Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanmadım hiç bişey vermediler yaniİlaç vs kullanmismiydiniz asilama sonrası onlar geciktirmis olabilir mi
Bana duphaston verdiler 10 günlük bitince test yap bize bilgi ver dedilerKullanmadım hiç bişey vermediler yani
Aaa ne etki erkekmiş o pekiBana duphaston verdiler 10 günlük bitince test yap bize bilgi ver dediler
O ilaç ne etki veriyormuş ki bana vermedilerBana duphaston verdiler 10 günlük bitince test yap bize bilgi ver dediler
Gebelik olursa bebeğin tutunmasina yardımcı oluyormuş sanırımO ilaç ne etki veriyormuş ki bana vermediler
Bana vermediler malesefGebelik olursa bebeğin tutunmasina yardımcı oluyormuş sanırım
Canım hayırlı olsun kandan önce test yaptın mı cıktı mı testte bide belirtin oldu muMerhabalar,
24 şubatta aşılamam oldu. Çatlama iğnesi olmadan yumurtalarım çatlamış ve hızlıca aşılamam oldu. Dün 11. Gündü beta hgc testi yaptırdım sonucum 12.82 çıktı. Yarın bir daha yaptıracağım test fakat çok tedirginim sizce hamilemiyim?
Teşekkür ederim. İdrar testi yaptım 2 kere ama çıkmadı kanda çıktı sadece yarında bakılacak nasipse. Belirti öyle çok yoktu kasım ağrım vardı, iğne batması gibi oldu son zamanlarda kasık ağrım şimdilik belirti denirse bunlar oldu sadeceCanım hayırlı olsun kandan önce test yaptın mı cıktı mı testte bide belirtin oldu mu
İdrar testlerini kaçıncı günler yapmıştın canımTeşekkür ederim. İdrar testi yaptım 2 kere ama çıkmadı kanda çıktı sadece yarında bakılacak nasipse. Belirti öyle çok yoktu kasım ağrım vardı, iğne batması gibi oldu son zamanlarda kasık ağrım şimdilik belirti denirse bunlar oldu sadece
11 ve 13. Günlerde yaptım negatif çıkmıştı aynı gün kan sonucum pozitiftiİdrar testlerini kaçıncı günler yapmıştın canım
Hadi hayırlısı olsun inşallah diyelim11 ve 13. Günlerde yaptım negatif çıkmıştı aynı gün kan sonucum pozitifti
Amin inşallah bugünde bakıldı 58 çıktı cuma tekrar bakılacak nasipse inşallah orda da değer yüksek çıkarHadi hayırlısı olsun inşallah diyelim
İnşallah canımAmin inşallah bugünde bakıldı 58 çıktı cuma tekrar bakılacak nasipse inşallah orda da değer yüksek çıkar
Benim yarın test günüm sen ne durumdasinAşılaması tuttanlar var mı kızlar
Malesef canım benım tutmadıBenim yarın test günüm sen ne durumdasin
Canım üzme kendini Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur, yeniden denicek misin yoksa tüp bebeğe mi geçeceksinMalesef canım benım tutmadı
İlkti benim zaten ben deniycem 3 4 hakkımı da sonra tüp bebekCanım üzme kendini Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur, yeniden denicek misin yoksa tüp bebeğe mi geçeceksin
Anladım canım en kolayndan en güzeli bulsun seniİlkti benim zaten ben deniycem 3 4 hakkımı da sonra tüp bebek