- 4 Nisan 2019
- 5.668
- 6.111
- 198
- Konu Sahibi Minikbirmucizemeselesi
-
Erkek infertilitesinde aşılama çoğunlukla başarılı oluyormuş canım. Kadında olunca tüp bebek daha önemlibenim esimin sperm ileri hizi yuzde 15 o yuzden dusunuyoruz
ayyy insallah oyle olur hep deneyince olacak gibi geliyor insana ama tabi olumsuz sonucu kaldiracak pskoloji bende yok :) tuplerime falan baktirmadim ben sadece hormon testi yaptirmistim normaldi ovulasyon testi yapiyordum 2 gun yumurtlama olup sonra siliklesiyordu insallah bi sorun cikmaz ama galiba asilamadan once bakiyorlar herseyeErkek infertilitesinde aşılama çoğunlukla başarılı oluyormuş canım. Kadında olunca tüp bebek daha önemli
Rahim filmini çektir muhakkak eğer tıkanıklık varsa. Aşılama işe yaramaz canım. Sen de eşinde tüm testleri yaptırın. Ne kadar zamandır istiyorsunayyy insallah oyle olur hep deneyince olacak gibi geliyor insana ama tabi olumsuz sonucu kaldiracak pskoloji bende yok :) tuplerime falan baktirmadim ben sadece hormon testi yaptirmistim normaldi ovulasyon testi yapiyordum 2 gun yumurtlama olup sonra siliklesiyordu insallah bi sorun cikmaz ama galiba asilamadan once bakiyorlar herseye
aslimda 2 yili gecti evliligim. 18 ay vajinismustum sonra hep demedik bi 7 8 ay oldu sonra esimi ikna ettim sperm testi icim sonuclari aldik 44 milyon sperm var ama dedigim gibi ileri hiz onemliymis doktorda pek bi aciklama yapmadi ilac yazdi bn saskinliktan bi sey soramadim bi aydir ilac kullamdik takviyelerle simdi cumaya tekrar randevu aldik baaim degisen bi sey var mi hic vakit kaybetmeden adet olur olmaz doktorla gorusmeyi dusunuyorum doktor arayisindayim suan bi yandanda bilgilenmeye calisiyorum. sende durumlar ne sorununuz neydi daha once hic denedin mi asilama kusura bakma okumusumdur belki yazilanlaei ama o kadar cok kisinin konusunda dolasip okuyorum ki helsi karisiyorRahim filmini çektir muhakkak eğer tıkanıklık varsa. Aşılama işe yaramaz canım. Sen de eşinde tüm testleri yaptırın. Ne kadar zamandır istiyorsun
Canım ilk denemem sebepsiz dediler bize. Bi ara test verdik doktorun biri çok kötü dedi aşılama bile olmaz dedi. Buradaki kızlar sonuç iyi başka doktora göster dedi. İki tane başka doktora sordum gayet iyi bi sorun yok dedi. Aynı doktora tekrar sordum bu teste bi sıkıntı yok herşey i iyi dedi o doktorun ne dediği belli değil. Ama en son sebepsiz dendi 17-18 aydır bekliyoruz olmayınca doktor aşılama yapalım dediaslimda 2 yili gecti evliligim. 18 ay vajinismustum sonra hep demedik bi 7 8 ay oldu sonra esimi ikna ettim sperm testi icim sonuclari aldik 44 milyon sperm var ama dedigim gibi ileri hiz onemliymis doktorda pek bi aciklama yapmadi ilac yazdi bn saskinliktan bi sey soramadim bi aydir ilac kullamdik takviyelerle simdi cumaya tekrar randevu aldik baaim degisen bi sey var mi hic vakit kaybetmeden adet olur olmaz doktorla gorusmeyi dusunuyorum doktor arayisindayim suan bi yandanda bilgilenmeye calisiyorum. sende durumlar ne sorununuz neydi daha once hic denedin mi asilama kusura bakma okumusumdur belki yazilanlaei ama o kadar cok kisinin konusunda dolasip okuyorum ki helsi karisiyor
hatirliyo musun canim sonuclarinizi nasildi? gercekten doktorlarda kafa karistiriyor benmde tsh 4tu biei dedi ii biri dedi yuksek ilac kullan hesim icinde bi doktor var nette ona yolladim sonuclari normal olur dedi netten arastiriyorum yetersiz gorunuyor bakalim neler bekliyor biziCanım ilk denemem sebepsiz dediler bize. Bi ara test verdik doktorun biri çok kötü dedi aşılama bile olmaz dedi. Buradaki kızlar sonuç iyi başka doktora göster dedi. İki tane başka doktora sordum gayet iyi bi sorun yok dedi. Aynı doktora tekrar sordum bu teste bi sıkıntı yok herşey i iyi dedi o doktorun ne dediği belli değil. Ama en son sebepsiz dendi 17-18 aydır bekliyoruz olmayınca doktor aşılama yapalım dedi
14yillik evliyim 2kizim var 10 ve 6 yaslarinda pkos oldugum icin ikiside tedaviyle oldu ve 14yildir hic korunmuyoruz gerisini siz dusunun nekadar vahimim ama cok sukur 2tane oldu sindi 3.icin 1.5yildir ugras veriyorum.Kızlar şunu sormayı unutmuşum. Aşılama yapma sebebiniz nedir? Kaç yıldır çocuk istiyordumuz? Çoçuğunuz var mı varsa nasıl oldu? (Doğal,aşılama,tüp bebek)
36-38 milyon sayıydı hızı 58 di canımhatirliyo musun canim sonuclarinizi nasildi? gercekten doktorlarda kafa karistiriyor benmde tsh 4tu biei dedi ii biri dedi yuksek ilac kullan hesim icinde bi doktor var nette ona yolladim sonuclari normal olur dedi netten arastiriyorum yetersiz gorunuyor bakalim neler bekliyor bizi
İnşallah bu sefer olur canım14yillik evliyim 2kizim var 10 ve 6 yaslarinda pkos oldugum icin ikiside tedaviyle oldu ve 14yildir hic korunmuyoruz gerisini siz dusunun nekadar vahimim ama cok sukur 2tane oldu sindi 3.icin 1.5yildir ugras veriyorum.
iki kizimda nasil oldu derseniz ilk evlendigimden beri 3.5yil cok ugrastim klomen tedavileri 2 asilama 2tup bebek ve 1dondurulmus sigdirdim 3.5yila ve cok yiprandim ve yolum bir dr a dustu bana ilk 3ay 15kilo ver seni diyetisyene yonlendirecegim bu zaman zarfinda klomen veriyorum ama bu ay degil hastalanip 2.defa kullandiginda kontrole gel takip ederiz seni hamile biraktiracagim dedi ben ilk ay klomen kullandim diyetisyene gittim 1aydada 5kilo verdim ama icimden bunlar benimle dalga geciyor onca tedavi oldum yine basa sarip bununlami hamile kalacagim
derken 1hafta gunum gectigini farkettim ve gecenin 1inde kan verdim veee bingoo 476 degerle hamileydim inanilir gibi degil dunyalar benim olmustu ve 4yasina geldi kizim hala korunmadigimiz halde gebelik olmayinca yine ayni dr gittik ve klomen ovitrelleyle ilk ay yine hamile kaldim simdi 2.kizim 6yasinda ve 3.istiyorum ama 2yil olacak 5defa klomen kullandim 4undede kiste donustu catlatma ignesi kullandigim halde 4ay once asilama yaptim klomenle ama 54.saatte yapti negatif sonuc aldim bende sehir degisikliginden dolayi dr uma gidemedigimden telefonla beni yonlendirmeye basladi igneye basladim ama sagimda 12mm lik yumurta cokta hosuna gitmedi beni bildigi icin sag kanallarda yapisiklik oldugundan cuma gunu kontrole gidecegim solda olmamissa asilamayi iptal edecekmis.. kisacasi 2tane var neden 3.diye diretiyorsun diyorsaniz yasim ilerlemeden 3.olsun diye diretiyorum ama tabiki hayirlisi olsun nasipte varsa olur artik
ins. canimİnşallah bu sefer olur canım
hadi hayirlisiyla guzel sonuclanir ins.Kızlar an itibariyle 5. İğne de tamam çok şükür bitti. Yarın kontrol sonrası Allah Kerim
Amin canım inşallah. Benim inşallah ilk bebeğim olacakins. canim
hadi hayirlisiyla guzel sonuclanir ins.
aslinda iyiymis gercekten degerler. sayi biraz ama 35 milyonu ii kabul ediyor doktorlar ki hizla o acigin kapnadigi soyleniyor. hayirlisi olsun hakkinda36-38 milyon sayıydı hızı 58 di canım
ne zor zamanlar yasamissiniz cok sukur imi evladiniz var insallah 3.yede kavusursunuz. darisi bizede insallah14yillik evliyim 2kizim var 10 ve 6 yaslarinda pkos oldugum icin ikiside tedaviyle oldu ve 14yildir hic korunmuyoruz gerisini siz dusunun nekadar vahimim ama cok sukur 2tane oldu sindi 3.icin 1.5yildir ugras veriyorum.
iki kizimda nasil oldu derseniz ilk evlendigimden beri 3.5yil cok ugrastim klomen tedavileri 2 asilama 2tup bebek ve 1dondurulmus sigdirdim 3.5yila ve cok yiprandim ve yolum bir dr a dustu bana ilk 3ay 15kilo ver seni diyetisyene yonlendirecegim bu zaman zarfinda klomen veriyorum ama bu ay degil hastalanip 2.defa kullandiginda kontrole gel takip ederiz seni hamile biraktiracagim dedi ben ilk ay klomen kullandim diyetisyene gittim 1aydada 5kilo verdim ama icimden bunlar benimle dalga geciyor onca tedavi oldum yine basa sarip bununlami hamile kalacagim
derken 1hafta gunum gectigini farkettim ve gecenin 1inde kan verdim veee bingoo 476 degerle hamileydim inanilir gibi degil dunyalar benim olmustu ve 4yasina geldi kizim hala korunmadigimiz halde gebelik olmayinca yine ayni dr gittik ve klomen ovitrelleyle ilk ay yine hamile kaldim simdi 2.kizim 6yasinda ve 3.istiyorum ama 2yil olacak 5defa klomen kullandim 4undede kiste donustu catlatma ignesi kullandigim halde 4ay once asilama yaptim klomenle ama 54.saatte yapti negatif sonuc aldim bende sehir degisikliginden dolayi dr uma gidemedigimden telefonla beni yonlendirmeye basladi igneye basladim ama sagimda 12mm lik yumurta cokta hosuna gitmedi beni bildigi icin sag kanallarda yapisiklik oldugundan cuma gunu kontrole gidecegim solda olmamissa asilamayi iptal edecekmis.. kisacasi 2tane var neden 3.diye diretiyorsun diyorsaniz yasim ilerlemeden 3.olsun diye diretiyorum ama tabiki hayirlisi olsun nasipte varsa olur artik
Allah razi olsun ins. rabbim emeklerimizi bosa cikarmazne zor zamanlar yasamissiniz cok sukur imi evladiniz var insallah 3.yede kavusursunuz. darisi bizede insallah
kac yasindasin cnmAmin canım inşallah. Benim inşallah ilk bebeğim olacak
Aynen canım diğer doktorlar iyi dedi. İnşallah bu ay hamile kalırızaslinda iyiymis gercekten degerler. sayi biraz ama 35 milyonu ii kabul ediyor doktorlar ki hizla o acigin kapnadigi soyleniyor. hayirlisi olsun hakkinda
28 canım senkac yasindasin cnm
3228 canım sen
Daha gençmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?