- Konu Sahibi gokceeee220
Böyle bir ağırlık var karnımda kasıklarım da bazen batma belki gerçek belki kendimi dinlediğimdenHemde çok inşallah pozitifleri görürüz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir ağırlık var karnımda kasıklarım da bazen batma belki gerçek belki kendimi dinlediğimdenHemde çok inşallah pozitifleri görürüz![]()
Benimde var ilk günden berii ama çok belirti aramamak lazım adet belirtisiyle hemen hemen aynı olduğu içinBöyle bir ağırlık var karnımda kasıklarım da bazen batma belki gerçek belki kendimi dinlediğimden
Evet bi ara da şey oldu benım test yaptım silik çizgi çıktı gittim beta verdim sonra 10,84 çıktı betam 24 saat sonra yine gel dedi 2,84 düşmüştü acaba yarın gitsem mi diyorum o kadar içim içime sığmıyorBenimde var ilk günden berii ama çok belirti aramamak lazım adet belirtisiyle hemen hemen aynı olduğu için![]()
Kaçıncı gün çıktı 10 olan?Evet bi ara da şey oldu benım test yaptım silik çizgi çıktı gittim beta verdim sonra 10,84 çıktı betam 24 saat sonra yine gel dedi 2,84 düşmüştü acaba yarın gitsem mi diyorum o kadar içim içime sığmıyor
Ocak ayı başı diye hatırlıyorum o zamann tedavinin başındaydımKaçıncı gün çıktı 10 olan?
Yeni başlamıştım hattaKaçıncı gün çıktı 10 olan?
AnlayamadımYeni başlamıştım hatta
Yok değil onu 2 sonra öğrencem işteAnlayamadımaşılamada ki verdiğin test sonucu değil mii
Anladım canım aşılamaya başlayınca adet görerek başlıyorsun zaten. O yüzden aşılamandaki sonuç önemli :) ama 12-14 arası çıkar diye düşünüyorum kanda :) bence ver yarın cok merak ediyorum bendeYok değil onu 2 sonra öğrencem işte
Emin ol canım bende çok merak ediyorumAnladım canım aşılamaya başlayınca adet görerek başlıyorsun zaten. O yüzden aşılamandaki sonuç önemli :) ama 12-14 arası çıkar diye düşünüyorum kanda :) bence ver yarın cok merak ediyorum bende![]()
Siz nerelisinizAnladım canım aşılamaya başlayınca adet görerek başlıyorsun zaten. O yüzden aşılamandaki sonuç önemli :) ama 12-14 arası çıkar diye düşünüyorum kanda :) bence ver yarın cok merak ediyorum bende![]()
Canım trabzonluyum ama 4 yıldır Çorumdayım eşim buralı sen nerelisinSiz nerelisiniz
Çanakkale ben canım doğma büyümeCanım trabzonluyum ama 4 yıldır Çorumdayım eşim buralı sen nerelisin
Memleketimin her yeri ayrı güzel :))Çanakkale ben canım doğma büyüme
Ama bizler gezip pek göremiyoruz yaMemleketimin her yeri ayrı güzel :))
En erken 14.gun test yapın demişti bana doktor. Daha önce yapılan testler yanıltabilir demişti ki benim ilk aşılamam da kan vermeden önce yaptım çok silikti o yüzden sabırla bekleyin derim çünkü erken yapılan test varsa bile negatif çıkınca üzer o yüzden ben kan verme gününde yapmaktan yanayım zor ama sabır1 defa yaptım ben korkuyorum aslında tek çizgiden işin aslı sonra kendimi zor tutuyorum erken test almak istiyorum daha erken varsa onu
Yarından sonra yarın acaba diyorum yarın 12 ertesi gün 13 günEn erken 14.gun test yapın demişti bana doktor. Daha önce yapılan testler yanıltabilir demişti ki benim ilk aşılamam da kan vermeden önce yaptım çok silikti o yüzden sabırla bekleyin derim çünkü erken yapılan test varsa bile negatif çıkınca üzer o yüzden ben kan verme gününde yapmaktan yanayım zor ama sabır![]()
Ben ayın 26 sında oldum ayın 13 ü test günü dedi doktor 15.gün kan istiyor. Ben 14.gün kan vermeden önce bir evde test yaparım erken gebelik almıştımYarından sonra yarın acaba diyorum yarın 12 ertesi gün 13 gün
Alsam mı diye düşünüyorum yarın için erken gebelik bende ertesi günde kanBen ayın 26 sında oldum ayın 13 ü test günü dedi doktor 15.gün kan istiyor. Ben 14.gün kan vermeden önce bir evde test yaparım erken gebelik almıştım![]()
Yapmak istiyorsanız alın tabi ben önceden almıştım evde çokça var tabi ama 14.günden önce asla yapmıyorum piskolojik olarak kendimi etkilemek istemiyorumAlsam mı diye düşünüyorum yarın için erken gebelik bende ertesi günde kan