısı ve ağır nezle geçiriyorum bel ağrım arttı göğüslerime dokunamayacak hale geldim
8.gün nezle hafifledi ama bel ve şiddetli göğüs agrım hala aynı devam ediyor ve bazen soldan bazen sağdan gelen ve göbek deliğinin 4 parmak aşağısına kadar uzanan 10 saniyelik kramplar oluyor. Idrara çıkmam sıklaştı.
9.gün nezlem bitti gibi onun dışında 8.günde ki belirtilerim hala var.
10.gün bel ağrımve göğüslerim hala aynı git gide hassaslaşiyor . Ve bugün çok yorgun hissediyorum kendimi.
Benim gibi belirtileri olup hamile olan tedavisi tutan var mı. Umut olur musunuz? Ovitrellenin etkisi vücuttan atılmışmıdır test yapsam evde çıkar mi bilmiyorum.
Onuncu günde çıkar ben sekizinci gün kaset test yapmıştim silik çıkmıştı onuncu gün net 12. Gün kanda öğrenmistim inşallah vardır

Diğer memorialda Aydın Ilgın var ona başladım daha 1 kez gittim yavaş yavaş bakıyor ultrasona bakarken anlatıyor mesela ikiz olduğu için erken doğum riski oluyormuş hep o yüzden iğne verdi haftada bir yaptırıyorum doğumu geciktirmek içinmiş bebişlerede bı zararı yokmuş
Evet canım duymuştum.. tabii çoğul gebelik erken doğum riski var rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah

Onuncu günde çıkar ben sekizinci gün kaset test yapmıştim silik çıkmıştı onuncu gün net 12. Gün kanda öğrenmistim inşallah vardır
Anamdım cnm rabbim bagislasin tebrik ederim seni de o kdar güzel umut oluyorsunuz ki icimde kelebekler oluyor özellikle musmultlu 'nun belirtileri bana çok umut oluyor çünkü belirtiler resmen aynı diyebilirim bende gaz sorunu çekiyorum utandığım icon diyemedim rahat. 🙈 sabah erken ilk iftarda evde test yapicam bakalım ama bilmiyorum ya hala icimde bi ses yapma zaten çıkmayacak üzüleceksin diyor . Diğer yanım yap o çift çizgiyi görmenin mutluluğunu bor kez daha yaşa o apayrı bi duygu

Anamdım cnm rabbim bagislasin tebrik ederim seni de o kdar güzel umut oluyorsunuz ki icimde kelebekler oluyor özellikle musmultlu 'nun belirtileri bana çok umut oluyor çünkü belirtiler resmen aynı diyebilirim bende gaz sorunu çekiyorum utandığım icon diyemedim rahat. 🙈 sabah erken ilk iftarda evde test yapicam bakalım ama bilmiyorum ya hala icimde bi ses yapma zaten çıkmayacak üzüleceksin diyor . Diğer yanım yap o çift çizgiyi görmenin mutluluğunu bor kez daha yaşa o apayrı bi duygu
İnşallah sonu güzel olur ben bir ay önce kaybettim ikizlerimi ne yazık ki yirminci ayda rahim ağzı mesafem kisaldi her hafta kontrol denildi iki güne kalmadı kanamam oldu dört gün doğum sancısı cektim hastahanede oğlumu Eylül on beşte doğurdum normal şekilde kızımı on sekiz Eylül de oğlum bir hafta yaşadı kızım üç saat 🥺🤲sen inşallah güzel haber alır ve sonunda sağlık huzurla evladını kucaklarsın 🤲

O kadar güzel bir duyguydu ki o çizgiyi bile görmek içine annelik duygusunu ekiyor rabbim daim etsin benim havalara uctugum andı takı bir ay önce yere vurana kadar🥺😭👶🏼👶 Allahımmmm imtihanı veren o alan o ama canımdan can kopuyor her sabah boş karnımı görünce her gece karnından donemedigim yataga rahatça çıkıp yatınca Allah'ım yardımını eksik etmesin ne diyim ki

O kadar güzel bir duyguydu ki o çizgiyi bile görmek içine annelik duygusunu ekiyor rabbim daim etsin benim havalara uctugum andı takı bir ay önce yere vurana kadar🥺😭👶🏼👶 Allahımmmm imtihanı veren o alan o ama canımdan can kopuyor her sabah boş karnımı görünce her gece karnından donemedigim yataga rahatça çıkıp yatınca Allah'ım yardımını eksik etmesin ne diyim ki
Ahhh cnm bnm okurken ıçimden birşeyler.koptu çok çok üzüldümgözlerim doldu okurken 😣😣☹☹☹ Rabbim sabrını versin inşallah dayanma gücününü versin ben bilirim 7 8 ay taşıdım karnımda ben doğduktan sonra gözlerimin onund3 can verdi .16 haftalık bebeğinde öyle oldu kalp atışını izledim resmen. Çok zoe ama rabbim güç veriyor kucaklarmz dolunca inşallah dinecek hepsi 🙏🙏

Ahhh cnm bnm okurken ıçimden birşeyler.koptu çok çok üzüldümgözlerim doldu okurken 😣😣☹☹☹ Rabbim sabrını versin inşallah dayanma gücününü versin ben bilirim 7 8 ay taşıdım karnımda ben doğduktan sonra gözlerimin onund3 can verdi .16 haftalık bebeğinde öyle oldu kalp atışını izledim resmen. Çok zoe ama rabbim güç veriyor kucaklarmz dolunca inşallah dinecek hepsi 🙏🙏
Canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz bugün yapıyorsun değilmi test

Allah razı olsun sizede sabır ve müjde versin inşaallah çok büyük bir acı

YAptm az önce. Kocaman bi tek çizgi. Silik çizgi bile yok . Hatta ışığa tutunca testtin kontrol çubuğu bile yok yani o bile görünmüyor bembeyaz tek çizgi. O kadar üzgünümki . Pazartesi kan verme günüm. Ama ne bileyim bu sürekli ara ara giren kaSık agrim bilmiyorum öyle umudum gitti ki şuan bilr adet olsam üzülmem o derece kalbim aklım yerle bir olurdu. Olsa çıkardı bence demek ki yok yani
Canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz bugün yapıyorsun değilmi test

YAptm az önce. Kocaman bi tek çizgi. Silik çizgi bile yok . Hatta ışığa tutunca testtin kontrol çubuğu bile yok yani o bile görünmüyor bembeyaz tek çizgi. O kadar üzgünümki . Pazartesi kan verme günüm. Ama ne bileyim bu sürekli ara ara giren kaSık agrim bilmiyorum öyle umudum gitti ki şuan bilr adet olsam üzülmem o derece kalbim aklım yerle bir olurdu. Olsa çıkardı bence demek ki yok yani
Kaçıncı gündü bugün canım. Allah'tan ümit kesilmez canım elbet alacaksın güzel haberi

Kaçıncı gündü bugün canım. Allah'tan ümit kesilmez canım elbet alacaksın güzel haberi
Amin inşallah. Dediğim gibi bilmiyorum umudum çok kırıldı aşılama gününü saymazssak12.Gün aşılama gününü de sayarsak bugün 13.Gün sabahıydı. Bence yok olsa çıkardı yani 13 gün olmuş hala kana idrara karışmamışmi. Zaten 2 gün sonra kan verme günün 2 gün sonra sanki test değişir mi olsaydı silik çıkardı en azından. 2 Gün sonra netleşme ihtimali olur derdim. Silik te değil.. offff ☹😣😣 goguslerim yine cok kotu yine dokunamıyorum

Amin inşallah. Dediğim gibi bilmiyorum umudum çok kırıldı aşılama gününü saymazssak12.Gün aşılama gününü de sayarsak bugün 13.Gün sabahıydı. Bence yok olsa çıkardı yani 13 gün olmuş hala kana idrara karışmamışmi. Zaten 2 gün sonra kan verme günün 2 gün sonra sanki test değişir mi olsaydı silik çıkardı en azından. 2 Gün sonra netleşme ihtimali olur derdim. Silik te değil.. offff ☹😣😣 goguslerim yine cok kotu yine dokunamıyorum
Erken testlerden mi yaptınız?

Back