İnşallah canım hepimizin tutarBen 4.5 senelik evliyim 2 sene korundum keske korunmasaydim daha önceden tedavi olurdum en azindan
Ama merak etme 1 senelik evlisin tutar seninde umudumuz herzaman olmali stres cok etken bence yediklerimizde tabi
Aminİnşallah canım hepimizin tutar
Ben ozel bir klinikte olacagim nasipseAminsiz nerede olacaksiniz
Hayirlisi olsun canimBen ozel bir klinikte olacagim nasipse
AminHayirlisi olsun canim
Kullanılan ilaçlara bağlı bende de fostimon + otrivelle verildi toplam hepsi 200 küsür tuttu hatta 2. aşılamam da da fostimona devam ettim elimde kalmıştı.Günaydın kızlar aşılama raporuyla ilaçlarını ne kadar tuttu acaba
Fostimon la klomen ucuz heralde ben gonalf 450 ye 500 verdim 200de hastaneye ikinciyide gonalf le yaparsa yaptıramam durumum yok bu ayKullanılan ilaçlara bağlı bende de fostimon + otrivelle verildi toplam hepsi 200 küsür tuttu hatta 2. aşılamam da da fostimona devam ettim elimde kalmıştı.
Ben daha asilamayq gecmedim klomen kullndm 5 gun 15 sonra gebelk testi yapckmsmGünaydın kızlar aşılama raporuyla ilaçlarını ne kadar tuttu acaba
Canım kaç tane iğne kullandın ? Bana da bugün verdiler de . Tedavin hayırlı olsun inşallahKullanılan ilaçlara bağlı bende de fostimon + otrivelle verildi toplam hepsi 200 küsür tuttu hatta 2. aşılamam da da fostimona devam ettim elimde kalmıştı.
Belirti yaşadınız mi ve ne zaman kanda baktırdınız, sağlıkla alın kucağınıza2.ci aşılamam tuttu..fostimon ovitrelle kullandım..Insallah sizinde tedaviniz olumlu sonuçlanır..
Adet belirtim vardi..15.gün kanda öğrendim..Belirti yaşadınız mi ve ne zaman kanda baktırdınız, sağlıkla alın kucağınıza
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahAdet belirtim vardi..15.gün kanda öğrendim..
Amin inşallah darısı herkesin basina
Ne güzel maşallah2.ci aşılamam tuttu..fostimon ovitrelle kullandım..Insallah sizinde tedaviniz olumlu sonuçlanır..
Canım merhabalar ,bende pcosluyum ve herşeyim normal hatta en kolay şekilde gebe kalacağımı gittiğim doktorlar söyledi ama esim yanaşmadı spermiyogrami testi vermeye sonra gittiğimiz bir prof tüp bebek merkezinde baktı ki evet herşeyim normal eşimi doğrudan semen testine gönderdi ki , sonuçları güzel çıkmadı ve aşılama tedavisine başladık hatta asilamami da oldum 2 Mart pazartesi tam bugün 7 gün olmuş .inşallah tutar da sana da burdan güzel bir haber veririmHersey normal pco var onun icin birsey demedi adetin 2 ve 3 gunu klomene baslicaz dedi tutma olasi insallah yuksektr 1 düşuğum var
Insallah guzel haberlerini alirizzCanım merhabalar ,bende pcosluyum ve herşeyim normal hatta en kolay şekilde gebe kalacağımı gittiğim doktorlar söyledi ama esim yanaşmadı spermiyogrami testi vermeye sonra gittiğimiz bir prof tüp bebek merkezinde baktı ki evet herşeyim normal eşimi doğrudan semen testine gönderdi ki , sonuçları güzel çıkmadı ve aşılama tedavisine başladık hatta asilamami da oldum 2 Mart pazartesi tam bugün 7 gün olmuş .inşallah tutar da sana da burdan güzel bir haber veririm
İnşallah canım inşallahInsallah guzel haberlerini alirizz
Sonucun nezamanİnşallah canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?