- 1 Eylül 2023
- 1.790
- 491
- 26
Ay gerçekten miSlm canım inşallah hayırlısı olur bir yerde okumuştum iki gün önce yapıp sonra pozitifi gören arkadaşlar olmuştu inşallah bu mübarek ayda seninkide öyle olur
Tabiki ederim canım emek veriyoruz Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah pozitif olur çifte bayram yaşarsın nelere dikkat ettin belirti varmıydı canımAy gerçekten miküçücük bi umut var yani dua eder misin lütfen kaderi ancak dua değiştirir
Evet tam 14 gün oldum ama bende adet düzemsizliği var aylarca ilaç kullanmazsam olmuyor o yüzden iğneden sonra direk hamile kalamayınca oldum adet ama herkeste değişiklik gösteriyorÇatlatma iğnesinin 14.gününde mi oldunuz adet
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinTabiki ederim canım emek veriyoruz Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah pozitif olur çifte bayram yaşarsın nelere dikkat ettin belirti varmıydı canım
Benim 3 günüm olcak ama hiç belirtim yok suanlıkÇok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinbenim adet öncesi göğüslerim çok şiler acırdı ve karnım ağrırdı ikisi yok hiç belim ağrıyor sadece sizin ?
AnladımEvet tam 14 gün oldum ama bende adet düzemsizliği var aylarca ilaç kullanmazsam olmuyor o yüzden iğneden sonra direk hamile kalamayınca oldum adet ama herkeste değişiklik gösteriyor
Bence yarın gidip kan verinAnladımbenim iğnenin 16.günü bugün adete 1 gün kaldı
Aşılama yaptıralı 3 gün mü oldu ?Benim 3 günüm olcak ama hiç belirtim yok suanlık
Korkuyorum kan vermekten artıkBence yarın gidip kan verin
Tamam o zaman bekle bize de haber ver olur muKorkuyorum kan vermekten artık1 gün kaldı adetime onu belliyim diyorum
Tabiki haber veririmTamam o zaman bekle bize de haber ver olur mu
Ben aralıkta çatlatma iğnesi oldum hiç bisey hissetmedim Salı günü de aşılama oldum yine bir ağrım sızım yok şükür ama kişiden kişiye değişiyorAsilama nasil bir islem kizlar bende yapdiricam ama korkuyorum agrilimi oan bisey hissediyormusunuz
Benim hiç acımadı kendini rahat bırakırsan kolay geçiyor kişiden kişiye değişiyor canımAsilama nasil bir islem kizlar bende yapdiricam ama korkuyorum agrilimi oan bisey hissediyormusunuz
Hepiniz dualarımdasınız sizde bana dua edinTabiki haber veririmdua edin olur mu
Ederim tabiki rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın, sağlıklı sıhhatli sağ Salim eli ayağa düzgün kolaylıkla bebek nasip eylesin bizlere tez zamanda aminnnHepiniz dualarımdasınız sizde bana dua edin
Hsg de cok aci cekdim korku birakdi bende muayene bile olmak istemiyorum hissediyormuydun iynenin girisini filanBenim hiç acımadı kendini rahat bırakırsan kolay geçiyor kişiden kişiye değişiyor canım
KorkuyorumBen aralıkta çatlatma iğnesi oldum hiç bisey hissetmedim Salı günü de aşılama oldum yine bir ağrım sızım yok şükür ama kişiden kişiye değişiyor
Hsg nin ilacı ağrı yapıyor işlem çok sancılı değil , ama aşılama öyle değil merak etme aynı işlemin acısız hali gibi hsg gibi değilHsg de cok aci cekdim korku birakdi bende muayene bile olmak istemiyorum hissediyormuydun iynenin girisini filan