- Emoji Skoru
- 38
- Puanlar
- 88
Hayırlı olsun canım. Sıkı sıkı tutunur inşallah. Hep pozitif düşün. Bol bol dua et. Nazarlardan korusun Allah. Sayılı gün kolay geçmiyor ama sabırlı ol. İlaç verdilerse saatini geçirme. Bana crinone jel vermişlerdi. Çok gaz ve kabızlık yapmıştı bende. Bol bol uyu, dinlen. Maydonoz, incir yeme. Adaçayı ve bilmediğin karışım çaylardan içme. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahCanım ben bugün aşılamamı yaptırdım. Bakalım artık hayırlısı, bende 1 tane yumurta büyüdü. Rahim içinde polip var , aşılama yaparken de rahim ağzında da varmış onu gördü. Aşılamaya engel değil ama bu ay tutmazsa onları aldırıcam bakalım artık hayırlısı
Evet canım. İkinci aşılama olucak. İlaçın dozunu artırdı doktorum. İstediği kadar cevap vermedi sanırım yumurtalıklarım. Bakalım 3 gün geçsin kontrol sonuçlarını yazarımSağol canım krizi fırsata çevirip yatayım biraz dimi :))) şimdilik pek haber değeri yok ama bir yerden başlamak gerekiyor. doktorum aşılamaya ümit veriyor, özellikle 3 aşılama üst üste yapıldığında %30-40 lara kadar şans artar diyor. senin 2. olacak sanırım? şansın daha yüksek
Canım hayırlı olsun öncelikle. Test için acele etmemeni tavsiye ederim. Kan testi en doğru sonucu veriyor. Dilersen yarın kan ver. Bana 14. gün kan testi vermişlerdi negatif çıkmıştı. 2 gün öncesinde gebelik testi yapmıştım oda negatif çıkmıştı. 16. gün gelmişti reglim. Güzel haberlerini bekliyoruzBenim aşılamamın 11. Günü ne zaman yapsamki tahlil Bu erken gebelik testleriyle çıkarmı ki
işlemleri çok fazla düşünme canım hatta hastaneden çıktığın an unutmaya çalış, hayatına bak. Beklentiye girince insan çok fazla yıpranıyor. Ben bugüne kadar inan her ay döllenmenin olmadığını hissettim, daha adete 10 gün kala filan bu ay da olmadı diyip kafamdan siliyordum. son ay hissedemedim ve birkaç belirti gözlemler gibi oldum, anında beklentiye girmişim. yine zamanında adet görünce bu kez inanılmaz üzüldüm anlatamam. ufacık birşey oldu mu hemen hayaller kurup sonra üzülüyoruz galiba. En iyisi hiç kendimizi dinlememek. sonucu gözümüzle görene kadar beklentiye girmemeyi başarabilirsek, sabırla ve yıpranmadan devam edebiliriz inşallah..Evet canım. İkinci aşılama olucak. İlaçın dozunu artırdı doktorum. İstediği kadar cevap vermedi sanırım yumurtalıklarım. Bakalım 3 gün geçsin kontrol sonuçlarını yazarım
Çok teşekkürler canım güzel dileklerin için. İlaç jel vs bişi vermedi dr. Sadece folik asit kullanıyorum. Senin de inş bu sefer başarılı olur yumurtaların güzel gelişir. Hepimiz için dua ediyorumHayırlı olsun canım. Sıkı sıkı tutunur inşallah. Hep pozitif düşün. Bol bol dua et. Nazarlardan korusun Allah. Sayılı gün kolay geçmiyor ama sabırlı ol. İlaç verdilerse saatini geçirme. Bana crinone jel vermişlerdi. Çok gaz ve kabızlık yapmıştı bende. Bol bol uyu, dinlen. Maydonoz, incir yeme. Adaçayı ve bilmediğin karışım çaylardan içme. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Hadi bakalım inş güzel haberlerini alırız canım, aşılamadan sonra dr sana ilişki önerdi mi?Benim adet tarihim 23 ocak pazartesi
Aşılama tarihim de 3 şubat cuma
Test tarihi 17 şubat cuma olarak hesapladım tam 15.gün olduğundan
Hadi bakalım inş güzel haberlerini alırız canım, aşılamadan sonra dr sana ilişki önerdi mi?
Negetifi görme korkusu yaşamasam yaptırıcam kan testini ama negatifi görmeye hazır değilim. İyi dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah güzel haber veririm :)Canım hayırlı olsun öncelikle. Test için acele etmemeni tavsiye ederim. Kan testi en doğru sonucu veriyor. Dilersen yarın kan ver. Bana 14. gün kan testi vermişlerdi negatif çıkmıştı. 2 gün öncesinde gebelik testi yapmıştım oda negatif çıkmıştı. 16. gün gelmişti reglim. Güzel haberlerini bekliyoruz
Adetimin ilk günü 20 ocak aşılamam 3şubat canım. Ben bu sefer hiç yatmadım desem yeridir, temizlikte yaptım misafirde ağırladım pazarada gittim, gezmeyede gittim :)Slm kızlar
Benim de bugün aşılamadan sonra 11.günüm
Kaldı 4 günüm
Cuma günü kan testi yaptırcam inş
Bazı belirtiler var netten araştırdıkça da olumlu sonuç alacakmışım gibi geliyor ama hayırlısı herşeyin..belki de vajinal jelin etksiinden de olabilir diyrm.
Aşılamanın ilk gününden itibaren her gün olan ağrı batma iştah mide ağız kuruluğu ne olusa yazıyorum
Eğer hamilelik olursa belirti olarak sizlerle paylaşmak için tutuyorum
Dmrz cim senin aşılaman adetin kaçıncı günü oldu. İlk adet günün ve aşılama günün kaçındaydı? Yarın erken bence test için.
Ben 11 gündür full yatıyrm canım dışarı havası bile almadım..iş yapmıyrm..sayılı gün geçer derler ay geçmio ama sabır az kaldı artık..
Adetimin ilk günü 20 ocak aşılamam 3şubat canım. Ben bu sefer hiç yatmadım desem yeridir, temizlikte yaptım misafirde ağırladım pazarada gittim, gezmeyede gittim :)
Belirtimi bilmiyorum ama çok gazım var, belim ağrıyo, sol kasığım çok ağrıyo birde hep açım hep açım :)Hayırlısı olsun canım ikimiz için de :)
Evet yatılı misafirin gelmişti senin..
Benim adet tarihim daha geç
Yumurtalarım erken büyüyünce 12.gün aşılamam yapıldı sennkine göre erken olmuş
Belki benm cuma günü de çıkmaz mı ki acaba pazartesiye kadar beklesem daha mı iyi ki bilemedim
Gerçi önemli olan aşılama tarihi sanırım
Sen de bi belirti var mı canım?
Belirtimi bilmiyorum ama çok gazım var, belim ağrıyo, sol kasığım çok ağrıyo birde hep açım hep açım :)
Belirtimi bilmiyorum ama çok gazım var, belim ağrıyo, sol kasığım çok ağrıyo birde hep açım hep açım :)
Aşılamamın 12. Günü b-hcg 0,1 çıktıbu saatten sonra yükselmez dimi
Bende hep 12. Günde ortalama belli pluyo diye okudum canım hani 5-7 falan olsa tamam yükselir diyeyimde 0,1 de yükselmezkiCanım daha çok erken niye yaptırdın
Hiç araştırmadın mı bak ben çok baktım
12.günü kana geçmeyebiliyor 12.güm negatif çıkıp adeti gelmeyip 15. Veya 17.günlerinde pozitif çıkanlar var..
Bende hep 12. Günde ortalama belli pluyo diye okudum canım hani 5-7 falan olsa tamam yükselir diyeyimde 0,1 de yükselmezki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?