• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aşılama tedavisi

• Ankete Katılan
    9
Devlet hastanesinde Eskişehir de
Merhaba üstünden gecmiş baya. Bende Eskişehirdeyim ve aşılama yapılacak bu ay. Doktorunuzu merak ettim ve bi sorununuz varmıydı bende pcos varda. Cevaplarsanız sevinirim saglıkla büyütün evlatlarınızı insallah☺️

Merhaba üstünden gecmiş baya. Bende Eskişehirdeyim ve aşılama yapılacak bu ay. Doktorunuzu merak ettim ve bi sorununuz varmıydı bende pcos varda. Cevaplarsanız sevinirim saglıkla büyütün evlatlarınızı insallah☺
Merhaba Muhsin tatoğluydu devlette ama özel klinik açtı. Polistik över var bendede

Merhaba Muhsin tatoğluydu devlette ama özel klinik açtı. Polistik över var bendede
Evet biliyorum o doktoru. Nasip işi tabi bunlar bende teoman haluk minsine gidiyorum. İnsallah daha fazla doktor gezmem tutmazsada artık tüp bebek düşünmeye basladım. Tesekkürederim cevabınız için☺️

Merhaba bende 16sinda gidecegim Teoman beye cok iyi bir doktor diyorlar asilama icin görüsecegim sizin tuttumu bebis ben biraz gerginim de pcos var en son amh da 12.75 cikti martta endiseliyim ayni doktor olunca bilgi almak istedim tesekkürler

Back