Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim bu ikinci aşılamam hiç korkma sakin ol acısız bir işlem bol bol dua et umarım olumlu sonuçlar alırızMerhaba herkese. 6 gün gonal f igne yaptım 75 doz. Salı gün gece 11 de ovitrelle catlatma ignesi yaptım. Yarın 11 de aşılama olacağım. Çok heyecanlıyım ve ağrılarım var. Daha önce aşılama olanlar süreç hakkında bilgi verebilir mi
Merhaba devlet de aşılama olsam yaparlarmi benim yakınımda olmak istiyor ikinci çocuk için onunki beraber gitcezde ama onunkisini düşüğü oldu iki ci cocugu olmuyor dedimki seninkini özelde yapar ama yanlış anlaşılma oluyor sanki istemiyormuşum .gibi tam bir bilgi sahibi değilim ama bilgin varmı aram açılsın istemem benimde öyle benimde 3 tane oldu kürtaj düşük kan pıhtılaşma yatkınlık var üç genimde başka bir sorunum yokMerhaba herkese. 6 gün gonal f igne yaptım 75 doz. Salı gün gece 11 de ovitrelle catlatma ignesi yaptım. Yarın 11 de aşılama olacağım. Çok heyecanlıyım ve ağrılarım var. Daha önce aşılama olanlar süreç hakkında bilgi verebilir mi
İlk çocuğu olanı devlet karşılamıyor. Hiç çocuğu olmayanın 2 aşılama 2 tüp bebek masrafını karşılıyor. Ben de fakülte hastanesinde aşılama oldum ücretli. Çünkü 1 tane çocuğum varMerhaba devlet de aşılama olsam yaparlarmi benim yakınımda olmak istiyor ikinci çocuk için onunki beraber gitcezde ama onunkisini düşüğü oldu iki ci cocugu olmuyor dedimki seninkini özelde yapar ama yanlış anlaşılma oluyor sanki istemiyormuşum .gibi tam bir bilgi sahibi değilim ama bilgin varmı aram açılsın istemem benimde öyle benimde 3 tane oldu kürtaj düşük kan pıhtılaşma yatkınlık var üç genimde başka bir sorunum yok
Ücret ne kadar acaba teşekkür ederim cevapladigin için bu aradaİlk çocuğu olanı devlet karşılamıyor. Hiç çocuğu olmayanın 2 aşılama 2 tüp bebek masrafını karşılıyor. Ben de fakülte hastanesinde aşılama oldum ücretli. Çünkü 1 tane çocuğum var
Rica ederim. Fakülte hastaneleri aşılama için doktor ücreti almıyor. Sadece ilaç ücreti ödüyorsun. İlaçlar Toplamda 20 bin kadar tutuyorÜcret ne kadar acaba teşekkür ederim cevapladigin için bu arada![]()
Yine çokmus bide tuttup tutmamasi var ama tüp bebekte tutma ihtimali yüksekmis birde çatlama iğnesi hiç kullanmadım bı doktorla görüşüp halledirim inşaallah çatlatma iğnesi için adet bittikden sonra minyoksa adetin ikinci günü diyenler var çok soru sordum ama kusura bakmaRica ederim. Fakülte hastaneleri aşılama için doktor ücreti almıyor. Sadece ilaç ücreti ödüyorsun. İlaçlar Toplamda 20 bin kadar tutuyor
Canım bende aşılama oldum 11. Gündeyim. İşlem ücreti 1130 çatlatma iğnesi otrivella 1130tl bana işlemden bir hafta önce vitamin vermişti o 2300tl ve femara aldım o da 630tlÜcret ne kadar acaba teşekkür ederim cevapladigin için bu arada![]()
Anladim inşallah sağlıkla tutunurCanım bende aşılama oldum 11. Gündeyim. İşlem ücreti 1130 çatlatma iğnesi otrivella 1130tl bana işlemden bir hafta önce vitamin vermişti o 2300tl ve femara aldım o da 630tl