Sizde mi sivastansinizAramızda 1 gün var bende cuma yaptırdım ama bana ilaç falan verilmedi aşılama sonrası için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde mi sivastansinizAramızda 1 gün var bende cuma yaptırdım ama bana ilaç falan verilmedi aşılama sonrası için
Neresinden sivasta mı yasıyorsunuz
Evet canim merkezdeymNeresinden sivasta mı yasıyorsunuz
Yok ben gazi lisesi mezunuyumOo çok iyi bende merkezde yaşıyordum hangi mahalle belki okuldan falan arkadas cıkarız. Ben liseyi imam hatipte okumustum
Testlerde hiç negatif görmüs müydün hep silik cıkıp sonradan mı koyulaştı?Allah'ım Sanada Nasip Etsin canım Benim İlk asilamam Doktor Bana Femara Hap Verdi Onla Yumurtam 20mm Oldu Sonra Ovitrelle Diye Bı İğne Verdi 12 Den Sonra İgnemi yaptım 36 Saat Sonra Asilamam Oldu Ben Pek Umutlu Değildim 2 Gün Dinlendim Yattım Ondan Sonra Kalktım Pek Üstüne Düşmedim İçimde Bı umutsuzluk Vardı Olmaz Dedim ilk günden Bugüne Hep Kasık Ağrım Oldu Bide Göğüs Hassasiyetim Vardı Oda İğneden Heralde Asilamanin 4.Gununden İtibaren Test Yapmaya Başladım İlk silik Çıktı Ondan Sonra Daha Da Hafiflemesmeye Başladı Yaptığım Testler 10.Gunde Koyu Net Çizgi Çıktı Allah'ıma Şükürler Olsun Rabbim Tüm İsteyenlere Nasip Etsin İnşallah![]()
Yok yok erken daha hemen oyle dusunme ben burda universite hastanesinde gonca die bi kadin dogumcu var yurtdisi yurtici cok hastasi olan harika bir doktr bende yeni kesfettm ona gidiyorumBen yurtdışında yaşıyorum. Burda oldum 2 gün önce test yapmıstım çizgi vardı bugün yaptım cizgi yok. İğnenin 8. Günü iğne etkisi gecmiş demek ki artık cokta umudum kalmadı
Aynen bencede dene en az iki asilama yaptr rabbim buyuktur belki ugrasmana hic gerek kalmaz bende cumartesi asilama oldum bekliyorum bakalm ne olacak hic bir problemimiz yok ama 3 kez klomen ve ovitrelle catlatma ignesi kullandim banamisn demedi buda ilk asilamam son olur insallahNormalde türkiyede kayseri acıbadem mıstafa taş a gitmiştim 2 embriyon var tüp bebek icin ama transfer yaptırmamıstım. Burda bi aşılamayı deniyim boş beklemektense dedim. Bu olmazsa bir daha denerim olmazsada kışın transfer olmaya giderim
Evet canım hep silik çizgi çıkıyordu 10. Gün yaptım tamamen koyulasmistiTestlerde hiç negatif görmüs müydün hep silik cıkıp sonradan mı koyulaştı?
benim 6. Günüm çatlatma iğnesinin 8. Günü ama negatif çıktıEvet canım hep silik çizgi çıkıyordu 10. Gün yaptım tamamen koyulasmisti
İrem kucukyildiz asla iyi bir doktor degl bak eger tekrar dusunursen ayse gonca yenicesu harika bir doktor sirf bu isler uzerine yurtdisinda okumus belki sana vesile olurumBen ünide irem hocaya gitmiştim birde nazandı sanırım ona gitmiştim. Bir sorun yok demişlerdi
Ben genel kontrol olarak özel muayene gitmiştim. Eğer türkiyeye gelebilirsem 2 embriyom var dondurulmuş onun transferini olurum aşılama stresini yaşamamak icin. Türkiyeye gelene kadarda burda denerim eğer bu aşılamam tutmadıysa 2. İçin görüşürüm biİrem kucukyildiz asla iyi bir doktor degl bak eger tekrar dusunursen ayse gonca yenicesu harika bir doktor sirf bu isler uzerine yurtdisinda okumus belki sana vesile olurum![]()