Korkma korkunun ecele faydası yok ağrı cidden olmuyorKorkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma korkunun ecele faydası yok ağrı cidden olmuyorKorkuyorum
İnsallah oyledir allah hepimize nasip. EtsinHsg nin ilacı ağrı yapıyor işlem çok sancılı değil , ama aşılama öyle değil merak etme aynı işlemin acısız hali gibi hsg gibi değil
Oyle iynenin girisindentereddut ediyorum bu hsg psikolojimi bozdu yaKorkma korkunun ecele faydası yok ağrı cidden olmuyor
Amin inşallah canımİnsallah oyledir allah hepimize nasip. Etsin
Aşılamada hissetmiyorsun hemde hiçOyle iynenin girisindentereddut ediyorum bu hsg psikolojimi bozdu ya
Ay insallah ya korkudan vaz bile gecmeyi dusunuyordumAşılamada hissetmiyorsun hemde hiç
Amin amin tez zamanda kolaylıkla sağlıklaİnsallah oyledir allah hepimize nasip. Etsin
Amin allah kimseye aratmasinAmin amin tez zamanda kolaylıkla sağlıkla
Amin canımAmin allah kimseye aratmasin
Sacmalama canım hiç alttan muayene olmadın mı onun gibi düşünAy insallah ya korkudan vaz bile gecmeyi dusunuyordum
İnan su altdan muayenede bile bayilcak gibi oluyorum hele hsg de okdr aci cekdim gercekden korkularim artdi ama el mahkumSacmalama canım hiç alttan muayene olmadın mı onun gibi düşün
Ben hiç hsg çekilmediğim için bilmiyorum o acıyı ya bende sana burda korkma falan diyorum yanlış anlama bende ilk giderken tırsıyorum ama yapacak bisey yok sonu güzel olacak evlatlarımıza kavuşacağız diye kendi kendimi motive ediyorum sende o şekilde düşün Allah nasip ederse hepimizin bebeği olacak bol bol dua edelim ve elimizden geleni yapalımİnan su altdan muayenede bile bayilcak gibi oluyorum hele hsg de okdr aci cekdim gercekden korkularim artdi ama el mahkum
Bende aşılma olcam Allahın izniyle bu cumartesi yada cuma bana önerebileceğiniz bir şey varmi ilk defa oluyorum ve bu ay doktorumu değiştirdim daha alışamadım hemen aşılmaya başladık oyuzden biraz gergin gidiyorum sizce rahatlamak için ne yapmalıyım ve tutunmasi için ne iyi gelirBen hiç hsg çekilmediğim için bilmiyorum o acıyı ya bende sana burda korkma falan diyorum yanlış anlama bende ilk giderken tırsıyorum ama yapacak bisey yok sonu güzel olacak evlatlarımıza kavuşacağız diye kendi kendimi motive ediyorum sende o şekilde düşün Allah nasip ederse hepimizin bebeği olacak bol bol dua edelim ve elimizden geleni yapalım
Bende ilk defa aşılama yaptırdığım için benimde ilk tecrübem senin belli değil mi çatlatma iğnesi falan vermedi mi doktorunBende aşılma olcam Allahın izniyle bu cumartesi yada cuma bana önerebileceğiniz bir şey varmi ilk defa oluyorum ve bu ay doktorumu değiştirdim daha alışamadım hemen aşılmaya başladık oyuzden biraz gergin gidiyorum sizce rahatlamak için ne yapmalıyım ve tutunmasi için ne iyi gelir
Korkma evet cok agrili ama anlik yani ilaci verip bitince acida bitiyor allah hepimize nasip etsinBen hiç hsg çekilmediğim için bilmiyorum o acıyı ya bende sana burda korkma falan diyorum yanlış anlama bende ilk giderken tırsıyorum ama yapacak bisey yok sonu güzel olacak evlatlarımıza kavuşacağız diye kendi kendimi motive ediyorum sende o şekilde düşün Allah nasip ederse hepimizin bebeği olacak bol bol dua edelim ve elimizden geleni yapalım
Bugün gitjm yumurtam yeterince büyümemiş ti Bugün tekrar ilaç kullandım yarın tekrar gideceğim büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnesi yapar sen hsg cektirmemisjn sanırım nasıl aşılama yapıldı ki tüplerin kapalıysa faydası olurmu haniBende ilk defa aşılama yaptırdığım için benimde ilk tecrübem senin belli değil mi çatlatma iğnesi falan vermedi mi doktorun
Hiç bir bilgim yok ben doktor ne derse onu yapıyorum benim doktorum bu konuda prof ona bıraktım hayırlısı artıkBugün gitjm yumurtam yeterince büyümemiş ti Bugün tekrar ilaç kullandım yarın tekrar gideceğim büyük ihtimalle yarın çatlatma iğnesi yapar sen hsg cektirmemisjn sanırım nasıl aşılama yapıldı ki tüplerin kapalıysa faydası olurmu hani
Aynen canım hayırlısı benimkide öyle ama bazen sensoylemeden yapmıyorlar işi şansa bırakıyorlar tedavinin ilk başlarında istiyorlar hsg yi istersen gidince sende doktoruna danışHiç bir bilgim yok ben doktor ne derse onu yapıyorum benim doktorum bu konuda prof ona bıraktım hayırlısı artık
Bakalım canım ayın ikisinde test verecem sonuç güzel çıkar inşallah sonra olmazsa bende çektirmek isteyim o zamanAynen canım hayırlısı benimkide öyle ama bazen sensoylemeden yapmıyorlar işi şansa bırakıyorlar tedavinin ilk başlarında istiyorlar hsg yi istersen gidince sende doktoruna danış
Aynen canım isteBakalım canım ayın ikisinde test verecem sonuç güzel çıkar inşallah sonra olmazsa bende çektirmek isteyim o zaman