• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Sana 15. Gün mü yap demişlerdi, bana aşılama sonrası duphaston verdi 10 günlük ilaç bitince test yap dediler. Benim yarın 15. İnci günüm bugün yarın regl olmam lazim

Sana 15. Gün mü yap demişlerdi, bana aşılama sonrası duphaston verdi 10 günlük ilaç bitince test yap dediler. Benim yarın 15. İnci günüm bugün yarın regl olmam lazim
regl bitince yap dedi 16 sında olmam lazım

acaba yarın tekrar yapsam pozitife döner mi bilmiyorum ümit dahada 0 laştı😂😓

acaba yarın tekrar yapsam pozitife döner mi bilmiyorum ümit dahada 0 laştı😂😓
Yap kız nolacak en fazla bi negatif daha görürüz bende yapicam hem belki seninki tutmuştur 😄 ama evde testim yok sabah uyaninca aklıma gelirse önce eczaneye giderim

Yap kız nolacak en fazla bi negatif daha görürüz bende yapicam hem belki seninki tutmuştur 😄 ama evde testim yok sabah uyaninca aklıma gelirse önce eczaneye giderim
İnşallah hadi bakalım kızlar sızın bari tutsun

o zaman yarınki testimi senin için yapıyor olucam 🤣 değişiklik olsun.
Canım bu arada özel demi tedavi görüyorsun devlette mi kaç yaşındasın

o zaman yarınki testimi senin için yapıyor olucam 🤣 değişiklik olsun.
Canım bu arada özel demi tedavi görüyorsun devlette mi
İnşallah hadi bakalım kızlar sızın bari tutsun
inşallah canım

Back
X