Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kullandım canım beta hcg yüksek olursa adet olmazsın ilaçla ilgisi yok ama benim değerim düşmeye başlayınca progesteron geceleri bek ağrısı terleme yaptı. Özellikle 2. Teste 6 ya düştüğü günde ne olur ne olmaz diye kullanmaya devam ettim o gece hiç uyuyamadım ağrıdan ve ertesi gün kullanmadım sende böyle ağrılar yoksa değerin yüksek demek olabilir diye düşünüyorum. Gerçi herkesin bünyesi farklı ama ben bi terslik olduğunu o zaman anlamıştım zaten ağrı yapmaya başlayınca

Bende kasik ağrısı var son on gündür onun dışında hiç bir ağrım vs olmadı. Bende korkuyorum açıkçası gecikme yapmasından ne bileyim. İşin tuhaf tarafı benim de donmalarim var hiç terlemedim ve kabızlığım hala devam ediyor inşallah bebeğiim tutunmustur bana

Ağızdan mı kullanıyorsun ilacı ben fitil gibi fullandım kabızlık yapmadı çünkü o yüzden sordum sen bence pazartesi kan ver ilk etapta üşüme bende de olmuştu ama bence tutmuştur bu ay çokta ümitlenme tabi ama günün gelmiş zaten testle öğren artık sonuç ne olursa olsun bilinmezlik böyle seni yormasın acabalar daha çok yorar insanı sonucu öğren biran önce güzel haberlerini alırız inş canm

Ben olumlu sonuç aldım ilkinde Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sizlere de bizde ınsallah sağlıkla kucagimiza alırız

Ben olumlu sonuç aldım ilkinde Rabbim hayırlısıyla nasip etsin sizlere de bizde ınsallah sağlıkla kucagimiza alırız
Sağlıkla kucağına al inşallah.Sen progestan fitil kullanmış mıydın canım bunu araştırıyorum dünden beri kimisi adeti geciktirir diyor kimisi adeti geciktirmez gebe değilsen gününde olursun diyor kafam çok karışık

Fitil olarak kullanıyorum günde bir kez. İnşallah alırız canım ya valla hamile olduğumu öğreneyim kurban kesecem emin ol bugün gecikmenin 3. Günü normalde adetime yakın göğüs ağrım olurdu bu ay oda yok anlamadım gitti

Hadi inş canm bu ay tutmuştur

Amin sağolun evet fitil olarak aldim doktorunun tavsiyesiyle dualrinizi eksik etmeyin koronoyim suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…