Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama
- Konu Sahibi Encaez
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
Hoşgeldin amin hepimizin insallahben devlet hastanesinden olucam zaten sana bir kağtit veriyor tahlillerini evraklarini tamamla gel dosya acicaz diyorMerhaba kızlar öncelikle Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda bende rahim filmi çekildim ve aşılamaya başlıyacaz nasıl bir süreç hangi evraklar gerekli ne kadar tutuyor bilgisi olan cevap verirse sevinirim
Dün dosyami actirdim bende adet 2veya 3 gunu gel tedaviye baslicaz dedi klomen ilacla parayla ilgili suanlik bilgim yok
- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
Sız hangi hastnede tedavi olucaksinizMerhaba kızlar öncelikle Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda bende rahim filmi çekildim ve aşılamaya başlıyacaz nasıl bir süreç hangi evraklar gerekli ne kadar tutuyor bilgisi olan cevap verirse sevinirim
Diger tahlilleri yaptirdiniz mi
- 11 Ocak 2019
- 657
- 347
- 103
- 31
Sağol canım benimde dosyam açıldı da tahliller de yapıldı ve aşılama kararı verdi doktor bunun için rapor çıkaracaz dedi sekreterliğe sor hastane için bi kaç kağıt lazım dediHoşgeldin amin hepimizin insallahben devlet hastanesinden olucam zaten sana bir kağtit veriyor tahlillerini evraklarini tamamla gel dosya acicaz diyor
Dün dosyami actirdim bende adet 2veya 3 gunu gel tedaviye baslicaz dedi klomen ilacla parayla ilgili suanlik bilgim yok
- 11 Ocak 2019
- 657
- 347
- 103
- 31
Ankara Hacettepe de canım bütün tahliller yapıldıSız hangi hastnede tedavi olucaksiniz
Diger tahlilleri yaptirdiniz mi
- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
Evrak dediği nüfus kayit ornegi bay -bayanSağol canım benimde dosyam açıldı da tahliller de yapıldı ve aşılama kararı verdi doktor bunun için rapor çıkaracaz dedi sekreterliğe sor hastane için bi kaç kağıt lazım dedi
Evlilik cuzdani fotokopisi
Nufus kagidi fotokopisi
Benim kağidimda yazan dosya acilmadan zaten bunlarin olmasi gereken birsey eksik olunca zaten dosya acilmaz
InsAllah tutar canm bnde bir sorun yoktu tutmadi 2 kere ama umarim senin tutar sana dua edecegimPco var tahliller normal 1. Aşılamada tutar mı?
- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
Benim tahlillerimde hersey normal sadece insallah 1. Asilamada tutar ben bi dusuk yasadimAnkara Hacettepe de canım bütün tahliller yapıldı
- 13 Mart 2019
- 281
- 307
- 53
Merhaba kızlar bende üniversite hastanesinde oldum aşılamamı pazartesi günü. İki kere klomen kullanmıştım yumurtam çok büyüyünce iptal edildi bu kez femara kullandım çatlatma iğnemi pazar günü yaptırıp aşılamamı oldum işlem çok basit kalbinizi ferah tutun inşallah hamile kalırız bende de pko var ayrıca ama sadece ultrasonda gözüküyor
- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
InsallahInsAllah tutar canm bnde bir sorun yoktu tutmadi 2 kere ama umarim senin tutar sana dua edecegim
- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
InsallahInsAllah tutar canm bnde bir sorun yoktu tutmadi 2 kere ama umarim senin tutar sana dua edecegim
- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
Merhaba hoşgeldin amin insallah seninde dualarin kabul olur zor bi süreç psikolojik olarakMerhaba kızlar bende üniversite hastanesinde oldum aşılamamı pazartesi günü. İki kere klomen kullanmıştım yumurtam çok büyüyünce iptal edildi bu kez femara kullandım çatlatma iğnemi pazar günü yaptırıp aşılamamı oldum işlem çok basit kalbinizi ferah tutun inşallah hamile kalırız bende de pko var ayrıca ama sadece ultrasonda gözüküyor
Benim pco var o kadr hastaneye gittim birsey yok dediler en tedavi olacagim yer sag sol pco dedi ultrasonda 1 dusuk yasadim adetlerim 38-39 gunde bir oluyor yumurtlamayi hesaplayamiyorsun tabi
- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
Amin insallah tutar sağol dualarin icin suan duaya cok ihtiyacimiz varInsAllah tutar canm bnde bir sorun yoktu tutmadi 2 kere ama umarim senin tutar sana dua edecegim
Peki 3. Asilama oldun mu
Hayir en son adana da bir dr bukdum ona gittim meger rahmim t seklindeymis bu zaman kadar hic bir dr dememisti ameliyat oldum bakalim martta deniycem ama dr a soracam direk gerekirse tup bebek denycemAmin insallah tutar sağol dualarin icin suan duaya cok ihtiyacimiz var
Peki 3. Asilama oldun mu
- 11 Ocak 2019
- 657
- 347
- 103
- 31
Aşılama dosyası açıldı bi kaç kağıt lazım dediler demek bunlar onlardaEvrak dediği nüfus kayit ornegi bay -bayan
Evlilik cuzdani fotokopisi
Nufus kagidi fotokopisi
Benim kağidimda yazan dosya acilmadan zaten bunlarin olmasi gereken birsey eksik olunca zaten dosya acilmaz
- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
Aynen canimAşılama dosyası açıldı bi kaç kağıt lazım dediler demek bunlar onlarda
- 11 Ocak 2019
- 657
- 347
- 103
- 31
Bizim tahliller de temiz ama bir senelik evliyiz ve olmuyo ilk aşılamam olacak inşallah seninde tutar canımBenim tahlillerimde hersey normal sadece insallah 1. Asilamada tutar ben bi dusuk yasadim
- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
Ben 4.5 senelik evliyim 2 sene korundum keske korunmasaydim daha önceden tedavi olurdum en azindanBizim tahliller de temiz ama bir senelik evliyiz ve olmuyo ilk aşılamam olacak inşallah seninde tutar canım
Ama merak etme 1 senelik evlisin tutar seninde umudumuz herzaman olmali stres cok etken bence yediklerimizde tabi
- 13 Mart 2019
- 281
- 307
- 53
Hoşbulduk canım sagolasın bende 2 yıldır doktora gidiyorum hiç bir doktor söylemedi pko olduğumu adetlerim düzenli tüylenme sorunum yok ama bende yumurta sayısı fazla galiba o yüzden pko dedilerMerhaba hoşgeldin amin insallah seninde dualarin kabul olur zor bi süreç psikolojik olarak
Benim pco var o kadr hastaneye gittim birsey yok dediler en tedavi olacagim yer sag sol pco dedi ultrasonda 1 dusuk yasadim adetlerim 38-39 gunde bir oluyor yumurtlamayi hesaplayamiyorsun tabi