Slm Kızlar Daha önce bir cok soru sormama karşın cevap alamadım . Aşılama ile sorularımızı burada paylaşalım istedim.Benimde bilmek istediğim daha doğrusu hiç bişey bilmeyip merak ettiğim konular var . Yardımcı olursanız sevinirim .
Aşılamanın günü varmı ? adetin şu günü yapılır diye bir şartı varmı ? Erkektede aşılama için perhiz vb bişey isteniyormu.
gonaphene diye bi hap mı veriyorlar bundan verdi doktor banaddm 'in dediği gibi aynen, ayrıca iğne yerine hap'ta verebilir doktor, adetin üçüncü günü ilaca başlanıyo, yumurtalar nezaman istenilen büyüklüğe ulaşırsa ozaman çatlatma iğnesi yapılıyo, aşılama yaklaşık adetin 14-16.günlerine falan denk geliyo, ama cinsel perhiz olayını doktor zaten yumurtaların büyümesine yakın söyleyecektir 3 yada 4 günlük cinsel perhiz gerekiyo
Slm Kızlar Daha önce bir cok soru sormama karşın cevap alamadım . Aşılama ile sorularımızı burada paylaşalım istedim.Benimde bilmek istediğim daha doğrusu hiç bişey bilmeyip merak ettiğim konular var . Yardımcı olursanız sevinirim .
Aşılamanın günü varmı ? adetin şu günü yapılır diye bir şartı varmı ? Erkektede aşılama için perhiz vb bişey isteniyormu.
gonaphene diye bi hap mı veriyorlar bundan verdi doktor bana
Eeee sonuç tuttumu ? Merk ettimyesil adetin 15/yada 16/gunu yapiyolar asilamayi bazi dr igne veriyo bazisi hap ben senin gibi gonaphene kullandim ardindan catlatma ignesi oldum 36 saat sonra asilamam yapildi esinin de 3gun perhiz yapmasi yeterli
Bende mayıs - haziran ayında başlayacağım tedaviye.Aşılama yapılacak. Aşılama yapıldıktan sonra tüp bebekteki gibi doktor evde istirahat veriyormu? Yatıp beklemekmi gerekiyor yoksa normal hayatımıza devammı ediyoruz
2 Aşilama Yaptirdim.olmadi Gonaphene Kullandim Ikisindede.bugün 3.aşilama Için Başlicam Da Doktorum Bu Hap Yerine Bu Defa Iğne Vericek Göbekten Ama Rapor çikarmamiz Gerekiyor Dedi Iğne Için.sizde öylemi Aldininz Bu Iğneleri.
2 Aşilama Yaptirdim.olmadi Gonaphene Kullandim Ikisindede.bugün 3.aşilama Için Başlicam Da Doktorum Bu Hap Yerine Bu Defa Iğne Vericek Göbekten Ama Rapor çikarmamiz Gerekiyor Dedi Iğne Için.sizde öylemi Aldininz Bu Iğneleri.