Sperm yıkama işlemi olmuş aşılama tedavisi mı yaptırdınızBuda ekim ayında vermiş oldugumuz eşimin son tahlili bu zamana kadar hep takviye aldık 16 mayısda tekrar vericez inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sperm yıkama işlemi olmuş aşılama tedavisi mı yaptırdınızBuda ekim ayında vermiş oldugumuz eşimin son tahlili bu zamana kadar hep takviye aldık 16 mayısda tekrar vericez inşallah
Vücudunuz yumurta üretiyorsa eşinizin de sperm sayısı ve hareketliliği iyiyse şans her zaman var Rabbim ol der ve olurYasım 27 amh 1.6 devlette adetin 2 gunune randevu aldım evrak işlemleri varmış galiba bu beni biraz uzdu cunku beklemek cok yoruyor
Hayır yaptırmadık ilk olacak öyle dusunuyoruz ınsallah sehir hastanesinde verdiğimiz bi testi yıkamadan sonra %80 lere uşasıyor ileri hızıSperm yıkama işlemi olmuş aşılama tedavisi mı yaptırdınız
Dileyen isteyen herkeslere içlernde banada nasip etsin inşaallahVücudunuz yumurta üretiyorsa eşinizin de sperm sayısı ve hareketliliği iyiyse şans her zaman var Rabbim ol der ve olur
İnşallahDileyen isteyen herkeslere içlernde banada nasip etsin inşaallah
Çok güzel, inşallah güzel haberlerini alırız, stres yapmayın, biz eşimle aileden kimseye söylememe kararı aldık sadece bir iki arkadaşımıza söyledik böylelikle kimse bilmediği için sorup ne oldu diye strese sokmuyor,Hayır yaptırmadık ilk olacak öyle dusunuyoruz ınsallah sehir hastanesinde verdiğimiz bi testi yıkamadan sonra %80 lere uşasıyor ileri hızı
Evleneli üc yıl oldu ilk ayımda hamile kaldım dusuk oldu sonra hıc olmadı haliylen ne desekde inanmiyor kımse ama bu asılama surecıne girersem kimseye söylemem diye dusunuyorum olsada pozıtıf sonuc alsamda saklarım galiba birazÇok güzel, inşallah güzel haberlerini alırız, stres yapmayın, biz eşimle aileden kimseye söylememe kararı aldık sadece bir iki arkadaşımıza söyledik böylelikle kimse bilmediği için sorup ne oldu diye strese sokmuyor,
Bugun sabah test yaptım 5 dk gölge cıktı ama guvenmeliyim bilmiyorum sizde görebiliyormusunuzÇok güzel, inşallah güzel haberlerini alırız, stres yapmayın, biz eşimle aileden kimseye söylememe kararı aldık sadece bir iki arkadaşımıza söyledik böylelikle kimse bilmediği için sorup ne oldu diye strese sokmuyor,
Ben test yaptım tek çizgiydi, bir kenara bıraktım sonra tekrar baktım hayalet çizgi vardı kan verdim cuma günü 5 ten fazla çıktı bugün tekrar verdim yükselmiş, kanda baktırın istersenizBugun sabah test yaptım 5 dk gölge cıktı ama guvenmeliyim bilmiyorum sizde görebiliyormusunuz
Yaaa cok sevindimmm hayırlı olsun saglıkla kıcagınıza alın cokda ümitlenmekde istemiyorum ama elimde degil acabamı oluyor biraz kasıklarımdada agrı varBen test yaptım tek çizgiydi, bir kenara bıraktım sonra tekrar baktım hayalet çizgi vardı kan verdim cuma günü 5 ten fazla çıktı bugün tekrar verdim yükselmiş, kanda baktırın isterseniz