Aşılama Aşılamadan sonra 10.gün belirtileri ve hamile olduğunu öğrenenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ümitsiz olma iki farklı test alsaydın belki test bozuktur ben öyle yapmıştım ilki nasıl gözüktü biliyor musun telefonun fenerini arkadan kaset teste tuttum öyle dokuzuncu gün çizgi çıktı normal gözle gözüktü onuncu gün çıkmadı on birinci gün çıktı bı kaç marka ile dene olmuştur inşallahhhhh

Geç döllenme olabilir canım benim altıncı haftada tek bebek vardı bı kese boştu oğlum sekiz hafta olunca kız altıncı haftada olmuştu ahhhh ahhh Allah istese her şey oluyor başka marka ile dene

Benim ikiz olmuştu bir ay önce yirminci haftada rahim agzim açıkladı bı anda doğum başladı biri bir hafta biri üç saat yaşadı kaybettim
Bende ilkkez asilama yapiyorum..Normal yollarla gebe kalabiliyorum Ama 3kez vebegimi kaybettim Birde böyle deneyelim dedik..İlk bebegim sizinki gibi 16.haftada rahim agzi kisaldi oldu

Bende ilkkez asilama yapiyorum..Normal yollarla gebe kalabiliyorum Ama 3kez vebegimi kaybettim Birde böyle deneyelim dedik..İlk bebegim sizinki gibi 16.haftada rahim agzi kisaldi oldu
Başınız sağ olsun hepsinde mi kısalma oldu yoksa birinde mi tanıda konmadi ki bir daha gebe kaldığında bakılacak dendi

Yok hayır onlardan yoktu sordum. Bu normal 6 tl olanlar vardı aldım. Bakında başka eczane de yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…