- 15 Nisan 2022
- 21
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi Melegim344
Beyaz akıntın oluyor muydu ve ıslaklık hissediyor muydunBenim dun kahverengi lekelenme seklindeydi.bugun parcali kirmizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz akıntın oluyor muydu ve ıslaklık hissediyor muydunBenim dun kahverengi lekelenme seklindeydi.bugun parcali kirmizi
Benim aşılama tutmadı zaten doğal yollarla gebe kalabiliyoem ama düşük olduğu için aşılama yapmsitk..Şimdi doğal yolla tekrar gebeyim 5 haftalık riskli gebeliğim yineBeyaz akıntın oluyor muydu ve ıslaklık hissediyor muydun
Rabbim Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bu sefer inşALLAHBenim aşılama tutmadı zaten doğal yollarla gebe kalabiliyoem ama düşük olduğu için aşılama yapmsitk..Şimdi doğal yolla tekrar gebeyim 5 haftalık riskli gebeliğim yine![]()
AminRabbim Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bu sefer inşALLAH
sonucunuz ne oldu merak ettimBenimde aşilamanin 10. Günü. Çok heyecanliyim Allah im isteyen herkeze nasip etsin. 2 gün sonra test yapuyim diyorum ama tek çizgi görmekden artik yoruldum![]()
Malesef negatif doktor düşük olmuş dedi. 6 haziranda tekrar aşilama yapilcaksonucunuz ne oldu merak ettim
hayırlısı olsun hakkınızda inşallahMalesef negatif doktor düşük olmuş dedi. 6 haziranda tekrar aşilama yapilcak
7. günde birsey çıkarmı kı acaba7.gunum...Bence test yapın.doktorda bana 14.gun yap dedi ama ben 12.gun yapacagim
Merhabalar ben doğal yolla gebe kalıp düşük yapıyordum diye aşılama yaptirmistm.Ama bnmki tutmamisti.8.gun test yapmistm7. günde birsey çıkarmı kı acaba
var olan belirtilerin neydi pekiMerhabalar ben doğal yolla gebe kalıp düşük yapıyordum diye aşılama yaptirmistm.Ama bnmki tutmamisti.8.gun test yapmistm
Ben zaten adet olacağımi hissetmiştim.belbagrusi karın ağrısı falan derken adet olmuştumvar olan belirtilerin neydi peki
Merhaba arkadaşlar benim bugun 13.günüm test bu şelikde gebelik var mı sizce bilen açıklayabilir miNezaman yapmayi düşünüyorsunuz.benim 7.gunum zaman gecmiyor 12.gunde yapacagm.