İnşallah canım hepimizinki tutsun ama bilemiyorum ya umutlu olamıyorum sonra üzülürüm diyeInsallah tutmustur canmm
Sonrasi cokk kotu ama ben inaniyorum bu sefer tutuİnşallah canım hepimizinki tutsun ama bilemiyorum ya umutlu olamıyorum sonra üzülürüm diye
Ayy inşallah canım burdan hepimiz güzel haberler paylaşalım inşallahSonrasi cokk kotu ama ben inaniyorum bu sefer tutu
Insallah canmmAyy inşallah canım burdan hepimiz güzel haberler paylaşalım inşallah
Canım napiyosun nasıl gidiyor sende varmı belirtilerIyiydi ya çatlatma iğnesi yapamadık ama yumurta bugün gittiğimde kendiliğinden catlamisti hemen eşimden örnek alıp aşılama yaptılar inşallah hepimiz bu ay güzel sonuçlar alırız
Merhaba canımmm iyi şu an ya doktor fitil vermedi bu sefer o yüzden her şey normalCanım napiyosun nasıl gidiyor sende varmı belirtiler
Bende de aynı kasık ağrısı karın ağrısı oldu canim benimde 9.gunumdu bugün bende hiç biseye yormuyorum zaten ignedenmisMerhaba canımmm iyi şu an ya doktor fitil vermedi bu sefer o yüzden her şey normalbiraz bel ağrım var bide çok nadir kasıklarıma ağrı giriyo ama onları ona yormuyorum ya daha 1 hafta oldu bugün sende var mı belirtilerr
Ay az kaldı dmiii tahlil günün ne zamannnBende de aynı kasık ağrısı karın ağrısı oldu canim benimde 9.gunumdu bugün bende hiç biseye yormuyorum zaten ignedenmisfitil falan banada vermedi öyle yaşayıp gidiyoruz bakalım
Pazartesi normalde iki hafta sonra dedi doktor bana senin ne zamandi canımAy az kaldı dmiii tahlil günün ne zamannn
Bana da heralde emin olmak için Çarşamba iken cuma günü test günü dedi tabi o kadar bekler miyim bilmiyorumdaha cuma gününe 8 gün var
Öyle de canım ne biliym acaba bide kanmi versem bugün diye düşündüm hatta özelde hemen çıksın göreyim diye ama ida net cikarmi bilmem internette hep 12.gunden itibaren diyo benim 10.gunyaaA bekle bakalım testte hemen çıkmıyor bazennn 14. Güne kadar çıkmıyorrrr 14. Gün testte çokkk silik çıkıyor hatta çünkü bebiş yeni yerlesmis oluyo yaa
Oyle yapayım kuzum artıkEvet evet aşkım bence bir iki gün bekle çünkü bebek rahme tam yerleşmeden beta yükselmiyorr
Senin ilk aşılaman mıydıOyle yapayım kuzum artıkhakkımızda hayırlısı olsun bakalım
Evet canım ilk benimSenin ilk aşılaman mıydı
Ay inşallah canım Rabbim nasip ederse olacak etmediyse olmayacak aslında Hamd olsun müslümanız da böyle insanın içi çok rahatlıyorHeyecanlisin o yüzdennninşallah ilk seferde güzel bir sonuç alırsın da