• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Benimde var ilk günden berii ama çok belirti aramamak lazım adet belirtisiyle hemen hemen aynı olduğu için☺️
Evet bi ara da şey oldu benım test yaptım silik çizgi çıktı gittim beta verdim sonra 10,84 çıktı betam 24 saat sonra yine gel dedi 2,84 düşmüştü acaba yarın gitsem mi diyorum o kadar içim içime sığmıyor

1 defa yaptım ben korkuyorum aslında tek çizgiden işin aslı sonra kendimi zor tutuyorum erken test almak istiyorum daha erken varsa onu
En erken 14.gun test yapın demişti bana doktor. Daha önce yapılan testler yanıltabilir demişti ki benim ilk aşılamam da kan vermeden önce yaptım çok silikti o yüzden sabırla bekleyin derim çünkü erken yapılan test varsa bile negatif çıkınca üzer o yüzden ben kan verme gününde yapmaktan yanayım zor ama sabır 🙂

En erken 14.gun test yapın demişti bana doktor. Daha önce yapılan testler yanıltabilir demişti ki benim ilk aşılamam da kan vermeden önce yaptım çok silikti o yüzden sabırla bekleyin derim çünkü erken yapılan test varsa bile negatif çıkınca üzer o yüzden ben kan verme gününde yapmaktan yanayım zor ama sabır 🙂
Yarından sonra yarın acaba diyorum yarın 12 ertesi gün 13 gün

Ben ayın 26 sında oldum ayın 13 ü test günü dedi doktor 15.gün kan istiyor. Ben 14.gün kan vermeden önce bir evde test yaparım erken gebelik almıştım 🙂
Alsam mı diye düşünüyorum yarın için erken gebelik bende ertesi günde kan

Back