- 19 Kasım 2020
- 22.150
- 48.314
- 548
Sağol kuzum inşallahGeçmiş olsun canım. Bi dahakine güzel sonuçlar alırsın inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum inşallahGeçmiş olsun canım. Bi dahakine güzel sonuçlar alırsın inşallah![]()
Kuzum Bi test yapsana hem sende rahat edersinEvet devam ediyor Pedde kahverengi var
Sabah bikaç damla da tuvalette damladı koyuca bi kırmızı
Pedde kahverengi varSenin lekelenme noldu inşallah bitmiştir
Evdeki testleri bitirmiştimKuzum Bi test yapsana hem sende rahat edersin
İnşallah canım güzel haberlerini alırız inşallah ama bak bugün de ev işine sarmaEvdeki testleri bitirmiştim
Oturduğumuz yerde eczane yok
İnşaallah pazartesiye kadar böyle sürer tamamen kanamaya dönmez de pazartesi tahlil veririm
İnşallah devamı gelmez ya. Rabbim hayırlısını versinPedde kahverengi var
Sabah bikaç damla da tuvalette damladı koyuca bi kırmızı
Gecikmenin 4. günü
Hadi inşaallah hayırlı haberleri bekliyoruzEvdeki testleri bitirmiştim
Oturduğumuz yerde eczane yok
İnşaallah pazartesiye kadar böyle sürer tamamen kanamaya dönmez de pazartesi tahlil veririm
Canım bu ne işe yarıyor pekiBen bu ay Fatma ana eli otu kullandım
Kadında yumurta gelişimi için erkekde de sperm kalitesi için faydalı olan bir bitkiCanım bu ne işe yarıyor peki![]()
İnşaallah gelmezİnşallah devamı gelmez ya. Rabbim hayırlısını versinpazartesi ola hayrola
Sarmam, saramamİnşallah canım güzel haberlerini alırız inşallah ama bak bugün de ev işine sarmakendini düşün ya olumlu olmuşsa dikkat etmen lazım boşver uzan kanepeye tv keyfi yap
![]()
Daha neler öğreneceğiz bakalım, peki nasıl kullanılıyor tatlımKadında yumurta gelişimi için erkekde de sperm kalitesi için faydalı olan bir bitki
Yaa canım sormaaDaha neler öğreneceğiz bakalım, peki nasıl kullanılıyor tatlım![]()
Bilgi bilgidirYaa canım sormaa
O spermle o yumurta birleşsin diye bin takla atıyoruz
Fatma ana eli otunu sürahiye suyun içinde ıslatıp bekletiyoruz sararıyo zaten sonra içiyoruz yumurtlama zamanında, ilişki zamanlarında sabah akşam☺
Hayıtı da duydum ama fatma anaa otu daha iyi gibi geldiBilgi bilgidirhayıt tohumunu duymuştum ama onu da hiç kullanmadım
![]()
Erkekler içinde keçiboynuzu ve anasonu biliyorumHayıtı da duydum ama fatma anaa otu daha iyi gibi geldi
Erkeğe de faydalı olması daha iyi
Bezdim bezdimmmm benErkekler içinde keçiboynuzu ve anasonu biliyorum![]()
Bilgi bilgidirhayıt tohumunu duymuştum ama onu da hiç kullanmadım
![]()
Ben de ilk defa duydum . Gerçi hiç denemedim öyle şeyler ama. Daha neler neler öğrencez. Benim yumurtalar geç gelisiyo işe yarar mı? Korkarım ben ama belki denerim deHayıtı da duydum ama fatma anaa otu daha iyi gibi geldi
Erkeğe de faydalı olması daha iyi
Valla al benden de o kadarBezdim bezdimmmm ben![]()