- 5 Aralık 2020
- 356
- 247
- 18
Ben iğne olarak fostimon 75ml kullandım 2 seferde deValla al benden de o kadarben bu dönem hayıt aslan pençesi mi ne civanperçemi işte bunlara hep başlıycam ya kızlar doktor menogon 75 diye Bi iğne yazdı bulamadık eczaneler de kapalı nöbetçi eczane de yok depolarda yok öğleden sonra ilacı değiştirecek siz kullandınız mı merak etmiştim acaba etkili olur muydu
Korkulacak bi bitki değil, kullanabilirsin kilosu da 400 tlBen de ilk defa duydum . Gerçi hiç denemedim öyle şeyler ama. Daha neler neler öğrencez. Benim yumurtalar geç gelisiyo işe yarar mı? Korkarım ben ama belki denerim de
Benim hiçbir fikrim yok ne yazıkkiValla al benden de o kadarben bu dönem hayıt aslan pençesi mi ne civanperçemi işte bunlara hep başlıycam ya kızlar doktor menogon 75 diye Bi iğne yazdı bulamadık eczaneler de kapalı nöbetçi eczane de yok depolarda yok öğleden sonra ilacı değiştirecek siz kullandınız mı merak etmiştim acaba etkili olur muydu
Al benden de o kadar korkuyorum, ama umut işteBen de ilk defa duydum . Gerçi hiç denemedim öyle şeyler ama. Daha neler neler öğrencez. Benim yumurtalar geç gelisiyo işe yarar mı? Korkarım ben ama belki denerim de
Yok da işte umutsuzluk basıveriyo karabasan gibiBezmek yok
Vuhuu ne ucuzmuş öyleKorkulacak bi bitki değil, kullanabilirsin kilosu da 400 tl
Bi bakım bulabilirim inşallahKorkulacak bi bitki değil, kullanabilirsin kilosu da 400 tl
Bu aydan sonra biz de deneriz heralde önümüze ne gelirseAl benden de o kadar korkuyorum, ama umut işte
2 kez iğneli aşılamayı ödüyor devlet 300 lira kadarını kendin ödüyorsun 2 üzerini ödemiyorVuhuu ne ucuzmuş öyleaman ilaçları iğneleri de ödemiyor devlet şu rapor işleri oluyormuş nası yapılıyor ki
Hımm 2 de bitti artık2 kez iğneli aşılamayı ödüyor devlet 300 lira kadarını kendin ödüyorsun 2 üzerini ödemiyor
Çok da bi şey ödemiyormuş, tüp bebek için de rapor alınıyormuş sanırım, 2 aşılama sonrası2 kez iğneli aşılamayı ödüyor devlet 300 lira kadarını kendin ödüyorsun 2 üzerini ödemiyor
Aynen öyle gerçi ben aşılamayı çok uyguna yaptırmıştım diğer yorumlara felan bakınca 500tl aşılama 100 de sperm yıkama 600 toplam ama iğneler çok tutuyor işteÇok da bi şey ödemiyormuş, tüp bebek için de rapor alınıyormuş sanırım, 2 aşılama sonrası
Hımm 2 de bitti artık
Evet de raporun da şartları var, evlilik yılı 3 yıl olacak mesela bizimki uymuyorÇok da bi şey ödemiyormuş, tüp bebek için de rapor alınıyormuş sanırım, 2 aşılama sonrası
Yok kuzu biri iğneli önceki femara idiİğneli miydi 2 si de?
O zaman 1 kez daha iğneli ödeme hakkın varYok kuzu biri iğneli önceki femara idi
He ben 3 yıl sonra devlet herşeyi ödeyecek diye hevesle bekledim ama yokEvet de raporun da şartları var, evlilik yılı 3 yıl olacak mesela bizimki uymuyor
Yokk öyle her şey nerdeeeHe ben 3 yıl sonra devlet herşeyi ödeyecek diye hevesle bekledim ama yok
Ne yani 3 yıl bekleyecekmiyim rapor için yaş gelmiş 40 a daha nelerEvet de raporun da şartları var, evlilik yılı 3 yıl olacak mesela bizimki uymuyor
İnşaallah gerek kalmaz kuzucum benim güzel haberler alırızNe yani 3 yıl bekleyecekmiyim rapor için yaş gelmiş 40 a daha neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?