- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
Doğru canım da hiç 2 gün de olsa gecikmezdi o yüzden ümitlenmiştimAynı şekilde duana eşlik ediyorum canım, adetten kaç gün geçmişti, salı demiştin dimi yanlış mı hatırlıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru canım da hiç 2 gün de olsa gecikmezdi o yüzden ümitlenmiştimAynı şekilde duana eşlik ediyorum canım, adetten kaç gün geçmişti, salı demiştin dimi yanlış mı hatırlıyorum![]()
Zor olan hiçbir durumu yok aşılamanın doğal bir yöntemYani ameliyathanede mi oluyor eşiniz için zor mu oluyor kaç dk a süruyor herşeyi
Dur bakalım yavrum ya belki yerleşmedir, kanama şekli nasılDoğru canım da hiç 2 gün de olsa gecikmezdi o yüzden ümitlenmiştim
Mübarek Cuma gecesi hürmetine inşallah adet değil yerleşmedir kuzum çok mu kanama yoksa lekelenme miDoğru canım da hiç 2 gün de olsa gecikmezdi o yüzden ümitlenmiştim
Bidaha tuvalete girmeye cesaret edemedim şimdi sen sorunca gittim henüz tam olarak kan renginde akıntı yok boz bulanık kahverengimsi gibiDur bakalım yavrum ya belki yerleşmedir, kanama şekli nasıl
İnşaallah canım henüz kan renginde akıntı yok boz bulanık kahverengimsi gibi lekelenmeMübarek Cuma gecesi hürmetine inşallah adet değil yerleşmedir kuzum çok mu kanama yoksa lekelenme mi
İnşallah devamı gelmez canım güzel haberlerini bekliyoruzİnşaallah canım henüz kan renginde akıntı yok boz bulanık kahverengimsi gibi lekelenme
İnşallah gelmez ya. Biz de umitlendik seninleAmann kızlar ya işten geldim, tuvalete girdiğimde akıntı kahverengimsi geldiHâlâ adet olmaması için duâ ediyorum
Korkma canım aklına getirmemeye çalış, kolay değil biliyorum ama. Şuanki durum sanki yerleşme kanaması gibi, inşaallah da öyledir, dualarımdasınBidaha tuvalete girmeye cesaret edemedim şimdi sen sorunca gittim henüz tam olarak kan renginde akıntı yok boz bulanık kahverengimsi gibi
İnşaallah öyledirKorkma canım aklına getirmemeye çalış, kolay değil biliyorum ama. Şuanki durum sanki yerleşme kanaması gibi, inşaallah da öyledir, dualarımdasın![]()
Nasipİnşallah gelmez ya. Biz de umitlendik seninleburaya yaz canım bi gelişme olursa
Bu aşılamadan sonra Protestan kullandım onun bi etkisi mi var acaba bilemedim ki
Ben daha önce kullanmadım ama tutunmasını sağlamak için veriyorlar diye biliyorum, yan etkisi var mıdır nedir bilmiyorum kiBu aşılamadan sonra Protestan kullandım onun bi etkisi mi var acaba bilemedim ki
Bu aşılamadan sonra Protestan kullandım onun bi etkisi mi var acaba bilemedim ki
Ben çok önce kullanmıştım ama baş dönmesi felan yapıyordu Bi iki kez de düştüm hatta yalnız lekelenme olayını hatırlayamadımBen daha önce kullanmadım ama tutunmasını sağlamak için veriyorlar diye biliyorum, yan etkisi var mıdır nedir bilmiyorum ki![]()
Ben de düşükten önce kullandım da öyle bir yan etkisini duymadım daha önce. Kullanırken yaşamadım da .Bu aşılamadan sonra Protestan kullandım onun bi etkisi mi var acaba bilemedim ki
Aminn inşallah canımMutlu yıllar hepimize hanımlar. Rabbim dileklerimizi gerçeklestirsin inşallah![]()
Tatlım nasılsın ne durumdasınBidaha tuvalete girmeye cesaret edemedim şimdi sen sorunca gittim henüz tam olarak kan renginde akıntı yok boz bulanık kahverengimsi gibi
Aynı kahverengimsi ince toprak gibi bişeylerle karışık çok açık kan rengiyle karışık akıntıTatlım nasılsın ne durumdasın
Doktorda hiç öyle bişey dememişti adete kadar kullan adet olursan zaten bırakırsın dediBen de düşükten önce kullandım da öyle bir yan etkisini duymadım daha önce. Kullanırken yaşamadım da .