hayır dHa yapmadım cumartesi yapmayı düşünüyorumTest yapmadın mi canım ben dün yaptım negatif
bence sende tekrarla canım bidaha yap testTest yapmadın mi canım ben dün yaptım negatif
hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallahEvet salı günü de 2 kat artmıştı, yarın nasipse bir daha bakılacak kandan. Sonuca göre nasipse ultrason günü verilecek:)
Kan testi yapınbence sende tekrarla canım bidaha yap test
Henüz regl olmadım eğer olmazsam pazartesi tekrarlicam güzel sonuçlar olsun inşallahbence sende tekrarla canım bidaha yap test
Henüz regl olmadım eğer olmazsam pazartesi tekrarlicam güzel sonuçlar olsun inşalla
biraz önce yaptım bende negatif daha 2 gün var ama dayanamadımHenüz regl olmadım eğer olmazsam pazartesi tekrarlicam güzel sonuçlar olsun inşallah
Sana 15. Gün mü yap demişlerdi, bana aşılama sonrası duphaston verdi 10 günlük ilaç bitince test yap dediler. Benim yarın 15. İnci günüm bugün yarın regl olmam lazim
regl bitince yap dedi 16 sında olmam lazımSana 15. Gün mü yap demişlerdi, bana aşılama sonrası duphaston verdi 10 günlük ilaç bitince test yap dediler. Benim yarın 15. İnci günüm bugün yarın regl olmam lazim
acaba yarın tekrar yapsam pozitife döner mi bilmiyorum ümit dahada 0 laştıSana 15. Gün mü yap demişlerdi, bana aşılama sonrası duphaston verdi 10 günlük ilaç bitince test yap dediler. Benim yarın 15. İnci günüm bugün yarın regl olmam lazim
Yap kız nolacak en fazla bi negatif daha görürüz bende yapicam hem belki seninki tutmuşturacaba yarın tekrar yapsam pozitife döner mi bilmiyorum ümit dahada 0 laştı
İnşallah hadi bakalım kızlar sızın bari tutsunYap kız nolacak en fazla bi negatif daha görürüz bende yapicam hem belki seninki tutmuşturama evde testim yok sabah uyaninca aklıma gelirse önce eczaneye giderim
o zaman yarınki testimi senin için yapıyor olucamYap kız nolacak en fazla bi negatif daha görürüz bende yapicam hem belki seninki tutmuşturama evde testim yok sabah uyaninca aklıma gelirse önce eczaneye giderim
o zaman yarınki testimi senin için yapıyor olucamYap kız nolacak en fazla bi negatif daha görürüz bende yapicam hem belki seninki tutmuşturama evde testim yok sabah uyaninca aklıma gelirse önce eczaneye giderim
inşallah canımİnşallah hadi bakalım kızlar sızın bari tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?