• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Benim vardı da eşim mırın kırın etti diye verdim birine. Ama tekrar düşünüyorum çok severim ben. Bu arada artık sana emojilerin sultanı diyebiliriz :21::KK66:
Kesin al ya ama uysal olsun bizimki biraz yaramaz ama yine de çok seviyorum hele banyo yapmaları yok mu öyle tatlı oluyorlar ki bizimki nerde su görse atlıyor bulaşık yıkatmıyor bana🤣🤣

İnşallah güzel ve kaliteli yumurtalar olmuştur canım 🥰🥰

He ya pek datlu emojiler var:eek:

Yalnız değilsiniz valla bende karıştırıyorum bazen eski mesajlara dönüp bakıyorum kim ne durumdaydı diye 🤣🤣
İyi iyi hepimiz aynı durumdayız harikayız mükemmeliz şahaneyiz biriciğiz 🥰🥰🤩🤩🤩:anne::KK49::KK48::21::KK39:

Maşaallah maşaallah hafıza şahane valla yaşlılık zor iş 🤣🤣🤣 mikemmelsin 🤩🤩🤩 hepimiz şahaneyiz :KK76: :KK39:
Masal aşılama yaptı 8 gün erken adet oldu. Benim sadece çatlatma iğnesi oldu . Paradi de 4 defa kullanmıştı iğneyi ve aşılama yapmıştı sanırım. Son kez deneyip tup bebek düşündü . Bunlar var bende belki karışmış da olabilir :halay: :KK200: çorba olmasın da

Masal aşılama yaptı 8 gün erken adet oldu. Benim sadece çatlatma iğnesi oldu . Paradi de 4 defa kullanmıştı iğneyi ve aşılama yapmıştı sanırım. Son kez deneyip tup bebek düşündü . Bunlar var bende belki karışmış da olabilir :halay: :KK200: çorba olmasın da
Ayy gülüm valla harikasın 👏👏

Back
X