• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Valla al benden de o kadar 🤣🤢 ben bu dönem hayıt aslan pençesi mi ne civanperçemi işte bunlara hep başlıycam ya kızlar doktor menogon 75 diye Bi iğne yazdı bulamadık eczaneler de kapalı nöbetçi eczane de yok depolarda yok öğleden sonra ilacı değiştirecek siz kullandınız mı merak etmiştim acaba etkili olur muydu
Ben iğne olarak fostimon 75ml kullandım 2 seferde de

Valla al benden de o kadar 🤣🤢 ben bu dönem hayıt aslan pençesi mi ne civanperçemi işte bunlara hep başlıycam ya kızlar doktor menogon 75 diye Bi iğne yazdı bulamadık eczaneler de kapalı nöbetçi eczane de yok depolarda yok öğleden sonra ilacı değiştirecek siz kullandınız mı merak etmiştim acaba etkili olur muydu
Benim hiçbir fikrim yok ne yazıkki 🙄

Çok da bi şey ödemiyormuş, tüp bebek için de rapor alınıyormuş sanırım, 2 aşılama sonrası 🤔🤔
Aynen öyle gerçi ben aşılamayı çok uyguna yaptırmıştım diğer yorumlara felan bakınca 500tl aşılama 100 de sperm yıkama 600 toplam ama iğneler çok tutuyor işte😬 bende bunu anlamıyorum lafa gelince 3 çocuk diyorlar ama bebek tedavisinde kullanılan ilaçları ödemeye gelince Bi dolu prosedüre takılıyoruz🤣🤣:skandal:

Back
X