Nerde yaptirdin cnmBende aşılama ile hamile kalanlardanim. Simdi gunlerimiz kaldı doguma
İstanbul da ozel bir hastanede yaptırdım canımNerde yaptirdin cnm
Evet ilk aşılama. Bende ve eşimde sıkıntı yok.ama 2 yıl olmadi klomen kullandim üç ay oda olmayinca asilama yapmaya karar verdik. Gonal f igne tedavisi yaptım her gun göbekte 12.gun transfer oldu ve ben surekli uzandim hic bir sekilde yormadim kendimi 11. Gun idrarda çıktı 14.gunde kanda.pıtırcık34 ilk aşılama mı tuttu biraz aşamalarını anlatır mısın?
bu arada hg
Benim doktorum uzakti diye asilamadan sonra daha yakınbir hastaneyi tercih ettim ignelerle beraber 2.000 buldu canimBenim iki düşük var sorun yok inşallah biran önce gitmek istiyoruz hastane araştırıyorum istanbuldayim bnde maliyet nekadar geldi hastaneni onerirmisin gibi sorular sormak istiyorum musadenle anlayisina siginarak gerçekten rabbim ısteyen herkese nasip etsin
benimde aşılamada 3 gunum bekleme çok zormus ya benimde 2 yumurtam olustu inşallah bebişlerimiz tutnur annelerinebenim de ilk aşılamam pıtırcık 34 kimi ilki tutmaz dio ama sen bana umut oldun bizde de hiç sıkntı yok 2 tane yumurtam oldu bugun 5. günüm beklemedeyim kanda daha önce cıkar aslında senın idrarda cıktı sanırım ya da kanı sonradan yaptırdın bende 9. günü bi test yaptırayım diyorum ne dersiniz kızlar
Dua ediyorum zaten rabbım hepımızın emeklerını bosa cıkarmasın inşALLAHbenım de 5. günüm bakalım umut hep var ayavuz18 dua edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?