- 17 Haziran 2023
- 199
- 25
- 18
- 26
- Konu Sahibi gokceeee220
Ayyy çok amin güzel haberler alalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bazen kasık ağrısı birde batma başka yok sanırım
[/QUOTya ben sonuç merakı sonra randevu bulma telaşı falan filan
İnşallah İnşallah sizin ne zamanAyyy çok amin güzel haberler alalım![]()
Ay benim daha bugün 3.günümmİnşallah İnşallah sizin ne zaman
Emin ol canım insan yapıyo bekleyemiyor şunu yap bunu yap gibi öneride bulundular mı sanaAy benim daha bugün 3.günümm15 i test günüm ama kesin ben dayanamam 13 veya 14 ümde yaparım gibi
![]()
Yakınlarımmı :)Emin ol canım insan yapıyo bekleyemiyor şunu yap bunu yap gibi öneride bulundular mı sana
Yakınlar doktor hiç farketmez:)Yakınlarımmı :)
Standart ağır kaldırma kendini yorma vs. Dr bişey demedi yani yaşantına dönebilirsin dedi :) bende öyle yaptımm ilk gün dinlendim bi sonra normal hayata dönüş kendimi yormadan nasipse olur zatenYakınlar doktor hiç farketmez:)
2 gün ağır şeyler yapma dediler sonra normal yaşantına devam edebilirsin dediler şimdi de sabırsızlıkla test günümü bekliyorumStandart ağır kaldırma kendini yorma vs. Dr bişey demedi yani yaşantına dönebilirsin dedi :) bende öyle yaptımm ilk gün dinlendim bi sonra normal hayata dönüş kendimi yormadan nasipse olur zatenpeki sen?
Yakın zamanda test yaptın mı2 gün ağır şeyler yapma dediler sonra normal yaşantına devam edebilirsin dediler şimdi de sabırsızlıkla test günümü bekliyorum![]()
4 5 gün önce erken yaptım ben birazYakın zamanda test yaptın mı![]()
Çok erken kaçıncı gün oluyor iğnenin etkisi ne zaman geçti yani?4 5 gün önce erken yaptım ben biraz
5 6 günü falan olması lazım net sonuç 13 14 günde belli olurmuş test yapsan bile sonuç negatif oluyor oluyormuşÇok erken kaçıncı gün oluyor iğnenin etkisi ne zaman geçti yani?
Ben kimyasal gebeliğimde 11 12 gün negatif görmüştüm sonra yükselmeye başlamıştı beta5 6 günü falan olması lazım net sonuç 13 14 günde belli olurmuş test yapsan bile sonuç negatif oluyor oluyormuş
1 defa yaptım ben korkuyorum aslında tek çizgiden işin aslı sonra kendimi zor tutuyorum erken test almak istiyorum daha erken varsa onuBen kimyasal gebeliğimde 11 12 gün negatif görmüştüm sonra yükselmeye başlamıştı beta
Haklısın bende öyle cesaretle nasıl yapacam bilmiyorum belki regli beklerim. İlk aşılamamda 10.gün pozitif 11.günde negatif görmüştüm bide o yüzden 13 14 beklenmeli1 defa yaptım ben korkuyorum aslında tek çizgiden işin aslı sonra kendimi zor tutuyorum erken test almak istiyorum daha erken varsa onu
Çok stresli bi dönemHaklısın bende öyle cesaretle nasıl yapacam bilmiyorum belki regli beklerim. İlk aşılamamda 10.gün pozitif 11.günde negatif görmüştüm bide o yüzden 13 14 beklenmeli![]()
Hemde çok inşallah pozitifleri görürüzÇok stresli bi dönem
Amin allahım inşallah yaHemde çok inşallah pozitifleri görürüz![]()
Tüm bizim gibi bekleyenlereHemde çok inşallah pozitifleri görürüz![]()