Ah birde sabahları çok belim ağrıyor erkenden uyanmama sebep oluyor uykuya dalmakta da zorluyor bu ağrıBurda yazılanlarla aynı aslın kasıklarda kasılmam vardı çok net hissettiğim halsizlik vardı ama ben gelende halsizim evde olduğum günlerateşim 37 civarıydı birde göğüslerin çok acıdı ama son 1 2 gündür o acı azaldı dolgunluğu kaldı bu kadardı sanırım
İnş canm ilk istemedik kardeşi de olsun istedik sonra yaş buna engel olacaktı hadi oldun dedik etrafımızda arkadaşlarımızında çocuğunu olmadı bir çoğunun buda korkuttu ya bizimde olmazsa diye 1 yıl denedik olmadı aşılama önerdi doktor direk aşılama yaptık bizde bu ay yumurta çatlatma olayına hiç girmedim kist olır aşılamayı engeller diye de oldu gibi herhaldeAyy insallah bizimde sonucumuz sizin gibi guzel.olurguzel haberler aldikca insanin icini umut doluyo
Bende dayanamayıp geldim kan vermeye hadi dua edinAyy insallah bizimde sonucumuz sizin gibi guzel.olurguzel haberler aldikca insanin icini umut doluyo
Olmus olmus cokta guzel olmusİnş canm ilk istemedik kardeşi de olsun istedik sonra yaş buna engel olacaktı hadi oldun dedik etrafımızda arkadaşlarımızında çocuğunu olmadı bir çoğunun buda korkuttu ya bizimde olmazsa diye 1 yıl denedik olmadı aşılama önerdi doktor direk aşılama yaptık bizde bu ay yumurta çatlatma olayına hiç girmedim kist olır aşılamayı engeller diye de oldu gibi herhaldebakalım
Ayyy insallah sizden de guZel haberler alirizBende dayanamayıp geldim kan vermeye hadi dua edin
Yaaa ay hadi bakalım inş canmBende dayanamayıp geldim kan vermeye hadi dua edin
Olmus olmus cokta guzel olmus
İnşallah güzel biseyler yazarım sizeAyyy insallah sizden de guZel haberler aliriz
Dua edin kızlar bayılacam heyecandanYaaa ay hadi bakalım inş canm
Bende direk aşılama mı talep etsem yaa .. ama öncesinde bir yumrutlama takibi yapmak lazım sanki yaİnş canm ilk istemedik kardeşi de olsun istedik sonra yaş buna engel olacaktı hadi oldun dedik etrafımızda arkadaşlarımızında çocuğunu olmadı bir çoğunun buda korkuttu ya bizimde olmazsa diye 1 yıl denedik olmadı aşılama önerdi doktor direk aşılama yaptık bizde bu ay yumurta çatlatma olayına hiç girmedim kist olır aşılamayı engeller diye de oldu gibi herhaldebakalım
Yumurta takibinin önemi büyük bi baksın bazılarının aşılaması klomenle bazılarının iğneyle bazılarına gerek olmadığını söylüyor. Yani önce bir yumurta takibi şartBende direk aşılama mı talep etsem yaa .. ama öncesinde bir yumrutlama takibi yapmak lazım sanki ya
valla ben bir yumurta takibi yaptırıp çatlata iğbesi deniycem olmadı aşılamaYumurta takibinin önemi büyük bi baksın bazılarının aşılaması klomenle bazılarının iğneyle bazılarına gerek olmadığını söylüyor. Yani önce bir yumurta takibi şart
Hayırlısı olsun hakkındavalla ben bir yumurta takibi yaptırıp çatlata iğbesi deniycem olmadı aşılama
Canım merhaba okuyordum mesajları sana şunu sormak istedim bende büyük ihtimalle Aralık’ta aşılalama yaptıracağım , sen ikimizde de sorun yok dedin sebepsiz infertilite dedin ama sende kist falan damı yok bende çikolata kisti var .Vallahi şuan aşılamanın 10.gunundeyim göğüs ağrısı ve kabızlığım var şuanda. Allah gönlüne göre versin inşallah.. Ben aşılamadan önce iğne kullandın canım doktor 8 tane iğne yazdı bunlara 550 lira verdim. Devlet karşılamıyor çünkü bu iğneleri birde çatlatma iğnesi verdi doktorum onada 130 lira verdim. Toplam 680 iğnelere verdim. Aşılamayı özel bir hastanede yaptım devlet hastanesi tercih etmedim. 800 tlde aşılmaya verdim. Evlendiğimden beri istiyoruz 2 senedir evliyim sebepsiz infertilite var bizde ne eşimde ne bende bir sorun yok daha vakti zamanı değil sanırım. Aklına takılan sormak istediğin başka birşey varsa sorabilirsin
Hayır kist bile yok doktor ben şok oluyorum sen nasıl hamile kalamiyorsun bile dedi banaCanım merhaba okuyordum mesajları sana şunu sormak istedim bende büyük ihtimalle Aralık’ta aşılalama yaptıracağım , sen ikimizde de sorun yok dedin sebepsiz infertilite dedin ama sende kist falan damı yok bende çikolata kisti var .
Nasip diye birşey var beklemek gerekir.başka doktora görün derimHayır kist bile yok doktor ben şok oluyorum sen nasıl hamile kalamiyorsun bile dedi bana
Zaten bir çok doktora göründüm en son bu doktorda kaldım. Çok iyi bir doktor keşke daha önce gelseydim yanınaNasip diye birşey var beklemek gerekir.başka doktora görün derim
Sonucun ne zaman belli olurmus canim? Bizi de bilgilendir ogreninceHayır kist bile yok doktor ben şok oluyorum sen nasıl hamile kalamiyorsun bile dedi bana
Bekliyorum hala birazdan soracam vallahi ödüm kopuyorSonucun ne zaman belli olurmus canim? Bizi de bilgilendir ogrenince
Ayyy insallah en guzel haberi alirsin yaaa insan kendi gibi heyecanlaniyoBekliyorum hala birazdan soracam vallahi ödüm kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?