• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Kızlar ben bugün kan verdim ve 72 çıktı sizce yüksek mi yoksa iğnenin etkisinden olabilir mi aşılamanın 10.günü

Bence 14 15. günlerde tekrar dene çünkü bazı yorumlarda 10. Gün negatif çıkıp sonradan pozitife dönenler çok seni de umutlandırmak istemem ama hemen ümitsizliğe kapılma
Allah razı olsun teşekkür ederim cevabın için. 3yıldır evliyim o kadar çok negatif gördüm ki aşılamada ise hiç umudum yok. Bi an evvel tüp bebeğe geçmek istiyorum. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin bana da inşallah. Tamam peki 14 15 günü yine yaparım. Alıştık zaten yapmaya. 18eylülde hastanede kan verme günüm. O zaman da belli olcak.

Merhaba Kizlar 25 Ağustosta ilk asilamam oldu Yaşım 20 bende PCO var eşimde hiç bir sorun yok aşılama olduğum günden beri kasıklarımda batma oldu Göğüslerimde dokununca ağrı var bugün asilamanin 9. Günü çatlatma iğnesinle beraber 11 gün oldu test yaptım pozitif çıktı iğnenin etkisi sürüyorumudur daha acaba yoksa gebelik olabilirmi 2 Gündür Adet Ağrısı Gibi Bı ağrım var
Testimide Paylasicam
Merhaba benim bugün 11 günüm 8 gün kan test verdiğim de 3 .350 çıkmıştı muhtemelen iğne etkisiydi bana doktor aşılamadan 14 gün sonra kan testi ver dedi ama hemşire de regl olmadığında ver dedi doktorum 18 de kan testi dedi normal regl tarihimde bu tarihten 2 3 gün sonra sizce ne yapmalıyım ?

Kızlar değerim 105 çıktı bugün doktor çok iyi dedi pazartesi tekrar kontrol için kan istedi.🥹🥹🥹
Allah isteyen herkese nasip etsin çok şükür ilk aşılamam tuttu🥹
Hamileyiimmm♥️

Merhaba benim bugün 11 günüm 8 gün kan test verdiğim de 3 .350 çıkmıştı muhtemelen iğne etkisiydi bana doktor aşılamadan 14 gün sonra kan testi ver dedi ama hemşire de regl olmadığında ver dedi doktorum 18 de kan testi dedi normal regl tarihimde bu tarihten 2 3 gün sonra sizce ne yapmalıyım ?
Bence hamile olabilirsin canım ben 10.gunde öğrenmiştim eğer negatif olsaydı değerin biraz daha düşük çıkardı iğnenin etkisi yavaş yavaş azaliyo gün geçtikçe 2 gün arayla kan ver hakkında hayırlısı olsun bence var bebiş😊

Bence hamile olabilirsin canım ben 10.gunde öğrenmiştim eğer negatif olsaydı değerin biraz daha düşük çıkardı iğnenin etkisi yavaş yavaş azaliyo gün geçtikçe 2 gün arayla kan ver hakkında hayırlısı olsun bence var bebiş😊
Yaaa hadi inşallah 8 gün erken dediler normaldir dedi iğne etkisi insllah öyle olur pazartsi günü 14 gün olacak kam vermeye gideceğim 🙏🏻

Bence seninle aynı gün aşılama olmuşuz bugün 12 gün pazartsi kan vereceğim ben 8 gün verdim 3 .350 çıktı
Olabilir canım ben ayın 4ünde aşılama oldum sen kaçında oldun. Bende pazartesi tekrar vereceğim doktor artışa tekrar bakalım dedi inşallah sense hayırlı haberlerle gelirsin 🥹♥️😘

Kızlar değerim 105 çıktı bugün doktor çok iyi dedi pazartesi tekrar kontrol için kan istedi.🥹🥹🥹
Allah isteyen herkese nasip etsin çok şükür ilk aşılamam tuttu🥹
Hamileyiimmm♥️
canım benim hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallah :) benimde aşılamanın 14.günü 72 çıktı değerim nasıl sizce birde canım kasık ağrıların var mı adet olacakmış hissiyatı gibi normal mi acaba endişeliyim :(

canım benim hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin inşallah :) benimde aşılamanın 14.günü 72 çıktı değerim nasıl sizce birde canım kasık ağrıların var mı adet olacakmış hissiyatı gibi normal mi acaba endişeliyim :KK43:
Yani değerleri bende pek anlamıyorum ama iki güne bir kan vr artış daha önemli diyorlar. Kasık ağrılarım aşılamanın ilk gününden beri var ve hâla devam ediyo ara ara kramp gibi girip çıkıyo bazen çok canım acıyo bende biraz endişelendim ama ona da normal diyorlar bebek yerleşti sonuçta benim pazartesi kontrolüm bar gene de bi doktora danışacağım. Çok teşekkür ederm bu arada umarım seninde artışların güzel devam eder bebeklermize kavuşuruz ♥️

Yani değerleri bende pek anlamıyorum ama iki güne bir kan vr artış daha önemli diyorlar. Kasık ağrılarım aşılamanın ilk gününden beri var ve hâla devam ediyo ara ara kramp gibi girip çıkıyo bazen çok canım acıyo bende biraz endişelendim ama ona da normal diyorlar bebek yerleşti sonuçta benim pazartesi kontrolüm bar gene de bi doktora danışacağım. Çok teşekkür ederm bu arada umarım seninde artışların güzel devam eder bebeklermize kavuşuruz ♥️
amin canım benim inşallah herşey güzel ilerler ikimiz içinde :)

Olabilir canım ben ayın 4ünde aşılama oldum sen kaçında oldun. Bende pazartesi tekrar vereceğim doktor artışa tekrar bakalım dedi inşallah sense hayırlı haberlerle gelirsin 🥹♥️😘
Yaaa bende ayın 4 de oldum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 pzartesi bende vereceğim kam tahlili benim de 8 gün. Kan tahlilim 3.350 çıktı 🙏🏻

Bende bugün regl oldum pazartesi aşılama süreci başlıyor.
Aşılamadan hiç umutlu degilim ama yaptırmaktan başka çare yok diye yaptiriyorum. Umut oldun baba. Lütfen bizlere de dua et.
Evet zor bi süreç gerçekten insanı ister istemez yoruyo ama asla umudunu kaybetme ve her gün dua et. İnanın öğrendiğim günden beri herkese dua ediyorum inşallah bende sizlerde hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişlerimize kavuşuruz 🥹

Back