• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Amin inşallah canım güzel mesaj 🥰
Dün akşam Bi post gördüm biri yazmış ki bebeğim göğsümde uyuyor çekince ağlamaya başlıyor diye içimden dedim ki keşke bizim de olsa da varsa göğsümde uyusa tabi o bayan içinde zordur öyle Bi durum yaşamadığım için bilmiyorum ama bazen durmasın ağlasın razıyım diyor insan eşşek sıpaları ya bunca birikmişlik kaç öpücük kaç ısırıkla ödenecek bakalım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:🤣🤣

Dün akşam Bi post gördüm biri yazmış ki bebeğim göğsümde uyuyor çekince ağlamaya başlıyor diye içimden dedim ki keşke bizim de olsa da varsa göğsümde uyusa tabi o bayan içinde zordur öyle Bi durum yaşamadığım için bilmiyorum ama bazen durmasın ağlasın razıyım diyor insan eşşek sıpaları ya bunca birikmişlik kaç öpücük kaç ısırıkla ödenecek bakalım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:🤣🤣
Valla türlü türlü dertler . Kesinlikle öyle önce bir kaç şaplak sonra sevgi şeyisi gisteririz 😂😂

Evet kuzum iyi bari seni bilen doktor en azından inşallah gerek kalmadan kendiliğinden olur

Allah razı olsun canım ya gerçekten çok iyi geliyor buradaki sohbetler Allah hepinizden razı olsun inşallah tüm bekleyenlerin gönlündekini hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin Rabbim burada hamiş hallerimizi konuşmayı sonra bebekler doğunca gece vakti buraya gelip uyumuyorrr diye sızlanmayı o minik yaramazlara tez zamanda kavuşmayı nasip etsin 🤲🐣🐣
İnşaallah hepimize kolaylıklar, maddi manevi güç versin Rabbim

Canım her doktor farklı uygulama yapıyor, kullandıkları ilaçlar farklı oluyor, bazı ilaçlar ucuz bazıları da pahalı, sigorta karşılıyor mu ben bilmiyorum ama, özel hastanede yaptırdım ben o zaman ilaçlar ucuzdu ama total işlemler 2000 lirayu bulmuştur, şimdi başka bi yere gidiyorum orda aşılama 1000 tl+ilaç 705+doktor 150 sperm yıkama ne kadar olacak bilmiyorum, başka ilaçlar ne kadar tutacak onu da bilmiyorum 😬😬
Çok teşekkür ederim 🙏 umarım güzel haberler alırız 🙂

4 kez aşılama oldu artık yaa
Yaş 36 olmasa hemen oluruna bırakıp uğraşmıyıcam ama yaş 36, tüp bebeğe başlasak o da bir süre zaman alacaktır
Hemen başlamak mantıklı gibi geliyo, eşim 1,2 ay dursak mı diyo
Yanlış anlamada kuzum bu aşılama çatlatma falan bile psikolojik olarak yoruyor 1 ay dınlen hıc takma ilişkiyi bile yaşamak için yaşa 1 ay sonrası dene 1 ay kafanı dınle akısına bırak öyle tüp bebege gec derım inşallah en yakın zamanda bebegın senınle olur

Yanlış anlamada kuzum bu aşılama çatlatma falan bile psikolojik olarak yoruyor 1 ay dınlen hıc takma ilişkiyi bile yaşamak için yaşa 1 ay sonrası dene 1 ay kafanı dınle akısına bırak öyle tüp bebege gec derım inşallah en yakın zamanda bebegın senınle olur
Yormaz mı hem de nasıl yoruyo, iğne ilaç, o umutlu bekleyişler..
1 ay beklesek herhalde o ayda da keşke kendiliğinden olsa diye geçer aklımdan😊
Takmamayı becebilmeyi çok isterdim çoook 😊

Yormaz mı hem de nasıl yoruyo, iğne ilaç, o umutlu bekleyişler..
1 ay beklesek herhalde o ayda da keşke kendiliğinden olsa diye geçer aklımdan😊
Takmamayı becebilmeyi çok isterdim çoook 😊
İnan bende yazarken kolay ama bende takmamayı nasıl yapıyorlar bılmıom adete 1 hafta kala başlıyor bende oram degısıık buram degısıık 😃😃😃

İnan bende yazarken kolay ama bende takmamayı nasıl yapıyorlar bılmıom adete 1 hafta kala başlıyor bende oram degısıık buram degısıık 😃😃😃
Bütün olay bu zaten takmamayı başarsak, her şey yoluna girecek 🤗🤗 onu da başaracağız inşaallah hep birlikte 🤲🏻🤲🏻

Back
X