• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Hafsaseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
38
11
3
34
Merhaba herkese. 6 gün gonal f igne yaptım 75 doz. Salı gün gece 11 de ovitrelle catlatma ignesi yaptım. Yarın 11 de aşılama olacağım. Çok heyecanlıyım ve ağrılarım var. Daha önce aşılama olanlar süreç hakkında bilgi verebilir mi

Merhaba herkese. 6 gün gonal f igne yaptım 75 doz. Salı gün gece 11 de ovitrelle catlatma ignesi yaptım. Yarın 11 de aşılama olacağım. Çok heyecanlıyım ve ağrılarım var. Daha önce aşılama olanlar süreç hakkında bilgi verebilir mi
Merhaba benim bu ikinci aşılamam hiç korkma sakin ol acısız bir işlem bol bol dua et umarım olumlu sonuçlar alırız 🙏

Kızlar aşılamamın bugün 8.günüm ve çok az silindikçe leke gibi birşey geliyor çok açık bir renk belim ve kasıklarım ağrıyor yerleşme kanaması olabilir mi lütfen yardımcı olur musunuz

Kızlar aşılama hakkında bilgisi olan varmı bugün 8.günüm ve çok az silindikçe leke gibi birşey geliyor çok açık bir renk belim ve kasıklarım ağrıyor yerleşme kanaması olabilir mi lütfen yardımcı olur musunuz

Yerleşme kanaması mi bilmiyorum ama ben bugün aşılama oldum. Doktorum kanama olur ve uzun bi sure devam edebilir korkma dedi bana

Back
X