Amin canım inşallah seninde güzel haberlerini alırızAnladım canım en kolayndan en güzeli bulsun seni
İnşallah ama ben çok umutsuzum ya en ufak umut kırıntısı bile yok hicbi belirtimde yok zatenAmin canım inşallah seninde gAmin canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız
Benim de yoktu hiçmbelirtiİnşallah ama ben çok umutsuzum ya en ufak umut kırıntısı bile yok hicbi belirtimde yok zaten
Merhaba ben 4 martta aşılama oldum bugün 8 günü leke gibi birşey geliyor ama sadece silinince yerleşme kanaması olabilir miİlaç vs kullanmismiydiniz asilama sonrası onlar geciktirmis olabilir mi
Benimde gelmişti öyle ama negatif çıktı siz içinizi ferah turun benceMerhaba ben 4 martta aşılama oldum bugün 8 günü leke gibi birşey geliyor ama sadece silinince yerleşme kanaması olabilir mi
canım belli oldumuAyy inşallah :) salı günü nasipse tekrar kan tahlili olacağım inşallah orda da güzel haber alırım böylede devam eder :)
ben 1 martta yaptırdım bugün 13. gün oldu inşallah güzek haberler alırızCanım dur bakalim daha hem neden kendini bu kadar yıpratıyorsun olmazsa bidaha denicez, acaba aynı gün mü yaptırdık ben 28 Şubat'ta yaptırmıştım, bende de bişey yok gerci benim umudumda yokta :)
Evet salı günü de 2 kat artmıştı, yarın nasipse bir daha bakılacak kandan. Sonuca göre nasipse ultrason günü verilecek:)canım belli oldumu
İlk denememi sizimEvet salı günü de 2 kat artmıştı, yarın nasipse bir daha bakılacak kandan. Sonuca göre nasipse ultrason günü verilecek:)
Evet ilk denemeİlk denememi sizim
Hayırlı olsun canımEvet ilk deneme
Amin inşallah en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alacağız inşallahHayırlı olsun canım
Amin canım amin inşallahAmin inşallah en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alacağız inşallah
Test yapmadın mi canım ben dün yaptım negatifben 1 martta yaptırdım bugün 13. gün oldu inşallah güzek haberler alırız
İlk denemen miydi canımTest yapmadın mi canım ben dün yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?