- Konu Sahibi gokceeee220
Daha ikinci gününNe çıktı sonucunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha ikinci gününNe çıktı sonucunuz
He yapmadınızDaha ikinci günün![]()
Amin cümlemizeAllah en kısa zamanda kucağınızı doldursun
Amin canm inşaallahUmut hep var şu bi gerçek ki biz istediğimiz zaman değil o istediği zaman gelcek Allahını izniyle dua edin sabredin
İnşaallah canm saolUmudunuzu kaybetmeyin regl olmadan umut vardır 2 gün sonra yeniden yapın
Benim daha çok erken test şuan yapmam kiYaptınız mı test bende şimdş aldım
Hm anladım canımBenim daha çok erken test şuan yapmam ki
Üzülme ya canım napalm sanırım benım de tutmadı negatif ama testlerde yanılma payı var yarın kan vercem bende bak korktuğum çizgiyi gördüm bendeAmin canm inşaallah
Erken gebelik mi yaptığınız testÜzülme ya canım napalm sanırım benım de tutmadı negatif ama testlerde yanılma payı var yarın kan vercem bende bak korktuğum çizgiyi gördüm bende![]()
EvetErken gebelik mi yaptığınız test
Yine her ihtimale karşı yarın kan vercem birdeErken gebelik mi yaptığınız test
Verin tabi kiYine her iht
Yine her ihtimale karşı yarın kan vercem birde
Aynen canımmmVerin tabi ki
Günaydın kızlar bugün 12. Günüm test yaptm tertemiz bir negatif çok üzüldüm dün uyurken şiddetli kasık ağrısıyla uyanmıştm bir umut var sanmıştm ama yokmuş 8 senedir beklemekten yıprandm
Adet olmadıkça umut hep vardır. Nolur üzülmeGünaydın kızlar bugün 12. Günüm test yaptm tertemiz bir negatif çok üzüldüm dün uyurken şiddetli kasık ağrısıyla uyanmıştm bir umut var sanmıştm ama yokmuş 8 senedir beklemekten yıprandm artk
Nasip kısmetÜzülme ya canım napalm sanırım benım de tutmadı negatif ama testlerde yanılma payı var yarın kan vercem bende bak korktuğum çizgiyi gördüm bende![]()
Evet herşeyden önce morel onu yüksek tutmamız lazımNasip kısmet![]()
Canım pazartesi erken gebelik yapsam cok mu erken senceBeraber bekleyelim inşallah![]()
Yaptın mıMerhaba kızlar bende şimdi yapıcam test ama korkuyorum sonuçtan
Yaptım canımYaptın mı
Sonucunuz ne :)Yaptım canım