• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Büyüdüğüne göre umut var :)
Ama yapanlar gerek kasık ağrısı gerek başka etkilerini hissetmiş. Bende tık yok sanki su enjekte ettim. Gerçi her insanda farklı etkileri varmış ama . Bir de bir seneyi aşkın aynı senaryolar yazilinca pek umitlenmek istemiyorum :KK12:

Ama yapanlar gerek kasık ağrısı gerek başka etkilerini hissetmiş. Bende tık yok sanki su enjekte ettim. Gerçi her insanda farklı etkileri varmış ama . Bir de bir seneyi aşkın aynı senaryolar yazilinca pek umitlenmek istemiyorum :KK12:
Ben o çatlatma iğnesini Ovitrelle yi 4 kere yaptım ve hiçbir şey hissetmedim hissetmeyi bekleme boşver :)

Aynen öyle ya o insanları boğasım geliyor karşılaşınca hemen gözleri karnımızda aklınca dışarıdan ultrasona bakıyorlar🤣🤣 sormak lazım ne görüyon diye 🤣

Ayy hepp aynı şeyleri yaşıyoruz yaa ben bu ay hiç takmıyordum amann nasıl olursa diyordum kii Bi kasık ağrısı hopp başladı umutlar hayaller kendini dinlemeler🤣🤣
Hep aynıyız tatlım umut hep var 🤗🤗

yaaa henüz söylemedim hiç kimseye eşime bile umutlanmasın henüz diye ama salı gün adet günümdü gelmedi
inşaalah gelmez de size de bize de ümit olur :halay:
Tey tey tey :halay: :halay: :halay: hadi bekliyoruz güzel haberlerini sonra hep birlikte güleceğiz, şükür ve hamd edeceğiz 🤗🤗🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X