Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SimgeEr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
265
102
33
25
Kızlar merhaba. İlk aşılama deneyimim olacak. 27 Ekim adet tarihi adetin 2. Günü 28 Ekim'de kontrole gittim. Fostimon 75lik 5 iğne yazdı doktorum. 29 ekim gece vurmaya başladım iğneyi 1 Kasım pazartesi iğne bitti 2 Kasım salı günü kontrole gittim . Üç yumurtanın geliştiğini 13mm olduğunuve maksimum 8 iğne vurulması gerektiğini söyledi doktor. 3 iğne daha aldım yine 75lik . Şimdi cuma günü kontrole gideceğim tekrardan. Sizce yumurtalar büyümüş müdür her gün 2 mm büyüdüğünü duymuştum. Eğer istediği boyuta gelirse çatlatma iğnesi vuracak ve daha sonra aşılama yapacak. İlk aşılamada olumlu sonuç alan varmı varsa eğer moral olsun bana lütfen

İnşallah güzel sonuçlanır. Bende 26ekimde aşılama yaptırdım. 8.gun erken gebelik testi yaptım negatifti ama hala umutluyum. Heyecanla bekliyorum.

İnşallah güzel sonuçlanır. Bende 26ekimde aşılama yaptırdım. 8.gun erken gebelik testi yaptım negatifti ama hala umutluyum. Heyecanla bekliyorum.
Umarım herşey gönlünce olur nasıldı ağrın oldu mu iğne yapmak dışında herhangi bir aşamaya gelmedim daha korkuyorum da çok bide iğne mi yaptırdın sende. Yoksa klomen mi kullandın

Merhaba arkadasim, bende çatlatma iğnesinin 10. Gunu test yaptim negatif cikti, cok moralim bozuldu ilk ignem. Normal mi negatif cikmasi ?

Merhaba arkadasim, bende çatlatma iğnesinin 10. Gunu test yaptim negatif cikti, cok moralim bozuldu ilk ignem. Normal mi negatif cikmasi ?
14. Gün kesin sonuç çıkar diye biliyorum. Ümitsizlige kapılma . 4 gün daha geçsin birde çatlama iğnesi pozitif çıkarabilir erken yapmak iyi değil

14. Gün kesin sonuç çıkar diye biliyorum. Ümitsizlige kapılma . 4 gün daha geçsin birde çatlama iğnesi pozitif çıkarabilir erken yapmak iyi değil
Teşekkür ederim Allah kalbine göre versin inşallah

Ben de Cuma regl oldum Pazartesi gonal f iğne verdi 50 kullanıyorum günlük Cumartesi kontrole gidicem içimde hem heyecan hem endişe var çok değişik duygular içerisindeyim

Ben de Cuma regl oldum Pazartesi gonal f iğne verdi 50 kullanıyorum günlük Cumartesi kontrole gidicem içimde hem heyecan hem endişe var çok değişik duygular içerisindeyim
Hakkında hayırlısı olsun İlk aşılama mı

Evet ve tedaviye direkt böyle başladım klomen falan kullanırım diyordum ama direkt aşılama dedi doktor
Yaptığı muayenede neyi Uygun görüyorsa onu yapıyor doktorlar ben iki ay klomen denedim çatlama iğnesi ile beraber. İki ayda yumurtalarım çatladı ama gebelik olmadı bu ay artık başladık aşılama tedavisinea Yarın kontrolüm var eğer yumurtalar istediği boyuta geldiyse artık hafta bitmeden aşılama yapar

Ben de bu ayın 4 ün de aşılamam yapıldı reglimin 3. Günü dr gittim letu diye ilaç verdi 5 gün kullandım kontrole gittiğim de 25 mm olmuştu. İlaçsız gelişmiş dr bile şaşırdı biz de bekliyoruz hayırlısıyla sonuçlarımız pozitif olur. Etrafım da çok tutan var. Kötü düşünmeyelim herşeyin hayırlısı

Bende kontrole gittim cuma günü iki yumurta 21mm olmuştu bugün akşam sekizde çatlama iğnesi oldum pazartesi aşılama inşallah.. Rabb'im herkese yaşatsın bu duyguyu bizi boş çevirmesin

Bende kontrole gittim cuma günü iki yumurta 21mm olmuştu bugün akşam sekizde çatlama iğnesi oldum pazartesi aşılama inşallah.. Rabb'im herkese yaşatsın bu duyguyu bizi boş çevirmesin
Aminnnn inş çok basit bir işlem ağrı sızı yok. 2 dk sürüyor. İnş mutlu haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…