- 24 Mart 2020
- 425
- 126
- 53
- 26
- Konu Sahibi Melegim344
-
Kacinci gun dus almak gerekiyor asilamadan sonrBen duş aldim azonce belim cok kotu agriyor bide bende alt karin ağrısı falanda cok oluyor Korkuyorum.
Ümitsiz olma iki farklı test alsaydın belki test bozuktur ben öyle yapmıştım ilki nasıl gözüktü biliyor musun telefonun fenerini arkadan kaset teste tuttum öyle dokuzuncu gün çizgi çıktı normal gözle gözüktü onuncu gün çıkmadı on birinci gün çıktı bı kaç marka ile dene olmuştur inşallahhhhhYAptm az önce. Kocaman bi tek çizgi. Silik çizgi bile yok . Hatta ışığa tutunca testtin kontrol çubuğu bile yok yani o bile görünmüyor bembeyaz tek çizgi. O kadar üzgünümki . Pazartesi kan verme günüm. Ama ne bileyim bu sürekli ara ara giren kaSık agrim bilmiyorum öyle umudum gitti ki şuan bilr adet olsam üzülmem o derece kalbim aklım yerle bir olurdu. Olsa çıkardı bence demek ki yok yani
Geç döllenme olabilir canım benim altıncı haftada tek bebek vardı bı kese boştu oğlum sekiz hafta olunca kız altıncı haftada olmuştu ahhhh ahhh Allah istese her şey oluyor başka marka ile deneAmin inşallah. Dediğim gibi bilmiyorum umudum çok kırıldı aşılama gününü saymazssak12.Gün aşılama gününü de sayarsak bugün 13.Gün sabahıydı. Bence yok olsa çıkardı yani 13 gün olmuş hala kana idrara karışmamışmi. Zaten 2 gün sonra kan verme günün 2 gün sonra sanki test değişir mi olsaydı silik çıkardı en azından. 2 Gün sonra netleşme ihtimali olur derdim. Silik te değil.. offff ☹goguslerim yine cok kotu yine dokunamıyorum
Ben 3.gun aldmKacinci gun dus almak gerekiyor asilamadan sonr
Ben akşamina almıştım ramazandı gece sahur yapmak zorundaydımBen 3.gun aldm
Benziyor zaten fark yok kiAdetime 5 gün var.karnim ve rahim agzim çok ağrıyor..Bu benim regl belirtilerim
Kismette varsa her şekilde olur cnm.Ama doktorum aşılama günü duş alma dediBen akşamina almıştım ramazandı gece sahur yapmak zorundaydım
Benim ikiz olmuştu bir ay önce yirminci haftada rahim agzim açıkladı bı anda doğum başladı biri bir hafta biri üç saat yaşadı kaybettimKismette varsa her şekilde olur cnm.Ama doktorum aşılama günü duş alma dedi
Aynen öyle olacak olanın önüne hiçbir şey geçmiyorKismette varsa her şekilde olur cnm.Ama doktorum aşılama günü duş alma dedi
Bende ilkkez asilama yapiyorum..Normal yollarla gebe kalabiliyorum Ama 3kez vebegimi kaybettim Birde böyle deneyelim dedik..İlk bebegim sizinki gibi 16.haftada rahim agzi kisaldi olduBenim ikiz olmuştu bir ay önce yirminci haftada rahim agzim açıkladı bı anda doğum başladı biri bir hafta biri üç saat yaşadı kaybettim
Mutlaka gebe kaldiginizda serklaj yaptirinBenim ikiz olmuştu bir ay önce yirminci haftada rahim agzim açıkladı bı anda doğum başladı biri bir hafta biri üç saat yaşadı kaybettim
Ben hiç böyle bir şey duymamıştım ki yaşadımMutlaka gebe kaldiginizda serklaj yaptirin
Başınız sağ olsun hepsinde mi kısalma oldu yoksa birinde mi tanıda konmadi ki bir daha gebe kaldığında bakılacak dendiBende ilkkez asilama yapiyorum..Normal yollarla gebe kalabiliyorum Ama 3kez vebegimi kaybettim Birde böyle deneyelim dedik..İlk bebegim sizinki gibi 16.haftada rahim agzi kisaldi oldu
Duymadigimiz hersey basimiza geliyor elhamdulillahBen hiç böyle bir şey duymamıştım ki yaşadım
ÖyleDuymadigimiz hersey basimiza geliyor elhamdulillah
İlk bebegimde oyle oldu 2. 9haftalik kalbi durdu. 3.bebekte ise kalp atisi baslamadi gelisim geriligi. .Hepsi birbirinden farkliBaşınız sağ olsun hepsinde mi kısalma oldu yoksa birinde mi tanıda konmadi ki bir daha gebe kaldığında bakılacak dendi
Erken testlerden değidi yaniYok hayır onlardan yoktu sordum. Bu normal 6 tl olanlar vardı aldım. Bakında başka eczane de yoktu
İnşallah bu olur ve kucğına sağ saglim alırsınİlk bebegimde oyle oldu 2. 9haftalik kalbi durdu. 3.bebekte ise kalp atisi baslamadi gelisim geriligi. .Hepsi birbirinden farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?