Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba herkese. 6 gün gonal f igne yaptım 75 doz. Salı gün gece 11 de ovitrelle catlatma ignesi yaptım. Yarın 11 de aşılama olacağım. Çok heyecanlıyım ve ağrılarım var. Daha önce aşılama olanlar süreç hakkında bilgi verebilir mi
Merhaba herkese. 6 gün gonal f igne yaptım 75 doz. Salı gün gece 11 de ovitrelle catlatma ignesi yaptım. Yarın 11 de aşılama olacağım. Çok heyecanlıyım ve ağrılarım var. Daha önce aşılama olanlar süreç hakkında bilgi verebilir mi
Kızlar aşılamamın bugün 8.günüm ve çok az silindikçe leke gibi birşey geliyor çok açık bir renk belim ve kasıklarım ağrıyor yerleşme kanaması olabilir mi lütfen yardımcı olur musunuz
Kızlar aşılama hakkında bilgisi olan varmı bugün 8.günüm ve çok az silindikçe leke gibi birşey geliyor çok açık bir renk belim ve kasıklarım ağrıyor yerleşme kanaması olabilir mi lütfen yardımcı olur musunuz